Projectmedewerker Bedrijfs Onroerend Goed

}

Projectmedewerker Bedrijfs Onroerend Goed

Verbeteraar die dol is op complexe vraagstukken

 • Icon/Basic/Euro/Grey Copy 4-2-2022
 • Icon/Basic/Euro/Grey 36 uur per week
 • Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum
 • Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 3.230 - € 3.979 bruto obv 36 uur
Start sollicitatie

Projectmedewerker Bedrijfs Onroerend Goed

Bij deze mooie organisatie zoeken wij op ons hoofdkantoor in Hilversum een Projectmedewerker Bedrijfs Onroerend Goed voor 36 uur per week. 
(Het betreft een tijdelijke functie voor de periode van sowieso één jaar).

Jouw werk  
Jij begint elke dag met plezier aan jouw werkdag, want in deze functie ben je mede verantwoordelijk voor diverse projecten én het beheer van onroerend goed in de verschillende regio’s circa 1100 Bedrijfs- en maatschappelijk onroerend goed in de verschillende regio’s. 
Met behulp van de mensen in je omgeving en de ondersteunende processen behaal je jouw resultaat. Je komt tot verbetervoorstellen en voert deze door op de afdeling. Daarnaast voer je de regie over de contacten met in- en/of externe klant(en), leveranciers en stakeholders ten behoeve van een optimale dienstverlening.  
Voor zowel klant als collega ben je samen met je team het aanspreekpunt voor (complexe) vraagstukken. De Senior ondersteun je hierin door in de organisatie een bijdrage te leveren aan beleid, projecten en de optimalisatie van werkprocessen.  

Veelvoorkomende werkzaamheden

 • Je bent het aanspreekpunt voor de Bedrijfs Onroerend Goed klant en vertegenwoordigt de huurder bij projecten en uitplaatsingen i.s.m. de aannemer en andere afdelingen; 
 • Je stuurt projecten aan zowel intern als extern op basis van het in overleg bepaalde projectresultaat; 
 • Je bent verantwoordelijk voor het sturen en bijhouden van projectgegevens en bent in staat om het overzicht te behouden en resultaten te boeken; 
 • Je begeleidt het contact met onze huurders bij de ‘complexe’ beheerpanden; 
 • Je bent een stevige gesprekspartner voor in- en externe partijen; 
 • Je bent een belangrijke schakel tussen alle in- en externe disciplines die nodig zijn om de projecten en processen efficiënt te laten verlopen. 

Jouw dag 
Jouw dag begint vandaag vanuit huis. Je hebt een overleg via TEAMS met de aannemer en projectleider over 3 lopende projecten. Een aantal winkeliers worden tijdelijk uitgeplaatst vanwege dringende werkzaamheden en jij gaat vervangende ruimte voor hen zoeken. Ook moeten twee huurders voor een periode van 6 maanden naar een ander adres vanwege funderingsherstel en bij één van deze huurder is een ernstige lekkage.  
Na je overleg ga je op zoek naar tijdelijke units. Je zoekt en bespreekt met je collega of er iets vrij komt op korte termijn. Daarna neem je contact op met de huurders en spreek je af om die middag langs te komen en dit met ze te bespreken. Je werkt de projectplanning bij en stapt in de auto naar Amsterdam.  Tijdens de rit word je gebeld door een vastgoedbeheerder van een zorgcomplex. Ze willen een aantal werkzaamheden uitvoeren en dit met jou bespreken. Niet kort daarna sta je voor de deur bij je ondernemers en neem je de planning en mogelijkheden met ze door.  
Onderweg naar huis rijd je via kantoor, waar je sleutels ophaalt van een leegstaand pand en gaat direct even kijken of dit wellicht een optie zou kunnen zijn voor één van de ondernemers. Gelukkig is dit een match! 
Nu je toch op kantoor bent, stem je een en ander direct af met de betrokken collega’s, verwerk je de nieuwe informatie en werk je je mail bij. Op de terugweg naar huis en belt de aannemer terug. Eind van de week kan de al huurder verhuizen en kan de aannemer starten met zijn werkzaamheden. 

