Samen werken aan wonen

Wij zoeken jou!

Wij hebben één doel: meer mensen een fijn thuis geven. Help jij ons mee? Bekijk onze vacatures en reageer direct!

Bouwen aan iets groters dan jezelf

Wij bieden medewerkers de ruimte om te werken aan hun talent. Zo zijn we altijd in beweging: op zoek naar uitdaging en persoonlijke ontwikkeling, maar met oog voor een gezonde werk-privébalans. Bij de Alliantie sta je nooit stil. Bij ons kun je écht een verschil maken én waarde toevoegen. Je bent ondernemend en vernieuwend. Zo draag jij bij aan een passend thuis voor iedereen.

Zo ga je bij ons aan het werk
Accepteer marketingcookies om deze video te bekijken.

Wie we zijn

Bij de Alliantie geloven we dat iedereen mee moet kunnen doen met de samenleving. Onze missie draagt hieraan bij: mensen een thuis bieden, een plek die bijdraagt aan fijn wonen en leven. Daarom bouwen en beheren we (sociale) huurwoningen voor mensen met een bescheiden of middeninkomen. Ook helpen we kwetsbare mensen aan een woning.

Neem een kijkje bij één van onze afdelingen

Uitgelichte vacatures

Medewerker Wonen Gooi en Vecht

Als medewerker Wonen ga je over de verhuur van sociale huurwoningen in Gooi en Vecht. Jij denkt graag mee, neemt initiatief en spart met collega's. Je bent een kei in het verwerken van informatie in systemen, maar je hart klopt voor de huurders: doelgericht help je ze met hun vraag. Ben jij geknipt voor deze functie? Lees verder! 

04-06-2024
Hilversum
32 - 36 uur per week
€ 3.405 - € 4.278 bruto obv 36 uur

Senior Financial Reporting Specialist

Als senior financial reporting specialist vind jij makkelijk je weg in de organisatie. Je kunt uitstekend samenwerken en stelt professionele rapportages op waar de organisatie op kan bouwen. Loop jij warm voor deze functie, waarbij je veel vrijheid en flexibiliteit krijgt? Lees snel verder voor het hele profiel! 

03-06-2024
Hilversum
36 uur per week
€ 5.181 - € 7.198 bruto obv 36 uur

Adviseur Projectcommunicatie Amsterdam - Almere

Met gemak en plezier schakel je tussen advisering en dagelijkse uitvoering. Je bent onafhankelijk, kritisch én nieuwsgierig. Je denkt in mogelijkheden, toont ondernemerschap en initiatief. Uitdagingen bekijk je vanuit verschillende invalshoeken, hierdoor kom je tot creatieve, alternatieve oplossingen. Je vindt het leuk om samen met je collega's mooie communicatietrajecten te ontwikkelen én uit te voeren.

03-06-2024
Hilversum
28 - 32 uur per week
€ 4.366 - € 5.897 bruto obv 36 uur

Onze verhalen

Collega's vertellen

Joost - DevOps Engineer

De Alliantie is een solide en betrouwbare werkgever.

Hanane - Data Steward

We helpen elkaar en doen dingen echt samen.

Rogier - Product Owner

Er is ruimte voor jouw mening.