Gebiedscoördinator

}

Gebiedscoördinator

Communicatief sterke doener met een flinke dosis ondernemerschap.

 • Icon/Basic/Euro/Grey Copy 1-11-2022
 • Icon/Basic/Euro/Grey 32 uur per week
 • Icon/Basic/Euro/Grey Copy Almere
 • Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 3.629 - € 4.772 bruto obv 36 uur
Start sollicitatie

Gebiedscoördinator

Als één van de grootste woningcorporaties van Nederland werkt de Alliantie elke dag aan betaalbare woningen in veilige en prettige buurten. Zo helpen we steeds meer mensen met een bescheiden inkomen aan een passend huis. We doen dit duurzaam, met als doel de aarde zo min mogelijk uit te putten. Wij zijn een diverse en inclusieve organisatie, die ruimte biedt aan en voor iedereen. Bij ons staat de huurder altijd voorop!

Wij zoeken voor ons regiobedrijf Amsterdam/Almere een Gebiedscoördinator voor 32 uur per week (standplaats Almere).

Jouw werk
In jouw werkgebied (Almere Poort – een plek waar we veel bouwen – en Almere Stad Oost) ben je namens de Alliantie dé contactpersoon voor huurders, samenwerkingspartners, wijkagent(en) en gemeente. Je beheert het leefbaarheidsbudget en denkt na over welke inzet er in een bepaalde wijk nodig is. Met het geld uit dit budget kan je namelijk complexverbeteringen laten uitvoeren, de veiligheid vergroten of bijvoorbeeld tuinen laten opknappen. Ook maak je gebieds- en complexplannen, waarin je bedenkt welke knelpunten er zijn en hoe deze door middel van projecten uitgevoerd kunnen worden in samenwerking met het gebiedsteam, huurders en samenwerkingspartners.

Het is belangrijk, dat je elke dag opmerkt, wat er binnen jouw gebied speelt.

Verder schakel je veel met Alliantie Ontwikkeling, het gebiedsteam en de Gebiedsontwikkelaar. Ook analyseer en bekijk je samen met de Assetmanager en de Programmaregisseur hoe het gaat in jouw regio. Voor interne collega’s ben je een sparringpartnet als het gaat om de plannen jouw gebied. Het juiste gesprek voeren aan de hand van verzamelde data is erg belangrijk voor vervolgstappen!

De wekker gaat 
Jouw dag start bij de Gebiedsontwikkelaar om de voortgang van een nieuwbouwcomplex door te nemen. In het complex wil de Alliantie een bijzondere doelgroep huisvesten en daarover wil je alle bewoners goed informeren. Jij neemt het initiatief om een bewonersbijeenkomst te organiseren.

De middag is gereserveerd voor het gebiedsteam. In het gebiedsteam bekijk je met elkaar hoe het gaat in de wijken. Ook bespreek je alle lopende zaken en projecten. Hoe staat het met het tuinenproject, is de overlast van de hangjongeren al opgelost en is het planmatig onderhoud naar tevredenheid afgerond?

Tussendoor krijg je een telefoontje van een ongeruste collega. Bij een aantal woningen is zwam(schimmel) aangetroffen. De bewoners moeten tijdens werkzaamheden tijdelijk ergens anders logeren, maar willen hier niet aan meewerken. Aan jou wordt gevraagd om ze weer in de meewerkstand te krijgen. Het lukt je het gesprek aan te gaan.

Jouw luisterend oor voor collega’s en het wegnemen van de zorgen van de bewoners garanderen het goede gevoel van deze werkdag. Morgen ga je weer proberen je aan je agenda te houden, wetende dat er altijd van alles tussendoor komt.

Extra leuk 

 • Een jaarcontract met aansluitend vast dienstverband bij goed functioneren;   
 • Een mooie baan bij een organisatie met een groot maatschappelijk belang;
 • Een goed salaris, tussen de € 3.629 en € 4.772 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal I conform CAO Woondiensten);  
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;  
  1. Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is  
  2. Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling  
  3. Ruimte voor eigen initiatief 
  4. Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak 
 • De mogelijkheid om je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen, bijvoorbeeld met extra vrije dagen, een fietsenplan of bedrijfsfitness;
 • Wij werken hybride, dat betekent dat je zowel thuis kan werken als op kantoor. Ons kantoor beschikt over verschillende lichte en comfortabele werk- en overlegplekken.

Zijn wij een match
Als medewerker bij de Alliantie draag je bij aan een maatschappelijk belang: betaalbare, goede huizen in fijne buurten, en huurders die tevreden wonen. 

Wij passen bij elkaar, wanneer je voor deze functie een afgeronde HBO opleiding meeneemt of 3 tot 5 jaar soortgelijke werkervaring. Je bent succesvol in deze functie, wanneer je een energierijke verbinder bent. Je bent een netwerker en kunt ook projectmatig werken. Dat je weet, hoe je de juiste mensen bij elkaar brengt en samenwerking stimuleert. Maar ook, dat je beslissingen durft te nemen, goed overzicht kan bewaren en in jezelf een ondernemer ziet. Data lezen, interpreteren en het gesprek erover voeren behoren ook tot jouw skills.

Deze vacature staat zowel intern als extern tegelijkertijd uit. Bij gebleken geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Je bent er nog!
Leuk dat je interesse hebt. Solliciteer direct, we kijken uit naar jouw sollicitatie!
Wil je meer weten, neem contact op met Manon van der Veer, Manager Wonen, op 06-15885046.

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw collega's

 • Ik voel me hier gewoon thuis
  'Bij deze ambitieuze organisatie zijn veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Iedereen is behulpzaam, betrokken en bevlogen. Werken bij de Alliantie is als werken bij een familie!’

  Simone is doorgegroeid van teamleider Klantenservice naar manager Facilitaire Zaken.

  Simone

  manager Facilitaire Zaken
 • Geen dag hetzelfde 
  ‘Innovatieve oplossingen bedenken die een bijdrage leveren aan onze doelstellingen, dát maakt dit zo’n leuke baan! Als controller bij de Alliantie werk ik met cijfers en mensen, maar kan ik ook mijn ideeën kwijt: momenteel programmeer ik een robot die administratieve processen kan overnemen.’

   

  Sjoerd

  senior controller
 • Samenwerken en verbinden
  ‘Met gemeenten en instanties werken we samen aan de ontwikkeling en leefbaarheid van de stad. Verbinden en enthousiasmeren is wat deze baan zo leuk maakt!’

  Anne is doorgegroeid van manager afdeling Wonen naar directeur van Gooi en Vechtstreek.

  Anne

  directeur van regio Gooi en Vechtstreek
 • Talent wordt beloond
  ‘Er is veel ruimte voor eigen inbreng in het werk. Je kunt daardoor écht invloed hebben, en je talenten ontwikkelen.’

  Sandy

  teamleider VvE Diensten
 • Het sociale aspect spreekt mij aan
  ‘Mijn werk is zo leuk door de verantwoordelijkheid die ik krijg, gecombineerd met vrijheid om mijn werkzaamheden uit te voeren. En het sociale aspect: dagelijks zetten we ons in om iets te betekenen voor mensen die het minder breed hebben.’

   

  Sven

  projectmanager