 

Extra leuk 

 • Een uitdagende functie bij een leuke afdeling, sowieso voor de periode van één jaar;
 • Een mooie baan bij een organisatie met een groot maatschappelijk belang;
 • Een goed salaris, tussen de € 3.230 en € 3.979 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal H conform CAO Woondiensten);  
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;  
  1. Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is  
  2. Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling  
  3. Ruimte voor eigen initiatief 
  4. Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak 
 • De mogelijkheid om je eigen arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen, bijvoorbeeld met extra vrije dagen, een fietsenplan of bedrijfsfitness;
 • Wij werken hybride, dat betekent dat je zowel thuis kan werken als op kantoor. Ons moderne, lichte kantoor vlakbij Hilversum C.S. beschikt over tal van lichte en comfortabele werk- en overlegplekken.

Zijn wij een match  
Als medewerker bij de Alliantie draag je bij aan een maatschappelijk belang: betaalbare, goede huizen in fijne buurten, en huurders die tevreden wonen.  
Wij passen bij elkaar, wanneer je voor deze functie een afgeronde HBO opleiding in de richting van Bouwkunde, Vastgoed en/of Projectmanagement meeneemt. Je hebt bij voorkeur werkervaring met het begeleiden en aansturen van projecten (bouw- en complexe beheerprojecten) en je bent communicatief vaardig, in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Ervaring met bedrijfs-en maatschappelijk onroerend goed is een must. 
Je wordt blij van werken in een team, bent een aanpakker met een gezonde dosis humor en je bent resultaatgericht. Je bent in het bezit van een rijbewijs B, en af en toe in de avonduren of incidenteel in het weekend werken is voor jou geen probleem, Bij gebleken geschiktheid plannen wij zo snel mogelijk gesprekken in.  

Je bent er nog!  
Leuk dat je interesse hebt. Solliciteer direct via de button en overtuig ons!  
Wil je meer weten, neem contact op met Denise van Ginkel, Senior Medewerker Commercieel Vastgoed, op 06 51 59 80 48.  
Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.  
Een assessment kan onderdeel zijn van het selectieproces.  
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.  

Jouw collega's

 • Ik voel me hier gewoon thuis
  'Bij deze ambitieuze organisatie zijn veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Iedereen is behulpzaam, betrokken en bevlogen. Werken bij de Alliantie is als werken bij een familie!’

  Simone is doorgegroeid van teamleider Klantenservice naar manager Facilitaire Zaken.

  Simone

  manager Facilitaire Zaken
 • Geen dag hetzelfde 
  ‘Innovatieve oplossingen bedenken die een bijdrage leveren aan onze doelstellingen, dát maakt dit zo’n leuke baan! Als controller bij de Alliantie werk ik met cijfers en mensen, maar kan ik ook mijn ideeën kwijt: momenteel programmeer ik een robot die administratieve processen kan overnemen.’

   

  Sjoerd

  senior controller
 • Samenwerken en verbinden
  ‘Met gemeenten en instanties werken we samen aan de ontwikkeling en leefbaarheid van de stad. Verbinden en enthousiasmeren is wat deze baan zo leuk maakt!’

  Anne is doorgegroeid van manager afdeling Wonen naar directeur van Gooi en Vechtstreek.

  Anne

  directeur van regio Gooi en Vechtstreek
 • Talent wordt beloond
  ‘Er is veel ruimte voor eigen inbreng in het werk. Je kunt daardoor écht invloed hebben, en je talenten ontwikkelen.’

  Sandy

  teamleider VvE Diensten
 • Het sociale aspect spreekt mij aan
  ‘Mijn werk is zo leuk door de verantwoordelijkheid die ik krijg, gecombineerd met vrijheid om mijn werkzaamheden uit te voeren. En het sociale aspect: dagelijks zetten we ons in om iets te betekenen voor mensen die het minder breed hebben.’

   

  Sven

  projectmanager