VvE Coördinator

}

VvE Coördinator

Oplossingsgerichte organisator met bestuurlijk inzicht, affiniteit met techniek en een flinke dosis communicatie-skills.

 • Icon/Basic/Euro/Grey Copy 28-1-2022
 • Icon/Basic/Euro/Grey 32 - 36 uur per week
 • Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum / A'dam
 • Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 3.230 - € 3.979 bruto obv 36 uur
Start sollicitatie

VvE Coördinator

Onze klanten willen prettig wonen en leven. De Alliantie VvE diensten is een dochteronderneming van de Alliantie en helpt daarbij door Verenigingen van Eigenaren te ontzorgen in het VvE beheer. Wij bieden financiële en bestuurlijke ondersteuning én handelen onderhoudsvragen af. Elke VvE heeft andere wensen, hier stemmen wij onze dienstverlening op af.

Bij deze mooie organisatie zoeken wij een VvE Coördinator voor 32-36 uur per week, regio Hilversum en/of Amsterdam.

Jouw werk
Jij gaat VvE’s beheren variërend van kleine tot grote appartementencomplexen. Jouw klanten zijn de eigenaren in de VvE’s vertegenwoordigd door een bestuur, waarmee je veelvuldig contact hebt. Je denkt mee met het functioneren van de VvE, je adviseert en faciliteert bij vraagstukken die spelen. Je bent een spin in het web, die vanuit een administratieve rol het overzicht houdt en het bestuur van de VvE het gevoel geeft, dat ze op je kunnen leunen. Word je hier enthousiast van, lees dan verder!

De wekker gaat 
Jouw dag begint om 10 uur. Je hebt besloten iets later te starten omdat je gisteravond een leuke, maar lange VvE vergadering hebt gehad. In de koffiecorner tref je je collega VvE beheerder Niels aan en wissel je ervaringen uit over de vergadering van gister en bespreek je je vakantieplannen. Je kiest een fijne werkplek uit en werkt eerst de notulen uit, nu de vergadering van gister nog vers in je geheugen zit. Om 11 uur start de altijd gezellige teamvergadering, waar je kennis deelt, elkaar bijpraat op onderwerpen en samen werkt aan verbeteringen.

Na de teamvergadering heb je een gemiste oproep van Pieter, de voorzitter van een VvE die je beheert. Pieter heeft een complexe vraag over de verbouwing van de buren en in samenspraak zetten jullie de vraag uit bij een Jurist. Tijd voor lunch! Je haalt een broodje bij de bakker op de hoek en loopt met je collega Bart, (technisch) projectleider, een ronde over de heide. Onderweg bespreken jullie het meerwerk aan schilderwerk bij jouw VvE en hoe dit door de VvE gefinancierd kan worden.

In de middag focus je je op het uitschrijven van een nieuwe vergadering maar word je gebeld door de technische commissie van je grootste VvE vanwege een urgente lekkage. De tijd vliegt! Het is 15 uur en je start met lezen van je vergaderstukken voor de VvE vergadering van vanavond. Je belt nog kort naar Sophie, van de financiële administratie met een vraag van de kascommissie en gaat op weg naar huis. Je goede planning en voorbereiding loont! De vergadering start in Teams om 19 uur en je bent binnen een uur klaar.  

Even binnenkijken met Arnoud.
“Ik heb het heel erg naar mijn zin bij VvE-diensten. We werken in een waanzinnig leuk team, waar veel ruimte is voor gezelligheid, waar we heel veel lachen, maar waar we ook met zijn allen flink de schouders eronder zetten. Iedereen helpt elkaar waar nodig. Wat ik zelf heel bijzonder en prettig vind, is dat ik heel veel vrijheid krijg. Op die manier is het combineren van privé en werk nog nooit lastig geweest voor mij en voel ik me nooit “gehaast”. Last but not least, mijn inwerkperiode was prettig en ik werd goed meegenomen in alles!”

