Samen werken aan wonen

Wij zoeken jou!

Wij hebben één doel: meer mensen een fijn thuis geven. Help jij ons mee? Bekijk onze vacatures en reageer direct!

Bekijk alle vacatures

Ruimte voor talent

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die zich in willen zetten voor anderen. Die op hun best zijn op een plek waar ruimte is voor groei en innovatie. Dus ben jij toe aan iets nieuws waar je elke dag het maximale uit jezelf kan halen? Dan leren we je graag kennen.

Zo ga je bij ons aan het werk
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Wie we zijn

Bij de Alliantie geloven we dat iedereen mee moet kunnen doen met de samenleving. Onze missie draagt hieraan bij: mensen een thuis bieden, een plek die bijdraagt aan fijn wonen en leven. Daarom bouwen en beheren we (sociale) huurwoningen voor mensen met een bescheiden of middeninkomen. Ook helpen we kwetsbare mensen aan een woning.

Werkcafe de Alliantie

Uitgelichte vacatures

Bekijk alle vacatures >

Ambtelijk Secretaris OR

Jij bent een positief ingestelde regelaar, die goed kan prioriteren en organiseren. Overzicht bewaren, acties uitzetten en aanjagen, structuur aanbrengen, het is je allemaal op het lijf geschreven. Onze OR kan niet zonder jouw ondersteuning. Kom jij jouw talenten inzetten en ervoor zorgen, dat deze functie onmisbaar is? Lees verder!

Icon/Basic/Euro/Grey Copy 13-03-2023
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum
Icon/Basic/Euro/Grey 24 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 3.716 - € 4.887 bruto obv 36 uur

Adviseur Publieke Woonagenda

In het platform Gooise Corporaties werken wij met 5 corporaties samen. De corporaties die meedoen in dit netwerk zijn: Dudok Wonen, de Alliantie, Vecht en Omstreken, Woningstichting Naarden en G&O. De samenwerking is gericht op het realiseren van onze ambities voor de lagere- en middeninkomens in de regio. Dit doen we door kennisdeling en samenwerken binnen het platform en in de Metropoolregio Amsterdam. Meer weten over de vacature? Klik snel verder!

Icon/Basic/Euro/Grey Copy 28-02-2023
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum
Icon/Basic/Euro/Grey 24 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 4.367 - € 5.903 bruto obv 36 uur

VvE Eigenaar/Vertegenwoordiger

Als VvE Eigenaar/Vertegenwoordiger ben je een regelaar en kan je snel schakelen tussen onderwerpen. Met geduld en doorzettingsvermogen successen behalen, daar krijg jij energie van. Je bent communicatief vaardig, je kan goed overweg met huurders en eigenaren met een hart voor techniek en verduurzamen. Loop jij warm voor deze vrij nieuwe functie, waarbij je veel vrijheid en flexibiliteit krijgt? Lees snel verder voor het hele profiel! 

Icon/Basic/Euro/Grey Copy 08-03-2023
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Amsterdam
Icon/Basic/Euro/Grey 24 - 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 3.407 - € 4.196 bruto obv 36 uur

Collega's vertellen

Joost - DevOps Engineer

De Alliantie is een solide en betrouwbare werkgever.

Hanane - Data Steward

We helpen elkaar en doen dingen echt samen.

Rogier - Product Owner

Er is ruimte voor jouw mening.