20-9-2023

Hé collega-to-be,

maak jij werk van de Alliantie?

In de rubriek #hetechtewerk vertellen jouw nieuwe collega’s in een korte elevator pitch waarom zij bij de Alliantie werken. Dit is de pitch van Projectmanager Wonen Fleur.

Accepteer marketingcookies om deze video te bekijken.

Over Fleur

Na haar traineeship ‘Talent in huis’ koos Fleur bijna 5 jaar geleden voor de Alliantie en daar heeft ze nog geen moment spijt van. Ze begon als gebiedscoördinator in de regio Amersfoort. Na een jaar stroomde ze door tot adviseur strategie en beleid. Onlangs kreeg ze een nieuwe uitdaging aangeboden, die van Projectmanager Wonen.  

Zou je dit werk nog steeds doen als je er niet voor betaald werd?  

'We hebben een prachtig kantoor, daar zou ik best willen wonen. Dus… als ik mijn intrek mag nemen in kantoor Hilversum, dan wil ik er wel over nadenken. Klein detail: als ik hier kom wonen, moet er wel betere koffie komen.'

Wat is de grootste uitdaging in je werk?

'Nee zeggen. Bij de Alliantie komen veel mooie en interessante projecten voorbij. Het liefste draag ik aan al die projecten mijn steentje bij, maar dat gaat natuurlijk niet. Toch is het goed dat er zoveel te kiezen valt en je de kans krijgt om mee te doen.'

Dit doet een Projectmanager Wonen

  1. Je vertaalt strategisch beleid naar de praktijk.
  2. Je vertaalt beleid naar middelen om onze dienstverlening te verbeteren.
  3. Je verbindt mensen en projecten binnen Wonen, zodat iedereen toewerkt naar hetzelfde doel: een passend thuis voor iedereen.
Fleur en haar collega's aan het werk

Word jij onze nieuwe collega?