Niet beschikbaar
Nieuwbouw
55+
Voorrang huurders
Laatst bijgewerkt 9-4-2024

Leeghwaterhof

Seniorenwoningen in Waterwijk

In Waterwijk bouwen we 56 nieuwe seniorenwoningen. Het woongebouw komt aan de rand van het plantsoen aan de Leeghwaterplas, op de hoek van de Snoekstraat/Barracudastraat.

Project

In Waterwijk bouwen we seniorenwoningen. De naam van het project is nu Leeghwaterhof. We willen een nieuw woongebouw bouwen met 56 seniorenwoningen. Het gebouw komt aan de rand van het plantsoen aan de Leeghwaterplas, op de hoek van de Snoekstraat/Barracudastraat.

De appartementen zijn verdeeld over 2 gebouwen. Een gebouw met 4 verdiepingen en een gebouw met 2 verdiepingen. De gebouwen zijn met elkaar verbonden via een fietsenberging en een gemeenschappelijke tuin. De appartementen hebben een lift en een balkon en er is cameratoezicht. 

Woningen

De 56 appartementen zijn verdeeld over 2 gebouwen. Een gebouw met 4 verdiepingen en een gebouw met 2 verdiepingen. De gebouwen zijn met elkaar verbonden via een fietsenberging en een gemeenschappelijke tuin. De appartementen hebben een lift en een balkon en er is cameratoezicht. 

Doelgroep

Alle appartementen wijzen we toe aan kandidaten vanaf 55 jaar. Het is een seniorencomplex; geen zorgcomplex met aanpassingen. Bewoners moeten dus zelfstandig kunnen wonen. De woningen zijn ongeveer 70m2 groot.

Voorrang op woning

Op woningen in Leeghwaterhof is de regeling Bouwen voor de buurt van toepassing. Dit betekent dat kandidaten uit Waterwijk voorrang hebben op een woning.

Planning

Het hoogste punt is bereikt. We verwachten in april/mei 2024 de sleutel te kunnen overhandigen aan de bewoners.

We adverteerden de woningen 24 november 2023 via DAK / WoningNet.

Plattegrond

Locatie Leeghwaterhof
Accepteer marketingcookies om deze video te bekijken.

Impressies en foto's

Leeghwaterhof
Ontmoetingsruimte
Ontmoetingsruimte
Keuken
Keuken
Binnentuin
Accepteer marketingcookies om deze video te bekijken.
Interesse en contact

Interesse en contact

De woningen zijn verhuurd.

Heb je een vraag? E-mail dan naar leeghwaterhof@de-alliantie.nl. Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.