Ontwikkel mee, IT werkt

De Alliantie is als woningcorporatie uniek met IT in eigen beheer. We digitaliseren en ontwikkelen, en hebben een groeiende behoefte aan IT-talent. Binnen deze afdeling krijg jij alle ruimte om mee te bouwen aan de toekomst. Als beginner of oude rot in het vak, iedereen is welkom!

Bekijk al onze vacatures >

Bekijk en accepteer onze cookies om de video te bekijken.

Tech is the way

to improve things

IT vakgebieden

binnen de Alliantie

Deze vakgebieden zijn de sleutel tot een goed ingericht IT landschap.

DevOps

Bij de Alliantie ontwikkelen we zelf onze software, daar zijn we trots op! We doen dat met eigen teams waarin alle specialistische kennis aanwezig is. We maken het niet alleen, als onze gebruikers vragen of problemen hebben, staan we klaar om dit direct op te lossen. Development en Operations is bij ons een teamverantwoordelijkheid!

Alle vacatures

Data & Analytics

Datagedreven werken vinden wij belangrijk. We ontwikkelen hiervoor voortdurend nieuwe toepassingen, en geven ook aandacht aan de doorvertaling naar de interne organisatie. Data-analyses en -rapportages zorgen ervoor dat we ons werk nog beter te kunnen doen, dat houdt het uitdagend! Data brengt onze organisatie verder. 

Alle vacatures

Agile

Bij de Alliantie werken we Agile. Met deze manier van werken in korte sprints, voegen we snel waarde toe, halen we feedback op om te verbeteren en nemen dit mee in de verdere doorontwikkeling. Steeds meer afdelingen in de organisatie doen mee met deze werkwijze. En dat zorgt voor nog betere samenwerking en resultaten!

Alle vacatures
Tim - BI Specialist

'Wij proberen op onze afdeling altijd te denken vanuit de huurder. Op basis van die gegevens bouwen wij verschillende klantreizen op. Hoe ziet de reis eruit, wat kom je als huurder allemaal tegen en hoe kunnen we die reis optimaliseren met behulp van techniek en data.'

Uitgelichte vacatures

Senior Data Scientist

Analytische kennisdeler met oog voor business, informatica en data.

Bekijk vacature

BI Specialist

Datagedreven teamplayer die blij wordt van bouwen aan resultaat.

Bekijk vacature

Data Engineer

Procesverbeteraar met humor die warmloopt voor data en informatie.

Bekijk vacature

Data Steward

Onmisbare schakel in het juist en volledig gebruiken van data in de werkprocessen.

Bekijk vacature
Waarom je kiest voor de Alliantie

Je hebt impact. We hebben een maatschappelijke opgave: een woning voor iedereen. Als IT-er draag jij hieraan bij, jouw werk is belangrijk.

Je loopt voorop. We zijn koplopers in de branche, met innovatie en vernieuwing van duurzaam bouwen en wonen. Van individuele huisvesting tot complete wijken. 

Je krijgt de ruimte. Geef zelf invulling aan je werkzaamheden en vind de juiste werk-privé balans. Jouw ontwikkeling, en dat je lekker in je vel zit, heeft onze focus.


Heb jij interesse en raakvlakken bij een van de uitstaande vacatures? Zou je graag kennis willen maken met de organisatie tijdens een kop koffie of thee? App of bel met Heleen Smithuis op 06-15885167.