Geen status
Woonconcepten
Laatst bijgewerkt 21-2-2024

Stationskwartier

Almere Centrum

Het gebied rond het Station Almere Centrum (Stationskwartier) wordt de komende jaren getransformeerd naar een levendige wijk waar wonen, werken en ontspannen centraal staan. Het wordt het nieuwe visitekaartje van Almere Centrum.

Project

Het gebied rondom de Landrosdreef gaat op de schop. De Alliantie wil hier betaalbare appartementen bouwen. Wij zijn nog bezig met het bekijken van de mogelijkheden. Zodra er meer te vertellen valt, melden we dat hier op deze pagina.

Achtergrondinformatie

In oktober 2018 heeft de gemeente Almere een idee voor het Stationskwartier gepresenteerd. De plannen leiden tot een complete metamorfose van het station en de omgeving daar omheen. Ook komen er zo'n 2.500 woningen. In mei 2020 publiceerde de gemeente "De eeuwig jonge stad", waarin staat wat de uitgangspunten zijn voor het ontwikkelingsgebied.

De Alliantie is één van de initiatiefnemers in het gebied tussen de Landdrostdreef en de spoorlijn, genaamd Randstad. Hier willen we betaalbare appartementen bouwen.

Impressies en foto's

Interesse en contact

Interesse en contact

We houden je op de hoogte op deze pagina; als de woningen af zijn worden ze te huur aangeboden op WoningNet.

Let op: reageren op woningen kan alleen via WoningNet. Om te kunnen reageren moet je daar ingeschreven staan als woningzoekende.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de Alliantie op telefoonnummer 088 00 232 00. Wil je meedenken of op de hoogte gehouden blijven ? Kijk dan op seinhuis.nu.