Kom je bij ons werken?

Als medewerker bij de Alliantie draag je bij aan een groot maatschappelijk belang: het realiseren van betaalbare, goede huizen in fijne buurten. Dat doen wij met aandacht voor duurzaamheid, ondersteund door vooruitstrevende (digitale) mogelijkheden. Wil jij samen met ons verder bouwen aan deze toekomst? En ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze openstaande vacatures of lees hier meer over de Alliantie/ons.

4 vacatures

Trainee Vastgoedbeheer

Vastgoed beheren? Kies voor de Alliantie... Dat was me een leuke opleiding, maar waar vind ik die nog leukere baan?Heb je de ambitie om vastgoed te beheren? Kies dan voor een baan van twee jaar als trainee Vastgoedbeheer bij de Alliantie en onze ketenpartners. De twee jaar zijn opgedeeld in drie blokken van 8 maanden; ieder blok doe je bij een ander bedrijf leer- en werkervaring op.

De Alliantie is één van de grootste woningcorporaties in Nederland. Wij hebben goede en betaalbare hu ...
Bekijk vacature
Icon/Basic/Euro/Grey Copy 15/5/2019
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum, Amsterdam, Amersfoort
Icon/Basic/Euro/Grey 32 - 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy

Twee gebiedscoördinatoren

De Alliantie wil mensen een thuis bieden, een plek die bijdraagt aan een goede kwaliteit van wonen en leven. Nu én in de toekomst! Daarom werken we aan een gevarieerd aanbod van betaalbare, goede huizen in fijne buurten. Op een duurzame manier, zonder de aarde en haar natuurlijke bronnen uit te putten.


Bij deze prachtige organisatie, die staat voor ondernemerschap, duurzaamheid en solidariteit zoeken wij


Twee gebiedscoördinatoren in Amsterdam voor 32 uur per wee ...
Bekijk vacature
Icon/Basic/Euro/Grey Copy 10/5/2019
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Amsterdam
Icon/Basic/Euro/Grey 32 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Schaal I : 3.263 € - 4.292 € bruto obv 36 uur

Manager Partnerships & Innovatie

De Alliantie, bedrijfsonderdeel Vastgoedonderhoud, is verantwoordelijk voor het onderhouden en verduurzamen van 54.000 woningen. Zowel het onderhoud aan deze woningen als de specifieke opgave om woningen in 2050 CO2 neutraal te laten zijn is de verantwoordelijkheid van vastgoedonderhoud.


Wij zijn op zoek naar een


Manager Partnerships & Innovatie (voor 32 tot 36 uur per week)


In het kort

De Alliantie, bedrijfsonderdeel Vastgo ...
Bekijk vacature
Icon/Basic/Euro/Grey Copy 6/5/2019
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum
Icon/Basic/Euro/Grey 32 - 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Schaal N : 5.029 € - 7.397 € bruto obv 36 uur

Energieke en veelzijdige "junior" medewerker Projecten

Voor de Alliantie Ontwikkeling BV zoeken wij een:


Energieke & veelzijdige ‘junior’ medewerker projecten (voor ca 32 uur in de week)


Wil jij starten in een mooie combi-functie, waar je zowel meedraait en ondersteunt in de werkzaamheden van het Overdrachtsteam (dit is het team, dat ervoor zorgt, dat woningen nieuwe huurders krijgen), maar waar je ook een kans krijgt om jouw financiële inzicht en kwaliteiten te ontplooien (ondersteunen van de controller)? Dan bied ...
Bekijk vacature
Icon/Basic/Euro/Grey Copy 3/5/2019
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum
Icon/Basic/Euro/Grey 32 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Schaal G : 2.718 € - 3.328 € bruto obv 36 uur

Werken bij de Alliantie

Flexibel en digitaal

De Alliantie is vooruitstrevend met haar digitale dienstverlening. Wij geven onze medewerkers de vrijheid om flexibel te werken: thuis of op kantoor, op de werkplek waar jíj die dag voor kiest. Je krijgt van ons een laptop en telefoon; jij bepaalt de balans tussen werk en privé.

