3-4-2024

Je bent nooit uitgeleerd

5 interessante opleidingen van de Corporatie Academie 

De beste versie van jezelf zijn: wie wil dat nu niet? Dit doe je jezelf te blijven ontdekken en uitdagen. Zowel op je werk als in je persoonlijke leven. Onze Corporate Academie helpt je daarbij. Dit is slechts een kleine greep uit de opleidingen die jou verder kunnen helpen.

Opleiding 1 | Luisteren

Er zijn legio mensen die makkelijk praten (vaak over zichtzelf), maar hoe vaak kom je mensen tegen die écht goed kunnen luisteren? Luisteren is namelijk een skill waarover minder mensen beschikken dan je zou denken. Maar je kunt jezelf trainen. In deze workshop leer je de kracht van actief luisteren en ervaar je wat je daarmee bereikt.

Werk prive balans

Opleiding 2 | 40 dagen vitaliteit

De balans tussen werk en privé was altijd heel duidelijk. Werken doe je op kantoor en ontspanning heb je thuis. Maar met de toename van thuiswerken, vervaagt die grens. Dat kan gevolgen hebben voor je vitaliteit en werkplezier. Voor iedereen die meer balans wil in zijn leven is deze training. Wist je dat nieuw gedrag al na 40 dagen fysiek en blijvend zichtbaar is in de vorm van nieuwe paden in je hersenen?

Opleiding 3 | Agile: vergroot je verandervermogen

Bijna niemand staat te springen om verandering. Toch verandert de wereld om ons heen continue. Met verandering kun je leren omgaan. In deze training leer je hoe je draagvlak creëert voor jouw ideeën, maak je kennis met design denken en ervaar je hoe je op een proactieve manier innovatief kunt zijn. Na deze training loop jij bij veranderingen voorop.

Opleiding 4 | Leren beïnvloeden

Gelijk hebben is niet moeilijk. Gelijk krijgen wel. Hoe zorg je ervoor dat jouw ideeën draagvlak krijgen, je impact maakt binnen de organisatie én je het bedrijf vooruit helpt? Deze training helpt jou influencer op de werkvloer te worden. Je leert meer over je eigen gedrag en herkent de gedragstijlen van anderen. En niet te vergeten: hoe je daarop inspeelt.

Opleiding 5 | Leidinggeven als een pro

Leidinggeven is een vak. Een vak dat nog weleens wordt onderschat. Voor iedereen die snel wil groeien in zijn rol als leidinggevende is deze opleiding. Je leert actief te luisteren (alles begint bij luisteren), de juiste vragen te stellen, op een ondersteunende manier feedback te geven en het gesprek goed samen te vatten. Jij leert hoe je anderen professioneel laat groeien, want dan ben je een echte pro.