Door corona werken we anders. Onze balies zijn gesloten. Je kan een reparatie zelf online aanvragen. De wachttijden zijn langer, we vragen daarvoor je begrip. Regel je woonzaken gemakkelijk in Mijn Alliantie of neem contact op via chat of telefoon.
Vacature overzicht

2 x Allround technisch medewerker

2 x Allround technisch medewerker

Sociale collega met technisch talent en hart voor de huurder.

Icon/Basic/Euro/Grey Copy 12-8-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Alliantiebreed
Icon/Basic/Euro/Grey 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 2.495 - € 2.969 bruto obv 36 uur

2 x Allround technisch medewerker

Ieder mens wil prettig wonen en leven. De Alliantie helpt daarbij, met betaalbare en goede huizen in fijne buurten. We doen dit duurzaam, zonder de aarde en haar natuurlijke bronnen uit te putten. Bij ons staat de huurder altijd voorop! 

Bij deze mooie organisatie zoeken wij twee

allround Technisch Medewerkers voor 36 uur per week, voor de periode van één jaar.

Jouw werk
Jij hebt elke dag weer zin om aan de slag te gaan, want als allround Technisch Medewerker bij de Alliantie werk je in verschillende technische disciplines, zoals timmerwerk én loodgieter- en elektrawerk. Dit doe je voor een organisatie met een groot maatschappelijk belang, waarbij contact met de huurders dagelijks aan de orde is. Naast technische kwaliteiten stem je ook sociale aspecten af met collega’s in onze regio’s. Het is dan ook van belang, dat je communicatief sterk, flexibel en representatief bent naar onze huurders en interne collega’s.
Als Technisch Medewerker voer je kwalitatief en klantgerichte reparatie- en herstelwerkzaamheden uit, in en rondom de huurwoningen van de Alliantie.  Dit doe je samen met je collega vaklieden en planners van het team Dagelijks Onderhoud. Je maakt ook onderdeel uit van gebiedsteams, waarbij je periodiek een multidisciplinair overleg bijwoont. Dit geeft je als Technisch Medewerker de gelegenheid om zaken die jou zijn opgevallen in je werkgebied onder de aandacht te brengen bij jouw regio collega’s!

De wekker gaat
’s Ochtends vroeg vertrek je vanuit huis met je werkbus naar je eerste klus. De bewoner verwacht je om 08:00, hij heeft een kapotte sifon. Voor deze afspraak wip je nog even snel langs kantoor om gezellig een kop koffie te drinken met enkele collega’s. Op onze regiokantoren tref je bijna dagelijks je collega’s aan in de ‘huiskamer’. Even aansluiting zoeken geeft vaak een goede boost aan het teamgevoel.
De ochtend ziet er qua opdrachten ongeveer hetzelfde uit als middag. In aantallen dan, want elke klus is weer anders. Je staat ingepland op werkzaamheden die gemiddeld (inclusief voorrijden) een half uur tot 2 uur in beslag nemen. Jij en jouw ondersteunende collega’s helpen je de planning zo scherp mogelijk te maken. Rond de lunch (hier heeft een van jullie een half uur voor gepland) haal je vandaag een broodje en spreek je een aantal collega’s over hun weekendplannen. Je hebt ook nog een vraag over een klus later op de dag, die gooi je nog even in de groep voor je weer verder gaat.
Verdeeld over de week zijn er ruimtes ingebouwd in de agenda, zodat je de tijd hebt om te communiceren over bestellingen met onze leverancier (firma Voskamp,) of waarin je zaken bespreekt met een regio-collega met betrekking tot sociale aangelegenheden over complexen of huurders. Zo bel je vandaag nog uitgebreid met een van jouw directe collega’s zijn situatie met die woning in zijn regio, waar achterstallig onderhoud is en hoe verder.
Eind van de middag bereid je nog wat dingen voor de volgende werkdag én voer je het afval af van die dag.

Het vinden van een eigen ritme en indeling van jouw werk ben je vrij in, naast de klussen die in bloktijden staan gepland. Wij denken namelijk, dat de invloed die jij zelf hebt op het werk bijdraagt aan een prettige werksfeer en goede kwaliteit, waarbij uiteindelijk onze huurders meer dan tevreden zullen zijn.

Verder zal je periodiek uitgenodigd worden om bijdragen te leveren aan gebied overleggen met onze regiocollega’s. En afhankelijk van je ontwikkelwensen óf wenselijke kennis die nodig is voor het werk als Technisch Medewerker, zal het zo zijn dat je opleidingen gaat volgen. Uiteraard kan dit, wanneer nodig, in werktijd ingepland worden.