Leren en ontwikkelen

Onze medewerkers bepalen mede ons succes! Wij vinden het belangrijk dat de mensen die bij ons werken alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Daarom bieden we scholing, opleidingen en interne doorgroeimogelijkheden.

Flexibele arbeidsvoorwaarden

De Alliantie biedt een compleet arbeidsvoorwaardenpakket met ruimte voor persoonlijke wensen. Zo kun je bijvoorbeeld extra vrije dagen inkopen of juist verkopen, kiezen voor het fietsenplan, fitness of juist meer salaris.

Jouw collega's

 • ‘Ik kan me geen fijnere werkgever wensen.’ - Simone, teamleider bij de Klantenservice

  ‘Werken bij de Alliantie is als werken bij een familie! Dit is een professionele, ambitieuze organisatie én er is altijd tijd en aandacht voor de mens. Ik voel me hier gewoon thuis en welkom! Iedereen die hier werkt is even behulpzaam, betrokken en bevlogen, dit geeft zo ontzettend veel energie. Daarnaast krijg je mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, binnen je eigen vakgebied of op een andere plek binnen de organisatie.’

  Leuk om te weten: Simone gaat ons niet verlaten, maar groeit door binnen onze organisatie als facility manager.

  Simone

  teamleider bij de Klantenservice
 • Sjoerd, doorgegroeid naar senior controller bij de Alliantie, is zelf in 2016 in deze functie begonnen en zegt hier het volgende over;

  De combinatie van enerzijds het zoeken naar innovatieve oplossingen en anderzijds een bijdrage leveren aan de (maatschappelijke) doelstellingen van deze organisatie, maken dit een ontzettend leuke baan! Ik kan veel van mijn ideeën kwijt in de werkzaamheden die ik dagelijks doe. Zo ben ik een robot aan het programmeren om diverse handmatige handelingen over te nemen binnen ons administratieve proces. Daarnaast ben ik momenteel bezig om in samenwerking met onze business intelligence collega’s de nieuwe rapportage software te implementeren.

  Als controller bij de Alliantie is geen dag hetzelfde, je werkt natuurlijk veel met cijfers, maar je werkt ook veel samen met andere professionals. Als jij iemand bent, die graag samenwerkt, je eigen ontwikkeling belangrijk vindt en enthousiast wordt van vooruitgang binnen een digitale omgeving, verwelkomen wij je graag als nieuwe collega!”

  Sjoerd

  senior controller
 • ‘Samen werken aan de leefbaarheid van onze stad.’ - Anne Oosterbaan, Manager Wonen

  ‘Ik heb een hele bijzondere en mooie baan, in onze prachtige hoofdstad! Als Manager Wonen stuur ik onze professionals aan in de wijken. Het hele woonspectrum komt voorbij: van huurincasso en sociaal beheer tot de verhuur. Samen met verschillende gemeenten en instanties werken we aan de ontwikkeling en leefbaarheid van de stad. Ik werk met veel verschillende mensen: bewoners, collega's en netwerkpartners. In deze baan moet je verbinden, en geloven in het ontwikkelen en enthousiasmeren van mensen.’

  Anne groeit in 2019 door naar Directeur Gooi & Vecht binnen de Alliantie.

  Anne Oosterbaan

  Manager Wonen bij de Alliantie
 • ‘Veel ruimte voor eigen inbreng’ – Sandy, senior medewerker Klantenservice

  ‘Er is veel ruimte voor eigen inbreng in het werk. Je kunt daardoor écht invloed hebben, en je talenten inzetten.’

  Sandy Bosmans

  senior medewerker klantenservice
 • ‘Iets betekenen voor mensen die het minder breed hebben.’ - Sven, projectmanager
  ‘De grootste pluspunten van mijn werk? De verantwoordelijkheid die ik heb binnen mijn activiteiten als projectmanager en de vrijheid die ik krijg om ze uit te voeren. Daarnaast spreekt het sociale aspect mij erg aan; elke dag zetten we ons in om iets te betekenen voor mensen die het minder breed hebben.’

  Sven

  projectmanager