25-5-2023

Fysiek en mentaal in shape

4 activiteiten waarmee je bij ons in vorm blijft 

Zit je lekker in je vel, dan gaat alles nét iets makkelijker. Dat is fijn voor jou, maar ook voor ons. Fitte collega’s zijn productiever, minder snel ziek en hebben plezier in hun werk. Dus helpen we jou graag fysiek én mentaal in vorm te blijven.  

Activiteit 1 | Coaches staan voor je klaar 

“Niemand heeft een coach nodig, maar iedereen kan er één gebruiken.” Mooi gezegd en hartstikke waar. Of je nu wilt sparren over je loopbaan, op zoek bent naar jezelf of minder stress en druk wilt ervaren, bij ons is er ruimte voor gesprek. Er staan coaches voor je klaar om jou verder te helpen.

Krijg geld terug op je sportabonnement

Activiteit 2 | Krijg geld terug op je sportabonnement

Bank zitten? Ja, langs het veld omdat je net gewisseld bent, maar niet met een afstandsbediening in je hand. Niemand wordt fitter van niks doen. Dus, sta op en ga lekker sporten. Wij zetten ons beste beentje voor en betalen mee aan jouw sportabonnement. Of dat nu voor fitness, dansen of kajakken is.

Fiets van de zaak met fietsenplan

Activiteit 3 | Fiets van de zaak met fietsenplan 

Stap over van de file naar de fiets. Met ons fietsenplan is ervoor bijna iedere woon-werkafstand wel een passende fiets te vinden. Een stadsfiets, e-bike of speed bike. Alles is mogelijk. Dus laat de auto staan en pak de fiets. Dat is voor alles en iedereen beter.

Aan de wandel

Activiteit 4 | Aan de wandel

Lekker een frisse neus halen, even offline zijn om daarna vol energie weer verder te gaan. We hoeven je vast niet te vertellen dat een lunchwandeling goed is voor je gezondheid. Bang dat je de enige bent die trek heeft in een lunchwandeling? Nee hoor, die honger naar frisse lucht en 10.000 stappen heerst bij heel veel collega’s.