3-8-2023

Je bent jong en je wilt wat

Jong Alliantie: exclusief voor onze jonge collega’s

Een baan waarin je iets bijdraagt: check. De kans om door te groeien en jezelf te ontwikkelen: check. Financiële zekerheid: check. Je vindt het allemaal bij de Alliantie. Maar er is meer, zoals Jong Alliantie bijvoorbeeld. Dit zijn de voordelen van ons kennisnetwerk voor starters en jongeren.

Voordeel 1 | Grenzen verleggen

Bij de Jong Alliantie kun je letterlijk je grenzen verleggen. Ieder jaar gaat Jong Alliantie op een kennisreis naar het buitenland. Hoe gaan ze in onze buurlanden om met sociale woningbouw en wat kunnen wij daarvan leren? Inspirerend en leerzaam tegelijk.

Jong Alliantie in Top2000 café

Voordeel 2 | Buiten de lijntjes kleuren

Altijd al eens een podcast willen maken? Van gedachten wisselen met onze bestuurders in het Top 2000 café? Bij Jong Alliantie kan het. Bij ons krijg je de ruimte om je te ontwikkelen buiten je normale werkzaamheden om. Dat helpt niet alleen jou, maar ook de Alliantie.

Voordeel 3 | Brede blik

Bij Jong Alliantie bouw je in no-time een netwerk op binnen de sector. Kom naar kantoordagen en werk in een inspirerende omgeving met jonge collega’s. We organiseren regelmatig borrels. En, niet te vergeten: TedTalent. Waar inspirerende sprekers korte speeches geven om jou iets meegeven.  

Voordeel 4 | Brede blik 2.0

We zoeken vanuit Jong Alliantie ook verbinding met andere jongerennetwerken in de sector. Bijvoorbeeld Jong Volkshuisvesting Amsterdam. Dit vergroot je netwerk en stimuleert interessante samenwerking in de volkshuisvesting.