De Innovatiehub van de Alliantie

Werken aan de toekomst

Om ook in de toekomst fijne, betaalbare én duurzame woningen te kunnen bieden, werken we continu aan nieuwe innovaties. Samen met partners in de bouw, gemeenten, zorgverleners en startups zoeken we naar oplossingen voor de problemen van nu én straks. Heb jij zelf een innovatief idee dat bijdraagt aan ons doel? Meld je aan en ga samen met ons de uitdaging aan.

Innoveren kunnen we niet alleen. Daar hebben we jouw kennis, ervaring en creativiteit voor nodig.
Accepteer marketingcookies om deze video te bekijken.

Challenge: help ons met circulair renoveren

Weet jij hoe we onze woningen kunnen renoveren met circulaire materialen, waardoor we onze CO2-uitstoot verminderen? Stuur dan jouw pitch in!

Challenge 1 Pilot met 12 woningen

Challenge 1 Doorontwikkeling van jouw product/idee

Challenge 1 Mogelijkheid tot opschalen

Challenge 1 Langdurige samenwerking

Laatste nieuws

Laatste innovaties

Denk en werk mee!

Innovatie leidt tot oplossingen voor de toekomst. Onze maatschappelijke opgave is tenslotte alleen haalbaar als we blijven vernieuwen en innoveren. Ook willen we er zijn voor onze huurders, zodat ze producten en diensten tot hun beschikking hebben die wonen nog fijner maken. Wij gaan dus voor innovatie!

We wachten niet op de creativiteit van de markt, maar jagen zelf innovaties aan. Daarom zijn we continu opzoek naar ondernemende partijen of collega's om samen met lef buiten de gebaande paden te treden en samen te vernieuwen. Heb jij een goed idee die je samen met ons wilt uitproberen? Twijfel niet en meld 'm aan!