Onderhoudsabonnement

ook kleine dingen lossen we voor je op

Er gaat wel eens iets stuk in huis. Heb je geen tijd om kleine reparaties zelf te doen? Of ben je niet handig? Dan is een onderhoudsabonnement echt iets voor jou. 

 

Wat is een onderhoudsabonnement?

Sommige reparaties aan je woning moet je zelf doen. Sluit je een onderhoudsabonnement af, dan doen wij bijna alle reparaties voor jou. Alleen klein onderhoud doe je zelf. Bijvoorbeeld het verven van muren. Een onderhoudsabonnement kost € 5,55 per maand. Dit bedrag betaal je tegelijk met je huur. 

Onderhoudsabonnement: dit doen wij voor je

Dit zijn 5 veelvoorkomende reparaties die wij voor je doen als je een onderhoudsabonnement hebt.

Badkamer: doucheslang, glijstang en plankje repareren.
Sloten en deurklinken in huis repareren en onderhouden.
Sifon en zwanenhals vervangen.
Tocht bij brievenbus verminderen.
Voordeurbel repareren of vervangen.

Voor mij een uitkomst

“Voor mij is het een uitkomst. Ik ben namelijk helemaal niet handig. Dan is het fijn dat er een vakman langskomt om bijvoorbeeld tochtstrips aan te brengen. Dat ik daarvoor moet betalen snap ik wel. Niks is gratis tegenwoordig. En zoveel is het niet. Omgerekend een half pakje shag per maand. Dan rook ik wel een sigaretje minder.” | Ben uit Amersfoort

Onderhoudsabonnement ook voor jou?

Is het abonnement ook wat voor jou? Zo sluit je het af en zeg je het op.

Klussen

Ook voor jou

Iedereen die bij ons een woning huurt, kan een onderhoudsabonnement afsluiten. Ook als je een woning deelt of in een zorginstelling of woongroep woont. 

Afsluiten

Een onderhoudsabonnement sluit je eenvoudig af in Mijn Alliantie. Als je het abonnement afsluit, ga je akkoord met de leveringsvoorwaarden.

Opzeggen

Opzeggen kan als je een jaar of langer een onderhoudsabonnement hebt. Of als het maandelijkse bedrag verandert. Opzeggen doe je schriftelijk (via het contactformulier, WhatsApp of chat). 

Bekijk de leveringsvoorwaarden van het onderhoudsabonnement.