Stagiair Security/informatiebeveiliging

}

Stagiair Security/informatiebeveiliging

Stagiair

 • Icon/Basic/Euro/Grey Copy 27-1-2022
 • Icon/Basic/Euro/Grey 24 - 32 uur per week
 • Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum
 • Icon/Basic/Euro/Grey Copy Gepaste vergoeding
Start sollicitatie

Stagiair Security/informatiebeveiliging

Bij deze mooie en innovatieve organisatie zoeken wij op ons kantoor in Hilversum een
Stagiair Security /Informatiebeveiliging (meewerkstage; 24-32 uur per week) met als startdatum januari/februari 2021.

Over ons
Als woningcorporatie verhuren wij meer dan 60.000 woningen. Ongeveer 90% van ons woningaanbod is sociale huur, bestemd voor huurders met een bescheiden inkomen. Ook kwetsbare groepen in onze samenleving helpen we aan een huis. Wij willen mensen een thuis bieden, een duurzame plek die bijdraagt aan fijn wonen en leven. Nu én in de toekomst!
De bescherming van onze huurdersdata nemen wij heel serieus, security zet zich dagelijks in voor het beschermen van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van onze informatievoorziening.

Jouw stage-omgeving
De Alliantie bestaat uit verschillende regiobedrijven: Regiobedrijf Amersfoort, Regiobedrijf Gooi- & Vechtstreek en Regiobedrijf Amsterdam & Almere. Daarnaast zijn er twee aparte centrale bedrijfsonderdelen, die zich bezighouden met nieuwbouw en vastgoedonderhoud.
Jouw standplaats wordt Hilversum, maar wij werken flexibel. Is het handig om vanuit Amersfoort, Amsterdam, Almere of gewoon thuis te werken? Dan plan je dat lekker voor jezelf in!
Het security werk is heel divers en biedt genoeg uitdaging. Ben jij een uitstekende netwerker, vind je het leuk om mensen mee te nemen in een voorgestelde verandering? Mooi! want het borgen van security op een manier die werkt, en waarmee de organisatie ook echt iets kan, zorgt voor lange termijn succes.

Zie jij jezelf al:

 • de fysieke beveiliging testen, door te kijken waar je binnen kunt komen
 • het volgende security event organiseren;
 • een incident respons proces verbeteren en/of opzetten;
 • vraagstukken oplossen, bijvoorbeeld hoe we veilig data delen met huurders;
 • een inwerkproces ontwikkelen en uitrollen?


Afhankelijk waar jouw interesse ligt, is er heel veel mogelijk ook op IT technisch vlak.

Waar start je mee?
We bekijken samen met jou welke stage het beste aansluit bij jouw interesse en studie, in combinatie met de behoefte vanuit de Alliantie. Er is uitgebreid de kans om de organisatie en de sector te leren kennen. We zijn benieuwd naar de ideeën en indrukken die je opdoet. Naast dat je van ons kan leren, leren we ook graag van jou!

Wie ben jij
Jij volgt een opleiding op HBO of WO niveau. We denken zelf aan een studie in de richting van IT, Bedrijfskunde of Informatiemanagement, maar als jij affiniteit hebt met security en goed kan organiseren dan maken we graag kennis.
Je zit minimaal in het 3e opleidingsjaar en bent minimaal 24 – 32 uur per week beschikbaar. 

Leuk om te weten! Wat bieden we jou?
Natuurlijk een hele leuke en leerzame stageplek. Daarnaast krijg je een stagevergoeding van € 325 bruto o.b.v. een 36-urige week. Werk je minder, dan wordt deze vergoeding naar rato verrekend.
Uiteraard krijg je een laptop en telefoon van de zaak om deze opdracht tot een mooi resultaat te brengen. Je kan thuis werken combineren met het werken op ons kantoor in Hilversum (loopafstand van C.S.). Wanneer je op kantoor werkt, dan vergoeden we jouw reiskosten o.b.v. onze CAO - mits je geen OV-jaarkaart hebt.

Is dit jouw droomopdracht? 
Hartstikke leuk! Stuur bij jouw sollicitatie een motivatie (en CV) mee of voeg me toe op LinkedIn.
Wil je nog even iets meer weten, neem contact met me op: Mark Blaauw, Adviseur Informatiebeveiliging, op 06-51700649.

Acquisitie naar aanleiding van deze stage opdracht wordt niet op prijs gesteld.

Jouw collega's

 • Ik voel me hier gewoon thuis
  'Bij deze ambitieuze organisatie zijn veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Iedereen is behulpzaam, betrokken en bevlogen. Werken bij de Alliantie is als werken bij een familie!’

  Simone is doorgegroeid van teamleider Klantenservice naar manager Facilitaire Zaken.

  Simone

  manager Facilitaire Zaken
 • Geen dag hetzelfde 
  ‘Innovatieve oplossingen bedenken die een bijdrage leveren aan onze doelstellingen, dát maakt dit zo’n leuke baan! Als controller bij de Alliantie werk ik met cijfers en mensen, maar kan ik ook mijn ideeën kwijt: momenteel programmeer ik een robot die administratieve processen kan overnemen.’

   

  Sjoerd

  senior controller
 • Samenwerken en verbinden
  ‘Met gemeenten en instanties werken we samen aan de ontwikkeling en leefbaarheid van de stad. Verbinden en enthousiasmeren is wat deze baan zo leuk maakt!’

  Anne is doorgegroeid van manager afdeling Wonen naar directeur van Gooi en Vechtstreek.

  Anne

  directeur van regio Gooi en Vechtstreek
 • Talent wordt beloond
  ‘Er is veel ruimte voor eigen inbreng in het werk. Je kunt daardoor écht invloed hebben, en je talenten ontwikkelen.’

  Sandy

  teamleider VvE Diensten
 • Het sociale aspect spreekt mij aan
  ‘Mijn werk is zo leuk door de verantwoordelijkheid die ik krijg, gecombineerd met vrijheid om mijn werkzaamheden uit te voeren. En het sociale aspect: dagelijks zetten we ons in om iets te betekenen voor mensen die het minder breed hebben.’

   

  Sven

  projectmanager