Denk en werk mee aan onze digitale transformatie

IT werkt: bouw mee aan ons eigen applicatiehuis

Wil jij werken bij een organisatie die rechtsaf slaat, als data aangeeft dat dit de beste keuze is? Kies dan voor een baan op onze afdeling IT & Tech. Bij de Alliantie denk, bouw en ontwikkel je mee aan ons eigen applicatiehuis.

Digitale dienstverlening

Wij willen mensen een (t)huis bieden, een plek die bijdraagt aan een goede kwaliteit van wonen en leven. Nu én in de toekomst. Daarbij spelen data en IT een belangrijke rol. Data gebruiken we om klantgerichter, duurzamer en kostenefficiënter te werken. IT zetten we in om onze dienstverlening in toenemende mate eenvoudig en digitaal aan te bieden. Dit is ook wat onze huurders verwachten. Zo zijn we continu bezig met innovaties die ervoor zorgen dat wonen fijner, duurzamer en slimmer wordt.

Joost en Bart in gesprek
Accepteer marketingcookies om deze video te bekijken.

Met data huurders een (t)huis geven

Bij ons bijt jij je vast in een complexe puzzel. Alle data die we verzamelen en iedere applicatie die we maken of beheren draagt bij aan een fijn (t)huis voor onze huurders. Ben jij de IT’er die op zoek is naar een baan met betekenis?

IT-Tech

Wij bouwen onze eigen software en blijven deze continu ontwikkelen. Daarom innoveren we iedere sprint en gaan we met elkaar in gesprek over wat er beter kan. Bij ons werk jij aan je eigen product en ben je als team verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling.

Data

Wij willen zoveel mogelijk huurders een passende woning bieden. Data is hierbij de sleutel. Dankzij data kunnen we bijvoorbeeld slim inspelen op de verhuisketen en maken we inzichtelijk welke toewijzingsregels het meest effectief zijn op de woningmarkt. Zo brengt data ons verder.

Baan met betekenis

Bij een woningcorporatie draag je een steentje bij aan de maatschappij. Ook als het gaat om IT en data. De software die wij ontwikkelen en beheren en alle data die we verzamelen dragen bij aan een fijn (t)huis voor onze huurders. Bij ons ben je een IT’er met betekenis.

Wij proberen via allerlei innovaties onze huurders nog beter te bedienen. Bijvoorbeeld door het toepassen van algoritmes

Tim - BI Specialist

Dit worden je nieuwe collega's

Werken in de IT bij de Alliantie

Waarom kies jij voor de Alliantie

Je hebt impact. We hebben een maatschappelijke opgave: een woning voor iedereen. Als IT-er draag jij hieraan bij.

Je loopt voorop. We zijn koplopers in de branche, met innovatie en vernieuwing van duurzaam bouwen en wonen. Van individuele huisvesting tot complete wijken. 

Je krijgt de ruimte. Geef zelf invulling aan je werkzaamheden en vind de juiste werk-privé balans. Jouw ontwikkeling, en dat je lekker in je vel zit, heeft onze focus.

Zie jij jezelf al werken op onze afdeling IT & Tech? Kom dan gerust langs om kennis te maken. App of bel met Denise Baardman op 06-15885060.