Leeghwaterhof

In Waterwijk willen wij seniorenwoningen bouwen. Voordat we kunnen starten, moet eerst nog het bestemmingsplan worden gewijzigd.

In Waterwijk bouwen we seniorenwoningen. De naam van het project is nu Leeghwaterhof. Voor deze bouw is nog wel een bestemmingsplanwijziging nodig. Deze procedure loopt via de gemeente.

Leeghwaterhof_kaart.jpg (1)

We willen een nieuw woongebouw bouwen met 56 seniorenwoningen. Het complex komt aan de rand van het plantsoen aan de Leeghwaterplas, op de hoek van de Snoekstraat/ Barracudastraat.

De appartementen zijn verdeeld over 2 gebouwen: een met 4 verdiepingen, en een met 2 verdiepingen. De gebouwen zijn met elkaar verbonden via een fietsenberging en een gemeenschappelijke tuin. De appartementen zijn voorzien van een lift en een balkon. Ook is er cameratoezicht. 

Alle appartementen wijzen we toe aan kandidaten vanaf 55 jaar. Het is een seniorencomplex; geen zorgcomplex met aanpassingen. Bewoners moeten dus zelfstandig kunnen wonen. De woningen zijn ongeveer 70m2 groot.

Leeghwaterhof1.jpg (1) Leeghwaterhof2.jpg (1)

 

Planning

Bestemmingsplanwijziging  2022 
Start van de bouw Eind 2022 (onder voorbehoud) 
Oplevering  Begin 2024 (onder voorbehoud)

 

Woningen

Als we weten wanneer de woningen af zijn, komt dat op deze pagina te staan. Reageren op een woning gaat daarna via WoningNet; de website met sociale huurwoningen.

Contact

Heb je interesse in een woning in Leeghwaterhof?

Vul het contactformulier in onder vermelding van de Leeghwaterh/ t.a.v. Jolanda Niessen. 

Vermeld naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Dan houden we je de hoogte van de laatste ontwikkelingen via een nieuwsbrief. 

Nieuwsbrieven

Hieronder kun je de verstuurde nieuwsbrieven lezen. 

Nieuwsflits 2, april 2022
Nieuwsflits 1, augustus 2021

Deze filmpjes zijn gemaakt voor de bestemmingsplanwijzigingsprocedure die via de gemeente Almere loopt.

De filmpjes geven een beeld van het gebouw dat wij willen bouwen. Maar voordat we kunnen bouwen, moet eerst het bestemmingsplan aangepast worden. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.

Bekijk en accepteer onze cookies om de video te bekijken.
Bekijk en accepteer onze cookies om de video te bekijken.