Extra leuk 

 • Een jaarcontract met aansluitend vast dienstverband bij goed functioneren; 
 • Een mooie baan bij een organisatie met een groot maatschappelijk belang;
 • Een goed salaris, tussen de € 3.230 - € 3.979 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal H conform CAO Woondiensten);  
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;  
  1. Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is  
  2. Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling  
  3. Ruimte voor eigen initiatief 
  4. Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak 
 • De mogelijkheid om je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen, bijvoorbeeld met extra vrije dagen, een fietsenplan of bedrijfsfitness;
 • Wij werken hybride, dat betekent dat je zowel thuis kan werken als op kantoor. Ons moderne, lichte kantoor vlakbij Hilversum C.S. beschikt over tal van lichte en comfortabele werk- en overlegplekken.

Zijn wij een match? 
Wij passen bij elkaar, als je voor deze functie HBO werk- en denkniveau meeneemt, liefst aangevuld met relevante werkervaring. Het is makkelijker instromen, wanneer je een vastgoed-, juridische of technische achtergrond hebt, maar dit is zeker niet noodzakelijk.

Je vindt het leuk en ziet dat het noodzakelijk is om een groot deel van jouw tijd bezig te zijn met het administratief verwerken van alles wat er zich afspeelt in jouw VvE’s. Last but not least, jij staat je mannetje of vrouwtje tijdens bijeenkomsten/vergaderingen. Sterke communicatie skills en overtuigingskracht zijn daarom belangrijk.

Ook wanneer je een carrière switch zou willen maken en je blij wordt van bovenstaande omschrijving, nodigen we je uit om te reageren.

Pieken in de maanden maart t/m juni zijn voor jou geen probleem, evenals werken in de avonduren in die periode. Op dit soort momenten is het werk vaak hectisch en is het belangrijk, dat je gestructureerd en georganiseerd bent, én goed prioriteiten kan stellen.

Je bent er nog!
Leuk dat je interesse hebt. Solliciteer direct via de button en overtuig ons! Wil je meer weten, neem contact op met Jorne den Hertog, Teamleider VvE Diensten, op 06-10916362.

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Een assessment kan onderdeel zijn van het selectieproces.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw collega's

 • Ik voel me hier gewoon thuis
  'Bij deze ambitieuze organisatie zijn veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Iedereen is behulpzaam, betrokken en bevlogen. Werken bij de Alliantie is als werken bij een familie!’

  Simone is doorgegroeid van teamleider Klantenservice naar manager Facilitaire Zaken.

  Simone

  manager Facilitaire Zaken
 • Geen dag hetzelfde 
  ‘Innovatieve oplossingen bedenken die een bijdrage leveren aan onze doelstellingen, dát maakt dit zo’n leuke baan! Als controller bij de Alliantie werk ik met cijfers en mensen, maar kan ik ook mijn ideeën kwijt: momenteel programmeer ik een robot die administratieve processen kan overnemen.’

   

  Sjoerd

  senior controller
 • Samenwerken en verbinden
  ‘Met gemeenten en instanties werken we samen aan de ontwikkeling en leefbaarheid van de stad. Verbinden en enthousiasmeren is wat deze baan zo leuk maakt!’

  Anne is doorgegroeid van manager afdeling Wonen naar directeur van Gooi en Vechtstreek.

  Anne

  directeur van regio Gooi en Vechtstreek
 • Talent wordt beloond
  ‘Er is veel ruimte voor eigen inbreng in het werk. Je kunt daardoor écht invloed hebben, en je talenten ontwikkelen.’

  Sandy

  teamleider VvE Diensten
 • Het sociale aspect spreekt mij aan
  ‘Mijn werk is zo leuk door de verantwoordelijkheid die ik krijg, gecombineerd met vrijheid om mijn werkzaamheden uit te voeren. En het sociale aspect: dagelijks zetten we ons in om iets te betekenen voor mensen die het minder breed hebben.’

   

  Sven

  projectmanager