Renoveer twaalf woningen op een innovatieve en duurzame manier

Help ons met circulair renoveren

Al onze woningen in 2050 CO2 neutraal, dat is onze missie! We zijn met onze nieuwbouw al goed onderweg, en ook veel van onze bestaande woningen worden al verduurzaamd. Maar nu gaan we een stap verder: we willen toe naar circulair renoveren, zodat we de aarde bij de bouw al minder belasten. En daar hebben we jou voor nodig. Heb jij het ultieme plan of product? Meld je aan en wie weet gaan we samen als pilot 12 woningen vernieuwen.


Stuur je pitch in vóór 1 december

Doe samen met ons een pilot van 12 woningen
Van startup tot aannemer; wij staan open voor elk idee

Maak kennis met Lange Heul en Bijenschans in Bussum

In Bussum Zuid, op steenworp afstand van het natuurgebied Bussumer Heide, vind je de straten Lange Heul en Bijenschans. Hier staan 12 geschakelde eengezinswoningen, verdeeld over twee blokken. Toen de huizen in 1962 werden gebouwd, keken we nog heel anders naar het gebruik van gas en energie. Nu willen we deze woningen circulair renoveren waardoor ze weer helemaal bij de tijd zijn. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Accepteer marketingcookies om deze video te bekijken.

Circulair renoveren: dit is waarom

De laatste jaren is het verduurzamen van onze woningen een steeds belangrijker onderdeel van onze bedrijfsvoering geworden. Dit heeft onze nieuwbouw al volledig veranderd, maar vraagt ook aanpassingen bij de renovatie van onze bestaande woningen. Niet alleen voor de woning zelf, maar ook bij de werkzaamheden. De materialen die we gebruiken, stoten namelijk ook veel CO2 uit. Daarom willen we de CO2-uitstoot al vanaf de basis verlagen door gebruik te maken van circulaire materialen. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan, het moet tenslotte ook haalbaar en betaalbaar zijn. Daarom zoeken we nieuwe partners die ons hierbij kunnen helpen.

Heb jij een goed idee? Stuur dan jouw pitch in!

Help jij ons om de woningen op De Lange Heul circulair te renoveren? Lever dan jouw pitch in via de aanmeldsite en wie weet gaan we binnenkort aan de slag!

Benieuwd naar onze innovaties?