Niet beschikbaar

Hof van Duurzaamheid

In Nieuwland

Langs de Laan van Duurzaamheid zijn 40 nieuwe sociale huurappartementen gebouwd. De naam van het project is Hof van Duurzaamheid. Het Hof van Duurzaamheid is een woongebouw met 5 verdiepingen. Op de eerste 4 woonlagen komen 3-kamerappartementen. Op de bovenste woonlaag komen 4-kamerappartementen.

Project

De nieuwe appartementen liggen op een centrale plek in de wijk Nieuwland. Je woont in de buurt van het winkelcentrum, maar ook van sportclubs en verenigingen. Hof van Duurzaamheid ligt aan de Rondweg-Noord. Dit betekent dat je snel de stad uit bent. Ook het Amersfoortse stadcentrum ligt op fietsafstand.

Beschikbaarheid

De vraag naar huurwoningen is groot en neemt de komende jaren verder toe. De Alliantie wil meer mensen aan een betaalbare en passende woning helpen. Daarom bouwen we extra woningen en stimuleren we doorstroming. Dit project aan de Laan van Duurzaamheid is zo’n nieuwbouwproject waar doorstromers voorrang krijgen op een woning (zie voorrang).

Woningen

Het appartementengebouw aan de Laan van Duurzaamheid telt 5 verdiepingen. Op de bovenste woonlaag komen 5 appartementen met 4 kamers. Ieder 4-kamerappartement heeft een dakterras van maar liefst 33 m2. Verder telt het gebouw 35 appartementen met 3 kamers. Deze 3-kamerappartementen hebben een balkon. In het gebouw is een lift aanwezig.

Informatie over de woningen

Instructievideo's van de installaties in de woningen

Doelgroep

De 4-kamerappartementen zijn zeer geschikt voor meerpersoonshuishoudens. De 3-kamerappartementen zijn zeer geschikt voor mensen die een grote sociale huurwoning achterlaten. Dit noemen we ook wel doorstromen. Doorstromers in Amersfoort kunnen gebruikmaken van interessante doorstroomregelingen.

Voorrang

Huurders die van een grote sociale huurwoning willen verhuizen naar een kleinere huurwoning krijgen voorrang. Dat geldt ook bij Hof van Duurzaamheid. Dus wil je verhuizen naar een sociale huurwoning in Hof van Duurzaamheid en laat je een grote sociale huurwoning achter, dan krijg je voorrang.

Impressies en foto's

Interesse en contact

Interesse en contact

We bieden de sociale huurwoningen aan op WoningNet.