Vacature overzicht

Digital Marketeer

Digital Marketeer

Online verleider die onze producten en diensten op de kaart zet.

Icon/Basic/Euro/Grey Copy 20-10-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum
Icon/Basic/Euro/Grey 32 - 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 3.680 - € 4.971 bruto obv 36 uur

Digital Marketeer

Ieder mens wil prettig wonen en leven. De Alliantie helpt daarbij, met betaalbare en goede huizen in fijne buurten. We doen dit duurzaam, zonder de aarde en haar natuurlijke bronnen uit te putten. Bij ons staat de huurder altijd voorop! 

Bij deze mooie organisatie zoeken wij op ons hoofdkantoor in Hilversum een 

Digital Marketeer voor 32 tot 36 uur per week. 

Zijn wij een match
Als medewerker bij de Alliantie draag je bij aan een maatschappelijk belang. Dit voegt voor jou waarde toe. Onze online kanalen zetten we intensief in. De komende tijd breiden we onze online marketingcommunicatieactiviteiten uit met een vernieuwde mijn-omgeving, website en structurele communicatie met onze huurders. Daarnaast willen we onze producten en diensten nog meer op de kaart zetten. Hierbij komen jouw kennis, advies en praktische aanpak goed van pas. 

Wij passen bij elkaar, wanneer je voor deze functie een HBO of WO-opleiding hebt afgerond en een aantal jaar werkervaring hebt als online marketeer. Agile werken is voor jou bekend terrein en gaat je uitstekend af. Je bent bekend met customer journeys en hebt brede ervaring met en kennis van online marketing, marketingsoftware en geautomatiseerde marketing: Adwords, social media, e-mailings, CMS, Salesforce en marketing automation software. Je pakt graag de regie. Soms door zelf te doen, soms door te coördineren. Altijd analyserend, beoordelend en bijsturend. Bovendien ben je nieuwsgierig én leergierig: je blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Jouw werk 
Jij stapt elke dag met je beste been uit bed, want jij loopt warm van het halen van resultaten! Als digital marketeer bij de Alliantie ben je verantwoordelijk voor de activatie en engagement voor onze producten en diensten via online marketing. Je verplaatst je altijd in diegene voor wie we het doen: of dit nou de sociale huurder, de potentiele koper of een relatie is.
Je focus ligt op projecten, campagnes en websiteoptimalisatie. Je maakt bijvoorbeeld een campagne voor duurzaamheid, doet de positionering van verkoop, je doet aan storytelling en creëert content. Je ontwikkelt pakkende campagnes met relevante boodschappen, die je inzet op verschillende kanalen op het juiste moment. Door het analyseren van data stuur je de campagnes aan en optimaliseert deze. Zo streef je continu naar de hoogste ROI en gewenste conversies. De resultaten verwerk je in heldere rapportages, waar anderen mee verder kunnen! 

Je bent een ster in:

 • Het ontwikkelen van de proposities op basis van scherpe markt- en klantinzichten;
 • Zorgen dat jouw werkzaamheden leiden tot de gewenste beweging en bijdragen aan de gezamenlijk gestelde KPI’s;
 • Het neerzetten van digitale campagnes voor onze producten en diensten: op basis van data en klant- markt- en business inzichten ontwikkel je creatieve proposities;
 • Het optimaal inzetten van onze online kanalen voor jouw projecten en campagnes, zoals social media, websites en apps;
 • Het samenwerken met de contentmanager en werken met een contentstrategie. Je doet aanbevelingen wat betreft de content;  
 • Het online verleiden, je kent de mogelijkheden van usability interactie design en de bijbehorende technologie.

De wekker gaat
Jouw dag begint met een verse espresso! In het werkcafé bestel je je koffie en checkt intussen wat online campagnes op je telefoon. Met de tools op je Macbook kan dit beter, maar je bent te nieuwsgierig naar hoe je nieuwe campagne het doet. Toevallig kom je net Jennifer tegen, jouw directe collega op het gebied van online, en gelijk vraag je wie er morgen bij jullie afspraak is. De campagne voor zonnepanelen loopt op z’n einde en je wil graag je resultaten delen. Ook heb je een origineel idee voor een vervolg, dus het is handig als alle stakeholders aanwezig zijn.
Vervolgens zoek je een ruimte om even alleen te zitten: proposities uitwerken op basis van klantinzichten en een data-analyse vragen de komende uren je aandacht. Met de lunch haal je een broodje to-go in het bedrijfsrestaurant en je besluit om even een rondje over de hei te wandelen. Bijpraten, samenwerken en sparren komt straks wel weer, dan heb je een stand-up met het Online Team, gevolgd door een sessie over e-mail marketing automation. Superleuk om dit te mogen opzetten, met alle uitdagingen van dien!
Je bent tevreden over de resultaten van vandaag. Morgen wordt het weer een heel andere dag; dan zit je met afdeling BI om te bepalen hoe hun gegevens jou kunnen helpen je KPI’s te bepalen. 

