24-4-2024

Hé collega-to-be,

maak jij werk van de Alliantie?

In de rubriek #hetechtewerk vertellen jouw nieuwe collega’s in een korte elevator pitch waarom zij bij de Alliantie werken. Dit is de pitch van Communicatieadviseur Gooi & Vechtstreek Hein.

Accepteer marketingcookies om deze video te bekijken.

Over Hein

Hein (35) begon 2 jaar geleden bij de Alliantie al Adviseur Projectcommunicatie, maar sinds een maand werkt hij als Communicatieadviseur Gooi & Vechtstreek. In zijn vrije tijd fotografeert Hein, speelt padel of mixt plaatjes door elkaar. En van dat laatste maken we ook bij de Alliantie graag gebruik. Zo verzorgde Hein de muzikale omlijsting op de regiobijeenkomst Amsterdam en Almere.

Waar krijg jij energie van in je werk?

“Ik krijg energie van het feit dat mijn communicatieachtergrond me in staat stelt een tastbare bijdrage te leveren aan de maatschappij. Bij de Alliantie draait het niet alleen om stenen, maar om het creëren van een thuis voor iedereen, zelfs in tijden van woningnood. Het gevoel dat ik hier echt een verschil kan maken, dát is wat mij motiveert en inspireert in mijn werk.” 

Op een schaal van 1 tot 10: hoe blij ben je met jouw werk?

“Nou, ik zou zeggen een stevige 9. Ik ben ontzettend blij met de kans die ik kreeg om te groeien. Het hielp me enorm dat ik een opleiding mocht doen, waardoor ik mezelf verder kon ontwikkelen. Maar ook door in een team met verschillende expertises te werken, ben ik de afgelopen 2 jaar flink gegroeid. Groei staat niet alleen voor klimmen op de maatschappelijke ladder, maar ook voor persoonlijke verrijking. 

Dit doet een Communicatieadviseur

  1. Je analyseert ontwikkelingen in de regio en vertaalt deze naar resultaatgerichte communicatie.
  2. Je speelt een belangrijke rol in stakeholdersmanagement en public affairs.
  3. Als contactpersoon voor de pers pak je de woordvoering op en schrijf je persberichten.
  4. Je schrijft communicatieplannen rond onze projecten in de regio en zorgt voor de uitvoering ervan.
  5. Je spart met collega’s op communicatieve dilemma’s en vraagstukken.
Hein bij het koffieapparaat

Word jij onze nieuwe collega?