Samen werken aan wonen

Wij zoeken jou!

Wij hebben één doel: meer mensen een fijn thuis geven. Help jij ons mee? Bekijk onze vacatures en reageer direct!

Bouwen aan iets groters dan jezelf

Wij bieden medewerkers de ruimte om te werken aan hun talent. Zo zijn we altijd in beweging: op zoek naar uitdaging en persoonlijke ontwikkeling, maar met oog voor een gezonde werk-privébalans. Bij de Alliantie sta je nooit stil. Bij ons kun je écht een verschil maken én waarde toevoegen. Je bent ondernemend en vernieuwend. Zo draag jij bij aan een passend thuis voor iedereen.

Zo ga je bij ons aan het werk
Accepteer marketingcookies om deze video te bekijken.

Wie we zijn

Bij de Alliantie geloven we dat iedereen mee moet kunnen doen met de samenleving. Onze missie draagt hieraan bij: mensen een thuis bieden, een plek die bijdraagt aan fijn wonen en leven. Daarom bouwen en beheren we (sociale) huurwoningen voor mensen met een bescheiden of middeninkomen. Ook helpen we kwetsbare mensen aan een woning.

Neem een kijkje bij één van onze afdelingen

Uitgelichte vacatures

Parttime Inkoper

Als motiverende, enthousiaste Inkoper draag je bij aan de ontwikkeling van ons inkoopbeleid. Hier krijg jij energie van! Ook het coördineren van aanbestedingen is aan jou besteed, evenals het adviseren van de bedrijfsonderdelen en het vormgeven van CLM in de organisatie. Nieuwsgierig? Lees verder!

27-09-2024
Hilversum
24 - 32 uur per week
€ 4.366 - € 5.897 bruto obv 36 uur

Strategisch Inkoper

Jij start enthousiast je dag, want jij loopt warm voor het vormgeven van deze veelzijdige functie! Als inkoper draag je bij aan de inkoopstrategie van de Alliantie, en adviseer je jouw bedrijfsonderdelen over de inkoopstrategie. Je kan goed doorvragen en bent een kei in het opbouwen van relaties. Zie jij jezelf in deze rol? Lees snel verder!

27-09-2024
Hilversum
36 uur per week
€ 4.366 - € 5.897 bruto obv 36 uur

Vakman/Vakvrouw

Jij wilt als vakman écht het verschil maken! Je zet je elke dag in om onze huurders zich thuis te laten voelen, op een duurzame en inclusieve manier. Welke klus je ook te wachten staat; met jouw twee rechterhanden vind je voor alles een oplossing. Al een glimlach op je gezicht? Bekijk snel de vacature!

23-08-2024
Huizen
36 uur per week
€ 2.960 - € 3.615 bruto obv 36 uur

Onze verhalen

Collega's vertellen

Joost - DevOps Engineer

De Alliantie is een solide en betrouwbare werkgever.

Hanane - Data Steward

We helpen elkaar en doen dingen echt samen.

Rogier - Product Owner

Er is ruimte voor jouw mening.