Nieuwbouw
Voorrang huurders
Laatst bijgewerkt 29-5-2024

HIER! in Amersfoort

Wonen op loopafstand van de gezellige binnenstad

Aan de Zangvogelweg 140 langs het Valleikanaal bouwen we aan het project HIER! Dit is een veelzijdig project op een prachtige locatieplek. Je woont namelijk op loopafstand van de historische binnenstad van Amersfoort. Het gezellige centrum biedt veel leuke winkels en restaurants.

Project

Op de begane grond van de 2 gebouwen is ruimte voor bedrijven met een maatschappelijke functie. Denk bijvoorbeeld aan een huisartsen-, fysiotherapeuten- of verloskundigenpraktijk. Het project HIER! is ontworpen door 01-10 architecten uit Rotterdam.

Beschikbaarheid

De vraag naar huurwoningen is groot en neemt de komende jaren verder toe. De Alliantie wil meer mensen aan een betaalbare en passende woning helpen. Daarom bouwen we extra woningen en stimuleren we doorstroming. HIER! is zo’n nieuwbouwproject waar doorstromers voorrang krijgen op een woning.

De woningen

HIER! bestaat uit 2 gebouwen. Een gebouw van ongeveer 23 meter hoog aan het Valleikanaal. En een gebouw van ongeveer 60 meter hoog aan de Zangvogelweg. HIER! biedt 165 appartementen, waarvan 57 sociale huurappartementen en 108 vrije sector huurappartementen. Rondom de gebouwen komt een parkachtige tuin. Vanuit deze tuin kun je ook in de ondergrondse parkeergarage komen.

Sociale huurappartementen

HIER! biedt ruimte aan 57 sociale huurappartementen. Het gaat om 26 3-kamerappartementen en 23 2-kamerappartementen. De grote van de appartementen verschilt van 43 tot 69 m2. De meeste appartementen hebben een balkon of terras. Er zitten ook nog 9 2-kamerappartementen in het hoge gebouw.

Vrije sector huurappartementen

In HIER! komen 108 vrije sector huurappartementen. Deze woningen zijn mooi afgewerkt. De keuken is inclusief apparatuur. De badkamer en het toilet hebben luxe sanitair. De appartementen hebben vloerverwarming en vloerkoeling. Bovendien zijn de woningen gasloos.

Je huurt een vrije sector appartement vanaf € 790 per maand. Dit bedrag is exclusief servicekosten en parkeerplaats. Een parkeerplaats in de parkeergarage huur je voor ongeveer € 50 per maand.

Informatie

Doelgroep

Er zijn veel verschillende type woningen in HIER! Dit maakt HIER! een geliefde woonplek voor jong en oud. Er zijn 2-, 3- en 4-kamerappartementen. Ook in huurprijs verschillen de woningen: van sociale huur tot vrije sector huur.

Voorrang

Huurders die van een sociale huurwoning willen verhuizen naar een vrije sector huurwoning krijgen voorrang. Dat geldt ook bij HIER! Dus wil je verhuizen naar een vrije sector appartement in HIER! en laat je een sociale huurwoning achter, dan krijg je voorrang.

Planning

We leveren de woningen in het najaar van 2023 op aan de nieuwe bewoners. De toewijzing van de sociale huurwoningen verloopt via WoningNet. De vrije sector huurappartementen komen op Ik zoek.

Impressies en foto's

Uitzicht vanaf de woontoren op de wijk
Achterkant gebouw 1
Interesse en contact

Interesse en contact

We bieden de sociale huurwoningen aan op WoningNet. De vrije sector huurappartementen staan vanaf het voorjaar van 2023 op onze eigen website onder Ik zoek.

Makelaar Beumer Woonvast zal de verhuur van de vrije sector appartementen deels begeleiden. Ook op hun website vind je veel informatie over dit project.