DevOps Engineer

}

DevOps Engineer

Oplossingsgerichte softwarespecialist met focus op de toekomst.

 • Icon/Basic/Euro/Grey Copy 31-12-2022
 • Icon/Basic/Euro/Grey 32 - 36 uur per week
 • Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum
 • Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 3.876 - € 5.235 bruto obv 36 uur
Start sollicitatie

DevOps Engineer

Als één van de grootste woningcorporaties van Nederland werkt de Alliantie elke dag aan betaalbare woningen in veilige en prettige buurten. Zo helpen we steeds meer mensen met een bescheiden inkomen aan een passend huis. We doen dit duurzaam, met als doel de aarde zo min mogelijk uit te putten. Wij zijn een diverse en inclusieve organisatie, die ruimte biedt aan en voor iedereen. Bij ons staat de huurder altijd voorop. 

Bij deze mooie organisatie zoeken wij op ons hoofdkantoor in Hilversum meerdere (senior) DevOps Engineers voor 32-36 uur per week.

Jouw werk
Jij stapt elke dag met je beste been uit bed, want in deze functie ga je werken in één van de dynamische DevOps teams van de Alliantie. Hier ontwikkelen we onze eigen software voor onze huurders en onze medewerkers! Je bouwt mee aan het portaal waarin huurders hun huurzaken kunnen regelen én verzorgt samen met jouw collega's nieuwe features in onze medewerkers-omgeving om administratieve handelingen makkelijker en efficiënter te maken.

We gebruiken een eigentijdse infrastructuur en ontwikkelplatforms, zoals Outsystems, BeInformed, RedHat en Azure DevOps. Naast het werken binnen jouw eigen specialisme, word je uitgedaagd om je kennis te verbreden en waar nodig nieuwe technieken eigen te maken.

De wekker gaat 
Vandaag begint jouw dag met een stand-up, waarin je deelt dat je bezig bent met een nieuwe feature: het makkelijker maken van een reparatiemelding voor huurders, waar je samen met de integratiespecialist aan werkt. Je verwacht de aanpassingen vanmiddag nog naar de testomgeving te kunnen deployen, zodat je meteen feedback kan ontvangen.

Lunchtijd! Samen met je collega’s zoek je een plekje in het bedrijfsrestaurant. Vandaag houdt een collega uit het onderhoudsteam een lunchpraatje over een nieuwe manier van werken, waarbij drones huurwoningen van de buitenkant inspecteren op gebreken. Na afloop deel je jouw toekomstideeën: hoe je samen met je team de data die de drone verzamelt, toegankelijker kan maken.

's Middags concentreer je je een paar uur op de styling van de nieuwe reparatiefeature naar het ontwerp van de UX-designer. De retrospective die om drie uur gepland staat, is vandaag op de hei, omdat het zulk mooi weer is. Na afloop bereid je een kennissessie met collega's voor, om morgen elkaars werk te bespreken en nieuwe inzichten te delen.

Extra leuk 

 • Een jaarcontract met aansluitend vast dienstverband bij goed functioneren; 
 • Een mooie baan bij een organisatie met een groot maatschappelijk belang; 
 • Een goed salaris, tussen de € 3.629 en € 5.235 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal I of J conform CAO Woondiensten);
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;  
  1. Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is  
  2. Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling  
  3. Ruimte voor eigen initiatief 
  4. Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak 
 • De mogelijkheid om je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen, bijvoorbeeld met extra vrije dagen, een fietsenplan of bedrijfsfitness;
 • Wij werken hybride, dat betekent dat je zowel thuis kan werken als op kantoor. Ons moderne, lichte kantoor vlakbij Hilversum C.S. beschikt over tal van lichte en comfortabele werk- en overlegplekken.

Zijn wij een match
Als medewerker bij de Alliantie draag je bij aan een maatschappelijk belang: betaalbare, goede huizen in fijne buurten, en huurders die tevreden wonen. 

Wij passen bij elkaar, als je voor deze functie HBO werk- en denkniveau meeneemt en/of meerdere jaren soortgelijke werkervaring in een vergelijkbare functie. Het is een absolute pré wanneer je al gewerkt hebt met één van de volgende systemen: Outsystems, BeInformed, RedHat en Azure DevOps.

Je bent collegiaal, toegankelijk en stelt je op als een positief kritische sparringpartner. Daarnaast bezit je over goede analytische vaardigheden, word je blij van werken in een team en heb je een gezonde dosis humor. De termen agile werken en DevOps zijn jou niet onbekend.

Bij gebleken geschiktheid plannen wij zo snel mogelijk gesprekken in.

Je bent er nog!
Leuk dat je interesse hebt. Solliciteer direct, we kijken ernaar uit!
Wil je meer weten, neem contact op met Ewout Stolwijk, Team Lead ICT, op 06-15888026.

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw collega's

 • Ik voel me hier gewoon thuis
  'Bij deze ambitieuze organisatie zijn veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Iedereen is behulpzaam, betrokken en bevlogen. Werken bij de Alliantie is als werken bij een familie!’

  Simone is doorgegroeid van teamleider Klantenservice naar manager Facilitaire Zaken.

  Simone

  manager Facilitaire Zaken
 • Geen dag hetzelfde 
  ‘Innovatieve oplossingen bedenken die een bijdrage leveren aan onze doelstellingen, dát maakt dit zo’n leuke baan! Als controller bij de Alliantie werk ik met cijfers en mensen, maar kan ik ook mijn ideeën kwijt: momenteel programmeer ik een robot die administratieve processen kan overnemen.’

   

  Sjoerd

  senior controller
 • Samenwerken en verbinden
  ‘Met gemeenten en instanties werken we samen aan de ontwikkeling en leefbaarheid van de stad. Verbinden en enthousiasmeren is wat deze baan zo leuk maakt!’

  Anne is doorgegroeid van manager afdeling Wonen naar directeur van Gooi en Vechtstreek.

  Anne

  directeur van regio Gooi en Vechtstreek
 • Talent wordt beloond
  ‘Er is veel ruimte voor eigen inbreng in het werk. Je kunt daardoor écht invloed hebben, en je talenten ontwikkelen.’

  Sandy

  teamleider VvE Diensten
 • Het sociale aspect spreekt mij aan
  ‘Mijn werk is zo leuk door de verantwoordelijkheid die ik krijg, gecombineerd met vrijheid om mijn werkzaamheden uit te voeren. En het sociale aspect: dagelijks zetten we ons in om iets te betekenen voor mensen die het minder breed hebben.’

   

  Sven

  projectmanager