15-4-2024

Hé collega-to-be,

maak jij werk van de Alliantie?

In de rubriek #hetechtewerk vertellen jouw nieuwe collega’s in een korte elevator pitch waarom zij bij de Alliantie werken. Dit is de pitch van Coördinator Woonomgeving Naomi.

Accepteer marketingcookies om deze video te bekijken.

Over Naomi

Naomi's reis binnen de Alliantie begon in 2008 als Maatschappelijk Werker van de afdeling Huurincasso. Ze verlegde haar koers naar sociaal beheer en nu, 16 jaar later, werkt ze als Coördinator Woonomgeving. Naomi kreeg de kans om over de invulling van deze functie mee te denken, wat betekent dat ze haar baan deels naar haar hand kon zetten.  

Als jij de baas bent, wat zou je dan veranderen?

“Als ik de leiding zou hebben, dan zou ik streven naar een werkomgeving die schittert van diversiteit en waar elke kleur, elk geluid en elke ervaring een plek heeft. Door te zorgen voor een rijke mix van etnische achtergronden zijn we ook een betere afspiegeling van onze huurders.”

Zou je dit werk nog steeds doen als je er niet voor betaald werd?

“Voor niets gaat de zon op… Maar in ruil voor gratis huisvesting en boodschappen kom ik ieder dag met een grote glimlach naar mijn werk. Mijn werk is voor mij ook een manier om bij te dragen aan een betere maatschappij. Iedere dag opnieuw zet ik mij in voor een passend thuis voor iedereen.” 

Dit doet een Coördinator Woonomgeving

  1. Je bent verantwoordelijk dat alles goed functioneert in een gebouw, zodat bewoners er fijn kunnen wonen.
  2. Samen met collega’s zorg je ervoor dat gebouwen en de directe omgeving schoon, heel en veilig zijn.
  3. Je bent de verbinder tussen collega’s en externe samenwerkingspartners.
  4. Je bent op de hoogte van alles wat er speelt in en rond een gebouw en zorgt dat het gebiedsteam van alles op de hoogte is.
  5. Je weet wat de wijk nodig heeft. Je hebt bijvoorbeeld de regie over  leefbaarheidsprojecten in de wijk.
Naomi aan het werk

Word jij onze nieuwe collega?