Samen werken aan wonen

Wij zoeken jou!

Wij hebben één doel: meer mensen een fijn thuis geven. Help jij ons mee? Bekijk onze vacatures en reageer direct!

Ruimte voor talent

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die zich in willen zetten voor anderen. Die op hun best zijn op een plek waar ruimte is voor groei en innovatie. Dus ben jij toe aan iets nieuws waar je elke dag het maximale uit jezelf kan halen? Dan leren we je graag kennen.

Zo ga je bij ons aan het werk
Accepteer marketingcookies om deze video te bekijken.

Wie we zijn

Bij de Alliantie geloven we dat iedereen mee moet kunnen doen met de samenleving. Onze missie draagt hieraan bij: mensen een thuis bieden, een plek die bijdraagt aan fijn wonen en leven. Daarom bouwen en beheren we (sociale) huurwoningen voor mensen met een bescheiden of middeninkomen. Ook helpen we kwetsbare mensen aan een woning.

Wie we zijn

Uitgelichte vacatures

Senior Medewerker Project- en Vastgoedadministratie

Als spil binnen de projectadministratie breng je alle informatie bij elkaar over de nieuwbouwprojecten en de onderhouds- en verduurzamingsprojecten. Je begrijpt het belang van projecten goed laten landen in de jaarrekening en fiscale aangifte. Dat je ontzettend accuraat bent, is voor jou de normaalste zaak van de wereld! Krijg je er al zin in? Bekijk snel de vacature!

08-01-2024
Hilversum
32 - 36 uur per week
€ 3.716 - € 4.887 bruto obv 36 uur

Adviseur Sociale Veiligheid

Iedereen moet in een veilige omgeving kunnen werken! In deze nieuwe functie zorg jij (in overleg) voor een nieuwe norm, een nieuwe cultuur en een nieuw beleid aangaande veiligheid. Als oplossingsgerichte en behulpzame pionier in deze nieuwe functie, bied je een luisterend oor aan al je collega’s. Kom jij jouw talenten inzetten en ervoor zorgen, dat deze functie onmisbaar is? Lees verder!

01-01-2024
Hilversum
28 - 36 uur per week
€ 3.969 - € 5.361 bruto obv 36 uur

Medewerker Servicedesk ICT (onsite)

Als goedlachse en collegiale servicedesk medewerker zorg je ervoor, dat iedereen op bij ons kantoor de ICT werkplekken en vergaderfaciliteiten op de juiste manier (kan) gebruiken. Behulpzaam als je bent, ondersteun je collega’s die zich melden met vragen en problemen. Denken in oplossingen zit in jouw natuur. Op je lijf geschreven? Lees dan snel verder.

14-12-2023
Hilversum eo
32 - 36 uur per week
€ 2.691 - € 3.202 bruto obv 36 uur

Collega's vertellen

Joost - DevOps Engineer

De Alliantie is een solide en betrouwbare werkgever.

Hanane - Data Steward

We helpen elkaar en doen dingen echt samen.

Rogier - Product Owner

Er is ruimte voor jouw mening.