Extra leuk 

 • Een tijdelijke functie van in elk geval een jaar, waarin je kennismaakt met een innovatieve organisatie;
 • Een goed salaris, tussen de € 2.495 - € 2.969 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal E conform CAO Woondiensten);  
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling;  
  Ruimte voor eigen initiatief; Meedenken wordt heel erg op prijs gesteld;
  Vanzelfsprekend een bedrijfsbus, tablet en telefoon van de zaak.

Zijn wij een match
Wij passen bij elkaar, wanneer je voor deze functie een afgeronde beroepsgerichte VMBO-opleiding meeneemt of 2 jaar soortgelijke werkervaring. Je wordt blij van werken in een team en hebt een gezonde dosis humor. Je bent digitaal vaardig en resultaatgericht. Natuurlijk ben je in het bezit van een rijbewijs.

Bij gebleken geschiktheid plannen wij zo snel mogelijk gesprekken in. Let wel, wij zoeken twee nieuwe collega’s die bij ons in dienst willen treden.

Enthousiast? 
Leuk dat je interesse hebt. Solliciteer direct via de button en overtuig ons! Wil je meer weten, neem contact op met Marco Overeem op telefoonnummer 06-53781079.

Het aanvragen van een VOG, voordat je bij ons in dienst komt, is een must.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Jouw collega's

 • Ik voel me hier gewoon thuis
  ‘Werken bij de Alliantie is als werken bij een familie! Bij deze ambitieuze organisatie is er veel tijd en aandacht voor elkaar. Iedereen is even behulpzaam, betrokken en bevlogen. Bovendien zijn er veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.’

  Simone is doorgegroeid naar de functie van facility manager.

  Simone

  Facility manager
 • Geen dag hetzelfde 
  ‘Innovatieve oplossingen bedenken die een bijdrage leveren aan onze doelstellingen, dát maakt dit zo’n leuke baan! Als controller bij de Alliantie werk ik met cijfers en mensen, maar kan ik ook mijn ideeën kwijt: momenteel programmeer ik een robot die administratieve processen kan overnemen.’

   

  Sjoerd

  senior controller
 • Samenwerken en verbinden
  Als Manager Wonen stuur ik onze professionals aan in de wijken van onze hoofdstad. Met gemeenten en instanties werken we samen aan de ontwikkeling en leefbaarheid van de stad. Verbinden en enthousiasmeren is wat deze baan zo leuk maakt!’

  Anne is doorgegroeid naar Directeur Gooi & Vecht binnen de Alliantie.

  Anne Oosterbaan

  Manager Wonen
 • Talent wordt beloond
  ‘Er is veel ruimte voor eigen inbreng in het werk. Je kunt daardoor écht invloed hebben, en je talenten ontwikkelen.’

  Sandy Bosmans

  senior medewerker klantenservice
 • Het sociale aspect spreekt mij aan
  ‘Het leuke van mijn werk is de verantwoordelijkheid die ik krijg, gecombineerd met vrijheid om mijn werkzaamheden uit te voeren. En het sociale aspect: dagelijks zetten we ons in om iets te betekenen voor mensen die het minder breed hebben.’

   

  Sven

  projectmanager

3 vacatures

2 x Allround technisch medewerker

Met een goeie dosis humor stap jij elke dag met je beste been uit bed! Jij weet technische problemen van onze huurders op te lossen, én vindt het leuk het contact met ze aan te gaan. Samenwerken gaat je goed af en collega's komen graag bij jou om hun verhaal te doen. Herken jij je hierin? Lees dan verder!
Icon/Basic/Euro/Grey Copy 12-8-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Alliantiebreed
Icon/Basic/Euro/Grey 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 2.495 - € 2.969 bruto obv 36 uur
Bekijk vacature

Traineeship Vastgoedonderhoud

Rond jij dit jaar jouw MBO4 opleiding Bouwkunde af en wil je alle facetten van het vak Vastgoedbeheer leren kennen? Kom dan bij ons en onze ketenpartners betaald "snuffelen" en werkervaring opdoen voor de periode van sowieso 2 jaar.
Icon/Basic/Euro/Grey Copy 15-8-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum e.o.
Icon/Basic/Euro/Grey 32 - 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Nader te bepalen
Bekijk vacature

Projectmanager Planmatig Onderhoud

Onze vastgoedonderhoudsprojecten naar een next level brengen; daar loop jij warm voor! Met je analytische blik zie je snel wat moet gebeuren, terwijl je overzicht houdt over de planning en gaat voor resultaat. Je sociale vaardigheden komen goed van pas: samenwerken gaat je uitstekend af en je bent een prettige sparringpartner. Zie jij jezelf in deze rol? Lees verder!
Icon/Basic/Euro/Grey Copy 25-8-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum
Icon/Basic/Euro/Grey 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 3.445 - € 4.531 bruto obv 36 uur
Bekijk vacature