Vacature overzicht

VvE Coördinator

VvE Coördinator

Oplossingsgerichte organisator met bestuurlijk inzicht, affiniteit met techniek en een flinke dosis communicatie-skills.

Icon/Basic/Euro/Grey Copy 16-10-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Amsterdam/Hilversum
Icon/Basic/Euro/Grey 32 - 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 3.159 - € 3.891 bruto obv 36 uur

VvE Coördinator

Onze klanten willen prettig wonen en leven. De Alliantie VvE diensten is een dochteronderneming van de en helpt daarbij door Verenigingen van Eigenaren te ontzorgen in het VvE beheer. Wij bieden financiële en bestuurlijke ondersteuning én handelen onderhoudsvragen af.
Elke VvE heeft andere wensen, hier stemmen wij onze dienstverlening op af.


Bij de Alliantie VvE Diensten BV zoeken wij een

VvE Coördinator voor 32-36 uur per week.

Jouw werk
Jij gaat VvE’s beheren variërend van kleine tot grote appartementencomplexen. Jouw klanten zijn de eigenaren in de VvE’s vertegenwoordigd door een bestuur, waarmee je veelvuldig contact hebt. Je denkt mee met het functioneren van de VvE, je adviseert en faciliteert bij vraagstukken die spelen. Je bent een spin in het web, die vanuit een administratieve rol het overzicht houdt en het bestuur van de VvE het gevoel geeft, dat ze op je kunnen leunen. Word je hier enthousiast van, lees dan verder!

En wat ga je dan precies doen
Als VvE Coördinator ben je verantwoordelijk voor het beheren van verschillende accounts.

 • Hoe? Je bent het eerste aanspreekpunt voor het bestuur en leden van de VvE’s. Dagelijks word je door diverse partijen gebeld of gemaild met vragen en opmerkingen, waar jij voor in actie moet komen.
 • Waarom? Om de VvE professioneel en servicegericht te beheren.
 • Waar? Wij beheren ruim 700 VvE’s in de regio’s Gooi en Vechtstreek, Almere, Amsterdam en Amersfoort. Je krijgt een VvE pakket in dit werkgebied met als standplaats Hilversum/Amsterdam.
 • Bij wie? Bij de Alliantie VvE Diensten BV. Je werkt voornamelijk voor gemengde VvE’s (waar ook de woningcorporatie de Alliantie lid van is), als ook voor VvE’s met alleen particuliere eigenaren.
 • Met wie? Een enthousiast team van collega’s. Daarnaast werk je nauw samen met specialisten van diverse afdelingen binnen de Alliantie.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Het organiseren, voorzitten en notuleren van de (online) jaarvergaderingen;
 • Het uitvoeren en coördineren van de actiepunten die uit de vergaderingen komen, waaronder het aanvragen van offertes;
 • Het afhandelen van technische vraagstukken en beantwoorden van vragen hierover;
 • Het actief meedenken en in gang zetten van acties die volgen uit vragen van VvE besturen, leden en derden;
 • Het controleren van financiële jaarstukken en het adviseren over juridische aangelegenheden;
 • Het administreren van werkzaamheden voortvloeiend uit je functie in (digitale) systemen;
 • Het leveren van een bijdrage aan het verbeteren van de dienstverlening van de organisatie samen met je collega’s, zowel in processen als digitaal.

Even binnenkijken met Arnoud.
Ik heb het heel erg naar mijn zin bij VvE-diensten. We werken in een waanzinnig leuk team, waar veel ruimte is voor gezelligheid, waar we heel veel lachen, maar waar we ook met zijn allen flink de schouders eronder zetten. Iedereen helpt elkaar waar nodig. Wat ik zelf heel bijzonder en prettig vind, is dat ik heel veel vrijheid krijg. Op die manier is het combineren van privé en werk nog nooit lastig geweest voor mij en voel ik me nooit “gehaast”. Last but not least, mijn inwerkperiode was prettig en ik werd goed meegenomen in alles!” 

Extra leuk 

 • Een jaarcontract met aansluitend vast dienstverband bij goed functioneren;  
 • Een goed salaris, tussen de € 3.159 - € 3.891 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal H conform CAO Woondiensten);  
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder; 
  Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is; 
  Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling; 
  Ruimte voor eigen initiatief;
  Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak. 
 • Een informele sfeer in een dynamische en betrokken organisatie.

