Vacature overzicht

Projectmanager

Projectmanager

Wil jij werken bij een woningcorporatie die prachtige nieuwbouwprojecten ontwikkelt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Icon/Basic/Euro/Grey Copy 26-3-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum
Icon/Basic/Euro/Grey 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 4.050 - € 5.474 bruto obv 36 uur

Projectmanager

Ieder mens wil prettig wonen en leven. De Alliantie helpt daarbij, met betaalbare en goede huizen in fijne buurten. We doen dit duurzaam, zonder de aarde en haar natuurlijke bronnen uit te putten. Bij ons staat de huurder altijd voorop! 

Voor de Alliantie Ontwikkeling BV, afdeling Projecten, zoeken wij een

projectmanager voor 36 uur in de week, standplaats Hilversum.

Jouw werk 
Als projectmanager heb je een veelzijdige en afwisselende functie binnen een ambitieuze organisatie, in een enthousiast team van professionals.
Wij ontwikkelen, bouwen en renoveren woningen in de Noordwestelijke vleugel van de Randstad, in opdracht van woningbouwcorporatie de Alliantie. Daarnaast ontwikkelen en bouwen we niet-sociale woningbouw - voor eigen risico en rekening. Jaarlijks leveren we in totaal ongeveer 1300 nieuwbouwwoningen op.
Als ervaren projectmanager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, aansturen en realiseren van diverse (omvangrijke) complexe projecten:

 • Samen met de ontwikkelmanager ondersteun je het opstellen van Programma van Eisen/schetsontwerp in de beginfase van het project;
 • Gedurende het proces van projectontwikkeling bewaak je de commerciële, financiële, fiscale, juridische en bouwtechnische uitgangspunten en neemt daarvoor de benodigde besluiten. Vanaf de VO fase ben je integraal verantwoordelijk tot en met de nazorgfase van het project;
 • Je draagt zorg voor de dagelijkse aansturing van het projectteam;
 • Je hebt intensief contact met interne opdrachtgevers binnen de Alliantie, evenals externe contacten: stakeholders als gemeenten, adviseurs, architecten, makelaars en bouwbedrijven;

De wekker gaat  
Jij gaat vandaag weer fluitend naar kantoor, want van het realiseren van complexe en omvangrijke woningbouwprojecten word jij enthousiast! Jij wilt bijdragen aan het vormgeven van sociale huisvesting, en hebt oog voor het maatschappelijk belang.
De dag start met een bijeenkomst van het projectteam. Je zet graag je ervaring in om anderen te coachen en kennisdeling te stimuleren. Je luistert naar de behoeften en vragen van je team, en deelt de uitkomsten van de gesprekken, die je recent hebt gevoerd met stakeholders.
Je hebt een lunchafspraak in het werkcafé met de ontwikkelmanager. Nog één keer nemen jullie het schetsontwerp van het nieuwe complex door, voor het van start gaat. Fijn om mee te nemen vanmiddag, wanneer je bij de gemeente zit!
De namiddag is gereserveerd voor het uitwerken en analyseren van de planning. Je bent een kei in het bewaken van het overzicht in de projecten en deinst niet terug voor een extra uitdaging of tegenslagen gedurende het ontwikkeltraject. Tevreden loop je het kantoor uit. Vandaag kreeg je veel gedaan, morgen is een nieuwe dag – die er waarschijnlijk weer heel anders uit ziet.

Even binnen kijken 
Over de functie zegt collega-projectmanager Marcel:
“Alle facetten van ontwikkelen komen hier bij elkaar, elke dag leer en ontwikkel ik zelf ook weer.”

Extra leuk 

 • Een jaarcontract met aansluitend vast dienstverband bij goed functioneren;  
 • Een goed salaris, tussen de  € 4050 en € 5474 bruto per maand obv 36 uur (CATS-schaal K conform de CAO Woondiensten);  
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder; 
  Flexibel werken, zodat een privé/werkbalans goed in te richten is 
  Veel mogelijkheden voor opleidingen en persoonlijke ontwikkeling  
  Ruimte voor eigen initiatief
  Vanzelfsprekend een laptop en telefoon van de zaak 
 • Een fijne werkplek: ons moderne, lichte kantoorpand vlakbij Hilversum C.S., met koffiebar, bedrijfsrestaurant en tal van werk- en overlegplekken.

