Nieuws
16-5-2024

Huurders Amersfoort opgelet: bespaar onder de douche

Wist je dat de douche een van de grootste energieslurpers in huis is? Ongeveer 20% van je gasrekening gaat naar het opwarmen van water. De warmte van je douchewater verdwijnt zo weer in het doucheputje. Best zonde! Gelukkig kun je een deel van de warmte terugwinnen met de doucheplaat (Flatmate van Sanura). Het is een apparaat waarmee je energie bespaart onder de douche. Dus goed voor je portemonnee én het milieu. Woon jij in Amersfoort en wil jij energie besparen? Dat kan! Lees meer over de Doucheplaat en hoeveel je kunt besparen.

Wat is de Flatmate (doucheplaat)

De Flatmate is een plaat voor in de douche waar je op kunt staan. We sluiten de plaat aan op je douchekraan. Als je doucht, sta je dus bovenop de plaat. De plaat haalt warmte uit het douchewater en voegt deze toe aan het koude water. Zo bespaar je al gauw 30% energie, zonder dat het water wordt hergebruikt. Dit kan je maandelijks in kosten schelen. En het is ook nog eens beter voor het milieu.

Aanmelden of meer informatie

Woon jij in Amersfoort, heb jij een huishouden van 2 of meer personen en is jouw badkamer geschikt? Dan kom jij in aanmerking voor een Doucheplaat. Hier lees je hoeveel je kunt besparen, wanneer jouw badkamer geschikt is en hoe je je kunt aanmelden voor de Doucheplaat.

Interesse, maar woon jij niet in Amersfoort?

Woon jij nou niet in Amersfoort, maar heb je wel interesse? Stuur ons een mail! Wij bellen je graag terug om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Meer informatie over de doucheplaat vind je hier.