22-1-2024

Hé collega-to-be,

maak jij werk van de Alliantie?

In de rubriek #hetechtewerk vertellen jouw nieuwe collega’s in een korte elevator pitch waarom zij bij de Alliantie werken. Dit is de pitch van Recruitment Specialist Heleen.

Accepteer marketingcookies om deze video te bekijken.

Over Heleen

Heleen werkt al 5 jaar bij de Alliantie. Ze begon als Recruiter en bouwde de functie steeds verder uit door meer verantwoordelijkheden naar zich toe te trekken. Binnen onze organisatie krijg je namelijk de vrijheid en het vertrouwen om je eigen functie vorm te geven. Dit maakt de Alliantie voor Heleen zo'n fijne werkgever.

Wat is de grootste uitdaging in je werk?

“Dat mijn werk niet te plannen is. Je weet nooit wanneer iemand zijn/haar baan opzegt of doorgroeit binnen de organisatie. Het kan dus voorkomen, dat ik in één week wel 6 tot 7 vacatures binnenkrijg. Dat betekent, dat alles waar ik op dat moment mee bezig ben, moet wachten. Dat vraagt om een creatieve aanpak, waarin je goed prioriteiten moet kunnen stellen. Bijvoorbeeld door voldoende tijd te blokken voor ad hoc werkzaamheden."

Op een schaal van 1 tot 10: hoe blij ben je met jouw werk?

“Een dikke 9. Overal is ruimte voor verbetering, ook bij de Alliantie en daarom is het net geen 10. Mijn collega’s zijn leuk en behulpzaam. Ik krijg alle kans om mezelf te ontwikkelen en verveel me werkelijk geen moment. Kijk maar waar ik ben begonnen en waar ik nu sta: ik startte als Recruiter en word Adviseur M&O voor twee bedrijfsonderdelen. Ook vind ik het heel waardevol om bij een organisatie te werken waar ik écht waarde toevoeg aan de maatschappij.”

Dit doet een Recruitment Specialist

  1. Je geeft workshops en advies over alles met betrekking tot de wervingsprocedure.
  2. Je plaatst interne en externe vacatures op al onze kanalen.
  3. Je zet employer branding campagnes op, werkt samen met Marketing & Communicatie aan de zichtbaarheid van de Alliantie als werkgever en houdt data in de gaten.
  4. Je bent verantwoordelijk voor ons Referral Programma.
  5. Je maakt afspraken met Werving & Selectiebureaus en bent hun eerste aanspreekpunt.
Heleen en haar collega's

Word jij onze nieuwe collega?