Stages & traineeships

Wij vinden het belangrijk en waardevol om jong talent een kans te geven. Zo dragen we graag een steentje bij aan de maatschappij. En andersom, wij leren ook weer van jullie.

Stages & traineeships

Wij vinden het belangrijk en waardevol om jong talent een kans te geven. Zo dragen we graag een steentje bij aan de maatschappij. En andersom, wij leren ook weer van jullie.

Stages

Jong talent een kans geven
Alle stages die we aanbieden, staan op onze vacaturepagina. Staat er niks open? Hou onze site in de gaten, we plaatsen geregeld mooie nieuwe kansen. 
 

Plek om te groeien
We vinden stages belangrijk. Ook daarmee dragen we bij aan de maatschappij: bij ons leer je hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Je krijgt een kijkje in de keuken, of doet een scriptieonderzoek. Nuttig voor jou, én voor ons! Wij verbinden ons graag aan jong talent, voor nu en de toekomst. 

We doen niks met open stageverzoeken. Elke afdeling van de Alliantie denkt na over de stageplaatsen die ze willen aanbieden. Als er een opdracht of idee is, werkt onze personeelsafdeling dit verder uit tot een stageplek, die op onze website en social media komt te staan.

Traineeships

Ontdek bij ons je talenten
Kickstart je loopbaan! In een traineeship bij de Alliantie loop je mee met ons als corporatie en bij een van onze partners. Dit is je kans om in een korte periode je breed te oriënteren in onze branche.   

Traineeship Vastgoedbeheer
Momenteel bieden we één traineeship aan, het traineeship Vastgoedbeheer. Als trainee Vastgoedbeheer lever je een belangrijke bijdrage door jouw verse kennis en vernieuwende ideeën in te brengen. Pak deze kans!  

Ons traineeship start ieder jaar in september. We bieden dit aan met onze partners Logchies, Hemubo en Rutges. In twee jaar leer je alle facetten van het vak kennen. Én je krijgt de ruimte om te ontdekken wat jouw talenten zijn en wat je leuk vindt om te doen. Bij ons leer je veel, bouw je ervaring op voor een mooie toekomst in vastgoedbeheer, en daar word ook nog voor betaald! Rond jij dit jaar jouw mbo-4-opleiding Bouwkunde af (of maximaal 1 jaar geleden diploma behaald) in de richting van Middenkaderfunctionaris Bouw of Vastgoedonderhoud en Projectmanager? Meld je vast aan en wie weet houd je er een leuke baan aan over.
 
Meer weten? 
Wil je eerst meer weten over het traineeship, neem dan contact op met Jan Pieter Brouwer op 06 82 99 65 92 of jbrouwer@de-alliantie.nl