Door corona werken we anders. Onze balies zijn gesloten. Je kan een reparatie zelf online aanvragen. Regel je woonzaken gemakkelijk in Mijn Alliantie of neem contact op via chat of telefoon.
Vacature overzicht

Secretaresse

Secretaresse

Maatschappelijk betrokken duizendpoot met oog voor prioriteiten, digitaal vaardig en een ster in organiseren.

Icon/Basic/Euro/Grey Copy 31-7-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Amsterdam/Almere
Icon/Basic/Euro/Grey 24 - 32 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 2.625 - € 3.187 bruto obv 36 uur

Secretaresse

Ieder mens wil prettig wonen en leven. De Alliantie helpt daarbij, met betaalbare en goede huizen in fijne buurten. We doen dit duurzaam, zonder de aarde en haar natuurlijke bronnen uit te putten. Bij ons staat de huurder altijd voorop! 

Bij deze prachtige organisatie, die staat voor ondernemerschap, duurzaamheid en solidariteit zoeken wij voor ons regiobedrijf Amsterdam/Almere een

Secretaresse voor 24 -30 uur per week.

Jouw werk
Jij start elke dag met een grote glimlach jouw werkdag op! Het is jouw tweede natuur om in al het werk dat er ligt de juiste prioriteiten te stellen. Taalkundig ben jij een kei, en de verschillende systemen waar wij mee werken ken je al of maak je je snel eigen. Het werken binnen een maatschappelijke organisatie is voor jou belangrijk, omdat je graag een steentje bijdraagt. Op deze plek is geen dag hetzelfde!

De wekker gaat
Elke werkdag is anders, maar als de wekker gaat, heb jij al precies in je hoofd wat er moet gebeuren. Jij bent dé steun en toeverlaat voor de Manager Wonen én je ondersteunt de overige medewerkers van de afdeling met betrekking tot secretariële, administratieve en organisatorische werkzaamheden. Door corona werken we veel thuis, maar dat maakt jouw communicatieve vaardigheden niet minder. Je weet goed je weg te vinden via de online systemen.

Uit een korte vergadering met de Manager Wonen neem je een aantal activiteiten mee om in te plannen. Samen met alle andere werkzaamheden op jouw “to do” lijst, beoordeel je de aard, belang en prioriteit van de afhandeling hiervan. Gelukkig ben je een kei in efficiënt agendabeheer en denk je altijd twee stappen vooruit, dus dit is voor jou geen probleem.

s ’Middags neem je deel aan een vergadering, die je zelf hebt georganiseerd, en doet de verslaglegging ervan. Na een frisse neus te hebben gehaald is het tijd voor de laatste afspraak van de dag: afstemming met alle secretaresses van de regio Amsterdam/Almere. Samen vorm je een secretaressepool, met elkaar handelen jullie werkzaamheden af die in deze pool binnenkomen.

De rest van de week ben je druk met het bieden van ondersteuning van een aantal medewerkers op het gebied van correspondentie, interne en externe communicatie en het samenstellen en opmaken van presentaties. Voor vandaag zit het werk erop, morgen weer een dag!

Even binnen kijken

Extra leuk 

 • Een jaarcontract met aansluitend vast dienstverband bij goed functioneren;  
 • Een goed salaris, tussen de € 2.625 en € 3.187 bruto per maand op basis van 36 uur (schaal F conform CAO Woondiensten);  
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder;  
  Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is;  
  Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling; 
  Ruimte voor eigen initiatief;
  Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak;
 • Een informele sfeer in een dynamische en betrokken organisatie.

Zijn wij een match 
Als medewerker bij de Alliantie draag je bij aan een maatschappelijk belang: betaalbare, goede huizen in fijne buurten, en huurders die tevreden wonen.  

Wij passen bij elkaar, als je voor deze functie aantoonbare jaren werkervaring meeneemt als secretaresse, bij voorkeur aangevuld met een afgeronde secretariële opleiding. Je bent van nature iemand die gemakkelijk contact legt en bijzonder goed kan plannen; vooruitdenken is essentieel.

Verder vind je het leuk om je te verdiepen in softwarepakketten en applicaties, die jou en je collega’s helpen het werk makkelijker te maken. Social media kent voor jou geen geheimen. Je werkt vanuit de principes van hospitality: zien wat er gedaan moet worden, samenwerken, gastvrij zijn en ontzorgen. Je hebt jouw werkdagen zo verdeeld, dat je ook op de vrijdag werkt.

Bij gebleken geschiktheid plannen wij zo snel mogelijk gesprekken in. 

Je bent er nog! 
Leuk dat je interesse hebt. Stuur bij jouw sollicitatie een CV en motivatie mee! Wil je meer weten, neem contact op met Patrick Zuurbier, Manager Wonen, op telefoonnummer 06-29349792 of Alexandra Dekker, Directiesecretaresse, op 06-53784019.

Een pre-employment screening is onderdeel van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jouw collega's

 • Ik voel me hier gewoon thuis
  ‘Werken bij de Alliantie is als werken bij een familie! Bij deze ambitieuze organisatie is er veel tijd en aandacht voor elkaar. Iedereen is even behulpzaam, betrokken en bevlogen. Bovendien zijn er veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.’

  Simone is doorgegroeid naar de functie van facility manager.

  Simone

  Facility manager
 • Geen dag hetzelfde 
  ‘Innovatieve oplossingen bedenken die een bijdrage leveren aan onze doelstellingen, dát maakt dit zo’n leuke baan! Als controller bij de Alliantie werk ik met cijfers en mensen, maar kan ik ook mijn ideeën kwijt: momenteel programmeer ik een robot die administratieve processen kan overnemen.’

   

  Sjoerd

  senior controller
 • Samenwerken en verbinden
  Als Manager Wonen stuur ik onze professionals aan in de wijken van onze hoofdstad. Met gemeenten en instanties werken we samen aan de ontwikkeling en leefbaarheid van de stad. Verbinden en enthousiasmeren is wat deze baan zo leuk maakt!’

  Anne is doorgegroeid naar Directeur Gooi & Vecht binnen de Alliantie.

  Anne Oosterbaan

  Manager Wonen
 • Talent wordt beloond
  ‘Er is veel ruimte voor eigen inbreng in het werk. Je kunt daardoor écht invloed hebben, en je talenten ontwikkelen.’

  Sandy Bosmans

  senior medewerker klantenservice
 • Het sociale aspect spreekt mij aan
  ‘Het leuke van mijn werk is de verantwoordelijkheid die ik krijg, gecombineerd met vrijheid om mijn werkzaamheden uit te voeren. En het sociale aspect: dagelijks zetten we ons in om iets te betekenen voor mensen die het minder breed hebben.’

   

  Sven

  projectmanager