Senior Medewerker Project- en Vastgoedadministratie

}

Senior Medewerker Project- en Vastgoedadministratie

Hands on vastgoedliefhebber die graag wil bijdragen aan de huurwoningmarkt.

 • Icon/Basic/Euro/Grey Copy 19-7-2022
 • Icon/Basic/Euro/Grey 32 - 36 uur per week
 • Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum
 • Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 3.629 - € 4.772 bruto obv 36 uur
Start sollicitatie

Senior Medewerker Project- en Vastgoedadministratie

Ieder mens wil prettig wonen en leven. De Alliantie helpt daarbij, met betaalbare en goede huizen in fijne buurten. We doen dit duurzaam, met als doel de aarde zo min mogelijk uit te putten. Wij zijn een diverse en inclusieve organisatie, die ruimte biedt aan en voor iedereen. Bij ons staat de huurder altijd voorop.

Bij deze mooie organisatie zoeken wij op ons hoofdkantoor in Hilversum een Senior Medewerker Project- en Vastgoedadministratie voor 32-36 uur per week.

Jouw werk
Jij gaat met plezier naar je werk, want je draagt echt een steentje bij aan de huurwoningmarkt. Binnen de afdeling ben je de spil in het team van de projectadministratie, hier komt alle financiële en niet financiële informatie bij elkaar over de nieuwbouwprojecten en de onderhouds- en verduurzamingsprojecten aan de woningen. Door je affiniteit met vastgoed en hands on mentaliteit zit je helemaal op je plek.

De wekker gaat
Jouw dag begint vandaag met een stand up van het team. Jullie bespreken hoe een groot nieuwbouwproject met verschillende typen huur- en koopwoningen het beste in de administratie opgenomen kan worden. En wel op zo’n manier, dat de projectmonitoring goed kan plaatsvinden en dat het project ook goed landt in de jaarrekening en in de fiscale aangifte. Daarna bespreken jullie hoe een omvangrijk verduurzamingsproject, dat straks opgeleverd wordt, het beste naar de vastgoedadministratie overgedragen kan worden. Aansluitend coach je enkele collega’s bij de uitvoering van hun werk.

Lunchtijd! Vandaag heb je tijdens de lunch een wandeldate met één van de collega’s uit het gebiedsteam, waar je tijd hebt om bij te kletsen, maar het samen ook nog hebt over het optimaliseren van werkprocessen.

In de middag spreek je diverse Projectmanagers over de voortgang en prognose van hun projecten. Dit doe je samen met de Controller, want de rapportage van de maandcijfers staat voor de deur.

Op weg naar huis neem je bij het winkelcentrum tegenover kantoor gauw nog wat boodschappen mee, want er komen vanavond onverwacht vrienden eten.

Meer weten
Lees voor samenvatting van onze ambities en prestaties ons digitale jaarverslag: Publicatie Jaarverslag 2021 | de Alliantie (de-alliantie.nl)

Extra leuk 

 • Een jaarcontract met aansluitend vast dienstverband bij goed functioneren; 
 • Een mooie baan bij een organisatie met een groot maatschappelijk belang;
 • Een zeer goede werksfeer (hoge scores op recent werknemerstevredenheidsonderzoek);
 • Een goed salaris, tussen de € 3.629 en € 4.772 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal I conform CAO Woondiensten);  
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;  
  1. Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is  
  2. Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling  
  3. Ruimte voor eigen initiatief 
  4. Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak 
 • De mogelijkheid om je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen, bijvoorbeeld met extra vrije dagen, een fietsenplan of bedrijfsfitness;
 • Wij werken hybride, dat betekent dat je zowel thuis kan werken als op kantoor. Ons moderne, lichte kantoor vlakbij Hilversum C.S. beschikt over comfortabele werk- en overlegplekken.

Zijn wij een match
Als medewerker bij de Alliantie draag je bij aan een maatschappelijk belang: betaalbare, goede huizen in fijne buurten, en huurders die tevreden wonen. 

Wij passen bij elkaar, wanneer je voor deze functie een afgeronde HBO opleiding bedrijfseconomie/bedrijfskunde meeneemt en minimaal 4 jaar soortgelijke werkervaring. Je wordt blij van werken in een team, hebt een gezonde dosis humor en bent resultaatgericht. 

Indien je niet helemaal voldoet aan het gevraagde profiel, maar je wel denkt je hierin te kunnen ontwikkelen, voel je dan uitgenodigd om contact op te nemen met onderstaand contactpersoon.

Bij gebleken geschiktheid plannen wij zo snel mogelijk gesprekken in.

Je bent er nog!
Leuk dat je interesse hebt. Solliciteer direct, we kijken uit naar jouw sollicitatie!!
Wil je meer weten, neem contact op met Thomas Broekhuisen, op telefoonnummer 06-27883984.

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw collega's

 • Ik voel me hier gewoon thuis
  'Bij deze ambitieuze organisatie zijn veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Iedereen is behulpzaam, betrokken en bevlogen. Werken bij de Alliantie is als werken bij een familie!’

  Simone is doorgegroeid van teamleider Klantenservice naar manager Facilitaire Zaken.

  Simone

  manager Facilitaire Zaken
 • Geen dag hetzelfde 
  ‘Innovatieve oplossingen bedenken die een bijdrage leveren aan onze doelstellingen, dát maakt dit zo’n leuke baan! Als controller bij de Alliantie werk ik met cijfers en mensen, maar kan ik ook mijn ideeën kwijt: momenteel programmeer ik een robot die administratieve processen kan overnemen.’

   

  Sjoerd

  senior controller
 • Samenwerken en verbinden
  ‘Met gemeenten en instanties werken we samen aan de ontwikkeling en leefbaarheid van de stad. Verbinden en enthousiasmeren is wat deze baan zo leuk maakt!’

  Anne is doorgegroeid van manager afdeling Wonen naar directeur van Gooi en Vechtstreek.

  Anne

  directeur van regio Gooi en Vechtstreek
 • Talent wordt beloond
  ‘Er is veel ruimte voor eigen inbreng in het werk. Je kunt daardoor écht invloed hebben, en je talenten ontwikkelen.’

  Sandy

  teamleider VvE Diensten
 • Het sociale aspect spreekt mij aan
  ‘Mijn werk is zo leuk door de verantwoordelijkheid die ik krijg, gecombineerd met vrijheid om mijn werkzaamheden uit te voeren. En het sociale aspect: dagelijks zetten we ons in om iets te betekenen voor mensen die het minder breed hebben.’

   

  Sven

  projectmanager