Duurzaam wonen

In 2050 wonen we allemaal energieneutraal! Benieuwd hoe wij onze woningen duurzamer maken? Hoe jij zelf energie kan besparen? Of nieuwsgierig naar tips van andere huurders? Je leest het hier.

Besparen op energie

Wij investeren in energiebesparende maatregelen. Dat maakt onze woningen duurzamer en comfortabeler en zorgt voor lagere woonlasten. Lees wat wij doen, wanneer we bij jou langskomen en wat je zelf kunt doen om je energierekening lager te maken.

Thermometer omlaag zetten
Op weg naar energieneutraal

Op weg naar energieneutraal

We verduurzamen onze woningen. Maar wat is duurzaamheid precies? Hoezo zijn we nu al bezig met 2050? En wat levert het jou op?

Zonnepanelen

Wij verduurzamen onze woningen. Dat is niet alleen fijn voor jou als huurder, maar ook goed voor het milieu. Lees meer over de voordelen, de kosten en mogelijkheden voor jou.

Zonnepanelen op het dak
Energietoeslag & subsidie

Energietoeslag & subsidie

Bij sommige gemeentes kun je energietoeslag of energiesubsidies aanvragen. Heb je een laag inkomen? Lees of jij in aanmerking komt voor energietoeslag of subsidie via jouw gemeente.

Isolatie en glas

Wij zijn hard op weg om al onze woningen te isoleren. Denk aan het isoleren van het dak, de vloer, muren en het plaatsen van dubbel glas. Meer weten?

Ventilatie
Vrouw geeft bloemen water

Klimaatverandering

Het klimaat verandert, met vaker heftige regenbuien. Een groene tuin laat water beter wegzakken dan een met veel tegels, waardoor je droge voeten houdt. Planten en bomen bieden ook schaduw en verkoeling tijdens hete zomers, die steeds frequenter voorkomen in Nederland.