Zijn wij een match  
Wij passen bij elkaar, als je voor deze functie HBO werk- en denkniveau meeneemt, liefst aangevuld met relevante werkervaring. Het is makkelijker instromen, wanneer je een vastgoed-, juridische of technische achtergrond hebt, maar dit is zeker niet noodzakelijk. Ook wanneer je een carrière switch zou willen maken en je blij wordt van bovenstaande omschrijving, nodigen we je uit om te reageren.
Drukte pieken in de maanden maart t/m juni zijn voor jou geen probleem, evenals werken in de avonduren in die periode. Op dit soort momenten is het werk vaak hectisch en is het belangrijk, dat je gestructureerd en georganiseerd bent, én goed prioriteiten kan stellen. Je vindt het leuk en ziet dat het noodzakelijk is om een groot deel van jouw tijd bezig te zijn met het administratief verwerken van alles wat er zich afspeelt in jouw VvE’s.
Last but not least, jij staat je mannetje of vrouwtje staan tijdens bijeenkomsten/vergaderingen. Sterke communicatie skills en overtuigingskracht zijn daarom belangrijk.

Bij gebleken geschiktheid plannen wij zo snel mogelijk gesprekken in.

Je bent er nog! 
Leuk dat je interesse hebt. Stuur bij jouw sollicitatie een CV en motivatie mee! Wat ons betreft kan de juiste kandidaat zo snel mogelijk starten! Heb je nog vragen, dan kan je bellen met Jorne den Hertog (Teamleider VvE Beheer) op telefoonnummer 06-10916362.

Een pre-employment screening is onderdeel van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jouw collega's

 • Ik voel me hier gewoon thuis
  ‘Werken bij de Alliantie is als werken bij een familie! Bij deze ambitieuze organisatie is er veel tijd en aandacht voor elkaar. Iedereen is even behulpzaam, betrokken en bevlogen. Bovendien zijn er veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.’

  Simone is doorgegroeid naar de functie van facility manager.

  Simone

  Facility manager
 • Geen dag hetzelfde 
  ‘Innovatieve oplossingen bedenken die een bijdrage leveren aan onze doelstellingen, dát maakt dit zo’n leuke baan! Als controller bij de Alliantie werk ik met cijfers en mensen, maar kan ik ook mijn ideeën kwijt: momenteel programmeer ik een robot die administratieve processen kan overnemen.’

   

  Sjoerd

  senior controller
 • Samenwerken en verbinden
  Als Manager Wonen stuur ik onze professionals aan in de wijken van onze hoofdstad. Met gemeenten en instanties werken we samen aan de ontwikkeling en leefbaarheid van de stad. Verbinden en enthousiasmeren is wat deze baan zo leuk maakt!’

  Anne is doorgegroeid naar Directeur Gooi & Vecht binnen de Alliantie.

  Anne Oosterbaan

  Manager Wonen
 • Talent wordt beloond
  ‘Er is veel ruimte voor eigen inbreng in het werk. Je kunt daardoor écht invloed hebben, en je talenten ontwikkelen.’

  Sandy Bosmans

  senior medewerker klantenservice
 • Het sociale aspect spreekt mij aan
  ‘Het leuke van mijn werk is de verantwoordelijkheid die ik krijg, gecombineerd met vrijheid om mijn werkzaamheden uit te voeren. En het sociale aspect: dagelijks zetten we ons in om iets te betekenen voor mensen die het minder breed hebben.’

   

  Sven

  projectmanager

3 vacatures

VvE Coördinator

Als VvE-coördinator ben je verantwoordelijk voor een aantal VvE-s in beheer van de Alliantie VvE Diensten; van kleine tot grote appartementencomplexen, van bestuurlijk tot juridisch beheer. Je bent professioneel en servicegericht, het aanspreekpunt voor de VvE-s en het bestuur. Je handelt de actiepunten af én zorgt ervoor dat het voor elkaar komt. Zie jij jezelf in deze afwisselende, veelzijdige baan? Bekijk de vacature!
Icon/Basic/Euro/Grey Copy 16-10-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Amsterdam/Hilversum
Icon/Basic/Euro/Grey 32 - 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 3.159 - € 3.891 bruto obv 36 uur
Bekijk vacature

Digital Marketeer

Je kan jou 's nachts wakker maken voor een goeie customer journey! Als digital marketeer bij de Alliantie zorg je voor online productactivatie en engagement. Klant- en businessinzichten zet jij om in succesvolle creatieve proposities en campagnes, die je voortdurend optimaliseert en bijstuurt. Enthousiast en nieuwsgierig? Lees snel verder!
Icon/Basic/Euro/Grey Copy 20-10-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum
Icon/Basic/Euro/Grey 32 - 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 3.680 - € 4.971 bruto obv 36 uur
Bekijk vacature

Technisch Project Ondersteuner

Onze klanten willen prettig wonen en leven. De Alliantie VvE diensten is een dochteronderneming van de Alliantie en helpt daarbij door Verenigingen van Eigenaren te ontzorgen in het VvE beheer. Wij bieden financiële en bestuurlijke ondersteuning én handelen onderhoudsvragen af.
Elke VvE heeft andere wensen, hier stemmen wij onze dienstverlening op af.
Icon/Basic/Euro/Grey Copy 4-11-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum
Icon/Basic/Euro/Grey 24 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 2.625 - € 3.187 bruto obv 36 uur
Bekijk vacature