De Innovatiehub van de Alliantie

Werken aan de toekomst

Om ook in de toekomst fijne, betaalbare én duurzame woningen te kunnen bieden, werken we continu aan nieuwe innovaties. Samen met partners in de bouw, gemeenten, zorgverleners en startups zoeken we naar oplossingen voor de problemen van nu én straks. Heb jij zelf een innovatief idee dat bijdraagt aan ons doel? Meld je aan en ga samen met ons de uitdaging aan.

Innoveren kunnen we niet alleen. Daar hebben we jouw kennis, ervaring en creativiteit voor nodig.
Accepteer marketingcookies om deze video te bekijken.

Laatste nieuws

Laatste innovaties

Onze innovatiechallenges

Soms zoeken we een oplossing voor een specifiek probleem. En dat vraagt vaak slimme en vernieuwende oplossingen, die wij lang niet altijd zelf kunnen bedenken. Op deze momenten dagen we de markt uit. We geven dan niet alleen de kans aan bestaande partners, maar ook aan start-ups, scale-ups en andere partijen om ons te helpen.

Denk en werk mee!

Innovatie leidt tot oplossingen voor de toekomst. Onze maatschappelijke opgave is tenslotte alleen haalbaar als we blijven vernieuwen en innoveren. Ook willen we er zijn voor onze huurders, zodat ze producten en diensten tot hun beschikking hebben die wonen nog fijner maken. Wij gaan dus voor innovatie!

We wachten niet op de creativiteit van de markt, maar jagen zelf innovaties aan. Daarom zijn we continu opzoek naar ondernemende partijen of collega's om samen met lef buiten de gebaande paden te treden en samen te vernieuwen. Heb jij een goed idee die je samen met ons wilt uitproberen? Twijfel niet en meld 'm aan!