Leeghwaterhof

In Waterwijk willen wij nieuwbouw seniorenwoningen bouwen

Algemeen

In Waterwijk bouwen we seniorenwoningen met de projectnaam ‘Leeghwaterhof’. Hiervoor is nog wel een bestemmingsplanwijziging nodig. Deze procedure loopt via de gemeente.

Leeghwaterhof_kaart.jpg (1)

Het plan is om een nieuw woongebouw met 56 seniorenwoningen te bouwen aan de rand van het plantsoen aan de Leeghwaterplas, op de hoek van Snoekstraat/ Barracudastraat.

De appartementen zijn voorzien van lift en balkon. Verdeeld over twee gebouwen die aan elkaar verbonden zijn via een fietsenbergingen en gemeenschappelijke tuin. Het ene gebouw heeft vier lagen, het andere twee.

Alle appartementen wijzen we toe aan kandidaten vanaf 55 jaar. Het is een seniorencomplex; geen zorgcomplex met aanpassingen. Bewoners moeten dus zelfstandig kunnen wonen. Er is een lift en cameratoezicht. De woningen zijn ongeveer 70m2 groot.

Kandidaten uit Waterwijk hebben voorrang, om zo de doorstroom te bevorderen.

Leeghwaterhof1.jpg (1) Leeghwaterhof2.jpg (1)

Planning: bestemmingsplanwijziging (2022)
Startbouw: eind 2022 (onder voorbehoud)
Opleveren: begin 2024 (onder voorbehoud)

Woningen

Als we weten wanneer de woningen af zijn, komt dat op deze pagina te staan. Reageren op een woning gaat daarna via WoningNet; de website met sociale huurwoningen. 

Let op: reageren op deze woningen kan alleen via WoningNet. Om te kunnen reageren moet je daar ingeschreven staan als woningzoekende. 

Contact

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Heb je interesse in een woning in Leeghwaterhof? Vul het contactformulier in onder vermelding van de Leeghwaterh/ t.a.v. Jolanda Niessen. Vermeld naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Dan houden wij je op de hoogte.

Deze filmpjes zijn gemaakt voor de bestemmingsplanwijzigingsprocedure die via de gemeente Almere loopt. De filmpjes geven een beeld van het gebouw dat wij willen realiseren. Maar eerst dient het bestemmingsplan aangepast te worden om dit mogelijk te maken. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Dit proces dient eerst door lopen te worden te worden, voordat wij kunnen bouwen.

Bekijk en accepteer onze cookies om de video te bekijken.
Bekijk en accepteer onze cookies om de video te bekijken.