Op zoek naar een woning, parkeerplaats of een bedrijfsruimte?

Sociale huur

Huurwoningen met een huurprijs tot €763,47 per maand (excl. servicekosten). Deze woningen zijn voor huishoudens met een maximaal bruto jaarinkomen tot €40.765 (eenpersoonshuishoudens) of €45.014 (huishoudens van twee of meer personen). De woningen worden verdeeld via WoningNet.

Bekijk het aanbod

Middensegmenthuur

Huurwoningen met een huur vanaf €763,47 tot €1.100 per maand. Deze woningen zijn voor huishoudens met een bruto jaarinkomen vanaf €40.765 (eenpersoonshuishoudens) of €45.014 (huishoudens van twee of meer personen).      

Bekijk het aanbod

Vrijesectorhuur

Huurwoningen met een huur vanaf €1.100 per maand. Deze woningen zijn voor huishoudens met een bruto jaarinkomen vanaf €57.000.          

Bekijk het aanbod

Koop

We streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. Hopelijk ook voor jou! Onze woningen zijn direct beschikbaar. Huurders met een sociale huurwoning krijgen bij ons voorrang. Juist door die doorstroom, kunnen we nóg meer mensen aan een woning helpen die past bij hun situatie. 

Bekijk het aanbod

Parkeren

Wij verhuren parkeerplaatsen en garageboxen aan onze huurders, maar ook aan bedrijven en buurtbewoners.

Bekijk het aanbod

Bedrijfsruimte

Wij verhuren bedrijfsruimten in de regio's Almere, Amersfoort, Amsterdam en Gooi en Vechtstreek. Van bedrijfsruimte voor starters, tot A-locatie in de stad.

Bekijk het aanbod