Nieuws
15-2-2023

Word lid van de HBVA!

Stichting HBVA komt op voor de belangen van huurders

Loop jij warm voor wonen en duurzaamheid? Vind jij het belangrijk dat huurders prettig en betaalbaar wonen? Word lid van de HBVA en denk mee vanuit de huurder!

Jouw mening telt!

De huurdersbelangenvereniging zet zich in voor de huurders van woningcorporatie de Alliantie. De HBVA kan invloed uitoefenen op het woon-en corporatiebeleid van de Alliantie en zo de belangen van onze huurders op een goede manier vertegenwoordigen. Ze houden zich bezig met hoe het woningonderhoud beter kan, en of er wel genoeg betaalbaar woningaanbod is. Maar ook voor een snel omgaan met klachten, en leefbare, veilige wijken.

De HBVA wil huurders graag betrekken bij alles wat gaat over wonen en huren. Via hun site houden zij je op de hoogte van de ontwikkelingen op de woningmarkt. Zodra het weer kan, wil de HBVA in jouw regio ook live bijeenkomen en horen hoe huurders denken over verschillende zaken. Voor de Alliantie is de HBVA belangrijk. Wij kunnen ons werk beter doen door samen te werken met huurders. De HBVA gaat graag met je in gesprek, dus meld je aan!

Verschillende mensen, een kleur aan meningen

De HBVA werkt graag samen met verschillende mensen, zodat ze veel meningen en ervaringen kunnen delen. Ze vinden het belangrijk dat de HBVA-leden net zo divers zijn als onze huurders: met verschillende culturele en etnische achtergronden, leeftijden en geslacht. 

Meld je aan

In elke regio is er een huurdersbelangenvereniging waar je lid van kunt worden. Kijk voor meer informatie op de website en meld je aan voor de HBVA in jouw regio:

De HBVA is er voor jou als huurder, zodat je prettig en comfortabel woont. Nu en in de toekomst.

Meer over HBVA

Op de website van de Stichting HBVA lees je wie zij zijn en wat ze doen: www.hbva.nl