Geen status
Nieuwbouw
55+
Starters
Voorrang huurders
Laatst bijgewerkt 29-5-2024

Anna’s Hoeve II in Hilversum 

Nieuwbouwappartementen in het middensegment  

Aan de Joop Stokkermansstraat in Hilversum komt Anna’s Hoeve II. Dit is een gebouw met 89 nieuwbouwappartementen. Het gaat om 2- en 3-kamerappartementen in het middensegment.  

Project

Nieuwbouwappartementen in het middensegment  

Aan de Joop Stokkermansstraat in Hilversum komt Anna’s Hoeve. Dit is een gebouw met 89 nieuwbouwappartementen. Het gaat om 2- en 3-kamerappartementen in het middensegment. Het gebouw is ontworpen door Moost architect en sluit goed aan op de gebouwen die er al staan.  

Duurzaam 

Vanaf 2050 moeten alle woningen in Nederland energieneutraal zijn. Om dat doel te bereiken zijn we onze woningen al aan het verduurzamen en investeren we in duurzame nieuwbouwwoningen. Het project Anna’s Hoeve II is een goed voorbeeld van duurzame nieuwbouw.  

Woningen

Anna’s Hoeve II is een gebouw met huurappartementen verdeeld over 3 en 4 verdiepingen. Alle 89 appartementen in het gebouw hebben een eigen buitenruimte. Onder het gebouw is een parkeergarage. Deze garage biedt ruimte aan 111 auto’s. Het gebouw heeft cameratoezicht en de appartementen zijn met een lift bereikbaar.  

Duurzaam wonen  

Het is duurzaam wonen in Anna’s Hoeve II. De woningen hebben een energielabel A++. Verder zijn de woningen zijn gasloos en op het dak liggen zonnepanelen. Anna’s Hoeve heeft een collectief WKO-systeem. Zo’n warmte koude opslag is een duurzame manier om energie in de vorm van warmte of koude op te slaan in de bodem. Een WKO-systeem gebruikt de winterkou om in de zomer te koelen. En de warmte uit de zomer om het gebouw in de winter te verwarmen. Het gaat hier om een open systeem. Dit betekent dat grondwater uit de bodem als energiedrager wordt gebruikt. Om de bodem niet te verstoren, wordt hemelwater op eigen grond opgevangen en in de bodem geïnjecteerd. 

Huurprijzen 

Het gaat om middensegment huurappartementen. De 2-kamerappartementen hebben een huurprijs van € 1.035* per maand. De huurprijs van een 3-kamerappartement is € 1.225* per maand. De huurprijs is exclusief servicekosten.  

* prijspeil 2023

Doelgroep

De appartementen in Anna’s Hoeve II zijn heel geschikt voor ouderen die graag gelijkvloers willen wonen. Of voor kleine huishoudens zoals werkende jongeren.  

Voor een middensegment huurwoning geldt een minimale inkomenseis. Dit betekent dat je bruto jaarinkomen minimaal 45x de huur moet zijn.

Voorrang op woning

Huurders die een sociale huurwoning achterlaten en willen verhuizen naar een middensegment huurappartement in Anna’s Hoeve II krijgen voorrang. Lees meer over de voorrangsregels.   

Planning

De bouw van Anna’s Hoeve II start naar verwachting in het 3e kwartaal van 2023. De oplevering is naar verwachting in het 1e kwartaal van 2025.  

Impressies en foto's

Anna's Hoeve II
Anna's Hoeve II
Anna's Hoeve II Hilversum
Interesse en contact

Interesse en contact

We bieden de middensegment huurappartementen aan op Ik zoek