Huurder aan het woord
3-11-2022

Vrijwilligersprijs

Vorig jaar ontving Wim Hofstaetter van Wethouder Boudewijnse de vrijwilligersprijs voor Bussum: De Kleine Johannes. Bewoners en medewerkers van de Gooise Warande zijn ontzettend blij met hem. En daarom is hij voor deze vrijwiliigersprijs voorgedragen. 

Mooi beeldje ontvangen

Meneer Hofstaetter vertelt: “Vorig jaar waren we gesloten door de coronamaatregelen. Niemand mocht naar binnen. Daarom werd door familie wel eens iets bij de ingang afgeleverd. Bloemen, boodschappen en cadeautjes. Ik zorgde dat het op de juiste plek terecht kwam.

Met Pasen versieren we de recreatiezaal met een paar man. En met oud & nieuw vraag ik mijn kleinzoons of zij de oliebollen en appelflappen willen sponsoren. Ook breng ik de post rond en ga ik regelmatig met bewoners mee naar het ziekenhuis of de dokter.

Oh ja, ik ben ook nog lid van de bewonerscommissie. En om dit alles heb ik dit mooie beeldje ontvangen, waar ik best wel een beetje trots op ben."  

Ik hoop dat ik dit werk nog een tijdje in goede gezondheid kan doen.

* Helaas bereikte ons het verdrietige nieuws dat de heer Hofstaetter in november 2022 is overleden. Gecondoleerd voor de familie en medebewoners. *