Zijn wij een match 
Als medewerker bij de Alliantie Ontwikkeling BV draag je bij aan een maatschappelijk belang: betaalbare, goede huizen in fijne buurten, en huurders die tevreden wonen. Wij passen bij elkaar, als je tenminste een afgeronde HBO opleiding hebt en kennis op het gebied van vastgoed.
Je hebt enkele jaren ervaring als projectmanager specifiek in woningbouw. Bovendien onderhoud je een actief relatienetwerk, dat zorgt voor positieve naamsbekendheid en realiseren van de doelstellingen.

Je bent er nog! 
Leuk dat je interesse hebt. Solliciteer direct via de button en overtuig ons! Wil je meer weten, neem contact op met Ron Blomaard, manager Projecten, bereikbaar op 06 – 22463313.

Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Een assessment kan onderdeel zijn van het selectieproces. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Jouw collega's

 • Ik voel me hier gewoon thuis
  ‘Werken bij de Alliantie is als werken bij een familie! Bij deze ambitieuze organisatie is er veel tijd en aandacht voor elkaar. Iedereen is even behulpzaam, betrokken en bevlogen. Bovendien zijn er veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.’

  Simone is doorgegroeid naar de functie van facility manager.

  Simone

  Facility manager
 • Geen dag hetzelfde 
  ‘Innovatieve oplossingen bedenken die een bijdrage leveren aan onze doelstellingen, dát maakt dit zo’n leuke baan! Als controller bij de Alliantie werk ik met cijfers en mensen, maar kan ik ook mijn ideeën kwijt: momenteel programmeer ik een robot die administratieve processen kan overnemen.’

   

  Sjoerd

  senior controller
 • Samenwerken en verbinden
  Als Manager Wonen stuur ik onze professionals aan in de wijken van onze hoofdstad. Met gemeenten en instanties werken we samen aan de ontwikkeling en leefbaarheid van de stad. Verbinden en enthousiasmeren is wat deze baan zo leuk maakt!’

  Anne is doorgegroeid naar Directeur Gooi & Vecht binnen de Alliantie.

  Anne Oosterbaan

  Manager Wonen
 • Talent wordt beloond
  ‘Er is veel ruimte voor eigen inbreng in het werk. Je kunt daardoor écht invloed hebben, en je talenten ontwikkelen.’

  Sandy Bosmans

  senior medewerker klantenservice
 • Het sociale aspect spreekt mij aan
  ‘Het leuke van mijn werk is de verantwoordelijkheid die ik krijg, gecombineerd met vrijheid om mijn werkzaamheden uit te voeren. En het sociale aspect: dagelijks zetten we ons in om iets te betekenen voor mensen die het minder breed hebben.’

   

  Sven

  projectmanager

3 vacatures

Twee technisch vastgoed regisseurs

In de rol van programmaregisseur bij onderdeel Vastgoedonderhoud straal je vertrouwen en leiderschap uit. Met jouw achtergrond in techniek én talent voor allianties, zet je samen met onze partners programma’s op voor de toekomst van vastgoed. Ben jij de ideale kandidaat voor deze nieuwe functie? Kijk of we matchen; bekijk de vacature!
Icon/Basic/Euro/Grey Copy 29-2-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum
Icon/Basic/Euro/Grey 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 4.050 - € 5.474 bruto obv 36 uur
Bekijk vacature

VvE coördinator

Als VvE-coördinator ben je verantwoordelijk voor een aantal VvE-s van de Alliantie; van kleine tot grote appartementencomplexen, van bestuurlijk tot juridisch beheer. Je bent professioneel en servicegericht, het aanspreekpunt voor de VvE-s en het bestuur. Je bepaalt de actiepunten én zorgt ervoor dat het voor elkaar komt. Zie jij jezelf in deze afwisselende, veelzijdige baan? Reageer direct! Wat ons betreft, bij wederzijdse klik en geschiktheid, start je morgen al...
Icon/Basic/Euro/Grey Copy 12-3-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Amsterdam
Icon/Basic/Euro/Grey 32 - 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 3.159 - € 3.891 bruto obv 36 uur
Bekijk vacature

Drie beheerders wonen

Jouw wijk, jouw enthousiasme! Als beheerder wonen ben je de oren en ogen van de buurt waar je verantwoordelijk voor bent, én het aanspreekpunt voor de bewoners. Je behandelt woonzaken, zoekt de samenwerking op en bedenkt oplossingen, altijd met hart voor de huurder. Zie jij jezelf in deze rol? Lees verder!
Icon/Basic/Euro/Grey Copy 16-3-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Alliantie algemeen
Icon/Basic/Euro/Grey 32 - 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 3.159 - € 3.891 bruto obv 36 uur
Bekijk vacature