Extra leuk 

 • Een gave functie voor een jaar, met uitzicht op een vast contract.
 • Een goed salaris, tussen de € 3680,- en € 4971,- bruto per maand op basis van 36 uur (schaal J conform CAO Woondiensten).
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;  
  Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is; 
  Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling; 
  Ruimte voor eigen initiatief;
  Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak. 
 • Wanneer mogelijk, een fijne werkplek. Ons moderne, lichte kantoor vlakbij Hilversum C.S., heeft een koffiebar, bedrijfsrestaurant en tal van werk- en overlegplekken. 
 • Collegiale sfeer en elke eerste donderdag van de maand de donderdagmiddagborrel. 

Je bent er nog! 
Leuk dat je interesse hebt. Solliciteer direct via de button en overtuig ons! Wil je meer weten, neem contact op met Jennifer de Graaff (Teamleider Marketingcommunicatie) op telefoonnummer 06 53220118. (Bij gebleken geschikteid plannen wij zo snel mogelijk gesprekken in)

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Een assessment kan onderdeel zijn van het selectieproces. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Jouw collega's

 • Ik voel me hier gewoon thuis
  ‘Werken bij de Alliantie is als werken bij een familie! Bij deze ambitieuze organisatie is er veel tijd en aandacht voor elkaar. Iedereen is even behulpzaam, betrokken en bevlogen. Bovendien zijn er veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.’

  Simone is doorgegroeid naar de functie van facility manager.

  Simone

  Facility manager
 • Geen dag hetzelfde 
  ‘Innovatieve oplossingen bedenken die een bijdrage leveren aan onze doelstellingen, dát maakt dit zo’n leuke baan! Als controller bij de Alliantie werk ik met cijfers en mensen, maar kan ik ook mijn ideeën kwijt: momenteel programmeer ik een robot die administratieve processen kan overnemen.’

   

  Sjoerd

  senior controller
 • Samenwerken en verbinden
  Als Manager Wonen stuur ik onze professionals aan in de wijken van onze hoofdstad. Met gemeenten en instanties werken we samen aan de ontwikkeling en leefbaarheid van de stad. Verbinden en enthousiasmeren is wat deze baan zo leuk maakt!’

  Anne is doorgegroeid naar Directeur Gooi & Vecht binnen de Alliantie.

  Anne Oosterbaan

  Manager Wonen
 • Talent wordt beloond
  ‘Er is veel ruimte voor eigen inbreng in het werk. Je kunt daardoor écht invloed hebben, en je talenten ontwikkelen.’

  Sandy Bosmans

  senior medewerker klantenservice
 • Het sociale aspect spreekt mij aan
  ‘Het leuke van mijn werk is de verantwoordelijkheid die ik krijg, gecombineerd met vrijheid om mijn werkzaamheden uit te voeren. En het sociale aspect: dagelijks zetten we ons in om iets te betekenen voor mensen die het minder breed hebben.’

   

  Sven

  projectmanager

3 vacatures

VvE Coördinator

Als VvE-coördinator ben je verantwoordelijk voor een aantal VvE-s in beheer van de Alliantie VvE Diensten; van kleine tot grote appartementencomplexen, van bestuurlijk tot juridisch beheer. Je bent professioneel en servicegericht, het aanspreekpunt voor de VvE-s en het bestuur. Je handelt de actiepunten af én zorgt ervoor dat het voor elkaar komt. Zie jij jezelf in deze afwisselende, veelzijdige baan? Bekijk de vacature!
Icon/Basic/Euro/Grey Copy 16-10-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Amsterdam/Hilversum
Icon/Basic/Euro/Grey 32 - 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 3.159 - € 3.891 bruto obv 36 uur
Bekijk vacature

Digital Marketeer

Je kan jou 's nachts wakker maken voor een goeie customer journey! Als digital marketeer bij de Alliantie zorg je voor online productactivatie en engagement. Klant- en businessinzichten zet jij om in succesvolle creatieve proposities en campagnes, die je voortdurend optimaliseert en bijstuurt. Enthousiast en nieuwsgierig? Lees snel verder!
Icon/Basic/Euro/Grey Copy 20-10-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum
Icon/Basic/Euro/Grey 32 - 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 3.680 - € 4.971 bruto obv 36 uur
Bekijk vacature

Technisch Project Ondersteuner

Onze klanten willen prettig wonen en leven. De Alliantie VvE diensten is een dochteronderneming van de Alliantie en helpt daarbij door Verenigingen van Eigenaren te ontzorgen in het VvE beheer. Wij bieden financiële en bestuurlijke ondersteuning én handelen onderhoudsvragen af.
Elke VvE heeft andere wensen, hier stemmen wij onze dienstverlening op af.
Icon/Basic/Euro/Grey Copy 4-11-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum
Icon/Basic/Euro/Grey 24 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 2.625 - € 3.187 bruto obv 36 uur
Bekijk vacature