Vacature overzicht

VvE coördinator

VvE coördinator

Oplossingsgerichte organisator met bestuurlijk inzicht, affiniteit met techniek en een flinke dosis communicatie-skills.

Icon/Basic/Euro/Grey Copy 12-3-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Amsterdam
Icon/Basic/Euro/Grey 32 - 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 3.159 - € 3.891 bruto obv 36 uur

VvE coördinator

Bij de Alliantie VvE Diensten BV zoeken wij een

VvE Coördinator voor 32-36 uur per week.

Combineer jij financieel, juridisch en bestuurlijk inzicht met een flink mespuntje technische affiniteit? Wil je VvE’s beheren variërend van kleine tot grote appartementencomplexen? Reageer dan direct!

Heb je niet met alles evenveel ervaring, maar zie je het met alle enthousiasme helemaal zitten na het lezen van onderstaande vacature, dan ontvangen we ook meer dan graag jouw CV en motivatie!

Wat ga je doen

Als VvE Coördinator ben je verantwoordelijk voor het beheren van verschillende accounts.

 • Hoe? Je bent het eerste aanspreekpunt voor het bestuur en leden van de VvE’s.
 • Waarom? Om deze professioneel en servicegericht te beheren op bestuurlijk, administratief, financieel en juridisch vlak.
 • Waar? Wij beheren ruim 700 VvE’s in de regio’s Gooi en Vechtstreek, Almere, Amsterdam en Amersfoort. Je krijgt een VvE pakket in dit werkgebied. Standplaats Amsterdam.
 • Bij wie? Bij de Alliantie VvE Diensten BV. Je werkt voornamelijk voor gemengde VvE’s (waar ook de woningcorporatie de Alliantie lid van is), als ook voor VvE’s met alleen particuliere eigenaren.
 • Met wie? Een enthousiast team van collega’s. Daarnaast werk je nauw samen met specialisten van diverse afdelingen binnen de Alliantie.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Het organiseren, voorzitten en notuleren van de jaarvergaderingen;
 • Het uitvoeren en coördineren van de actiepunten die uit de vergaderingen komen;
 • Het actief meedenken en in gang zetten van acties die volgen uit vragen van VvE besturen, leden en derden;
 • Het controleren van financiële jaarstukken en het adviseren over juridische aangelegenheden;
 • Het aanvragen van offertes;
 • Het leveren van een bijdrage aan het verbeteren van de dienstverlening van de organisatie samen met je collega’s

Wie ben jij
Als VvE Coördinator heb je een veelzijdige en af en toe hectische job. Pieken in de maanden maart t/m juni is voor jou geen probleem, evenals werken in de avonduren in deze periode. Jij wil en kan in korte tijd veel nieuwe en diverse informatie je eigen maken en komt met een oplossing in plaats van een probleem. Je bent gestructureerd en georganiseerd in de uitvoering van je werk. Bovendien weet je je mannetje of vrouwtje te staan tijdens vergaderingen. Sterke communicatie skills en overtuigingskracht zijn daarom belangrijk.

CV must haves
Je hebt HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een vastgoed- of technische achtergrond. Geen ervaring, maar herken je je in bovenstaande omschrijving én wil je een carrière switch maken, dan nodigen we je zeker uit ons te overtuigen waarom jij de VvE Coördinator bent, die wij zoeken!

Wat bieden wij
Naast een veelzijdige en afwisselende functie binnen een ambitieuze organisatie en een enthousiast team van professionals, bieden we jou graag

 • Een jaar contract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een goed salaris tussen de € 3.159 en € 3.891 (o.b.v. 36 uur) e.e.a. afhankelijk van inhoudelijke kennis en werkervaring;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 32 tot 36-urige werkweek, een laptop en telefoon en zeer goede ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Mogelijkheid tot flexibel werken, waardoor er een goede balans is tussen werk en privé.
 • een inspirerende werkomgeving.

Word jij onze nieuwe VvE Coördinator?
Herken jij jezelf in bovenstaande en word je helemaal enthousiast, laat dan snel van je horen. Reageer middels de “solliciteer” button. Heb je nog vragen, dan kan je bellen met Jorne den Hertog (Teamleider VvE Beheer) op telefoonnummer 06-10916362.

Bij de Alliantie VvE diensten vindt een pre-employment screening plaats. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

Jouw collega's

 • Ik voel me hier gewoon thuis
  ‘Werken bij de Alliantie is als werken bij een familie! Bij deze ambitieuze organisatie is er veel tijd en aandacht voor elkaar. Iedereen is even behulpzaam, betrokken en bevlogen. Bovendien zijn er veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.’

  Simone is doorgegroeid naar de functie van facility manager.

  Simone

  Facility manager
 • Geen dag hetzelfde 
  ‘Innovatieve oplossingen bedenken die een bijdrage leveren aan onze doelstellingen, dát maakt dit zo’n leuke baan! Als controller bij de Alliantie werk ik met cijfers en mensen, maar kan ik ook mijn ideeën kwijt: momenteel programmeer ik een robot die administratieve processen kan overnemen.’

   

  Sjoerd

  senior controller
 • Samenwerken en verbinden
  Als Manager Wonen stuur ik onze professionals aan in de wijken van onze hoofdstad. Met gemeenten en instanties werken we samen aan de ontwikkeling en leefbaarheid van de stad. Verbinden en enthousiasmeren is wat deze baan zo leuk maakt!’

  Anne is doorgegroeid naar Directeur Gooi & Vecht binnen de Alliantie.

  Anne Oosterbaan

  Manager Wonen
 • Talent wordt beloond
  ‘Er is veel ruimte voor eigen inbreng in het werk. Je kunt daardoor écht invloed hebben, en je talenten ontwikkelen.’

  Sandy Bosmans

  senior medewerker klantenservice
 • Het sociale aspect spreekt mij aan
  ‘Het leuke van mijn werk is de verantwoordelijkheid die ik krijg, gecombineerd met vrijheid om mijn werkzaamheden uit te voeren. En het sociale aspect: dagelijks zetten we ons in om iets te betekenen voor mensen die het minder breed hebben.’

   

  Sven

  projectmanager

3 vacatures

Twee technisch vastgoed regisseurs

In de rol van programmaregisseur bij onderdeel Vastgoedonderhoud straal je vertrouwen en leiderschap uit. Met jouw achtergrond in techniek én talent voor allianties, zet je samen met onze partners programma’s op voor de toekomst van vastgoed. Ben jij de ideale kandidaat voor deze nieuwe functie? Kijk of we matchen; bekijk de vacature!
Icon/Basic/Euro/Grey Copy 29-2-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum
Icon/Basic/Euro/Grey 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 4.050 - € 5.474 bruto obv 36 uur
Bekijk vacature

VvE coördinator

Als VvE-coördinator ben je verantwoordelijk voor een aantal VvE-s van de Alliantie; van kleine tot grote appartementencomplexen, van bestuurlijk tot juridisch beheer. Je bent professioneel en servicegericht, het aanspreekpunt voor de VvE-s en het bestuur. Je bepaalt de actiepunten én zorgt ervoor dat het voor elkaar komt. Zie jij jezelf in deze afwisselende, veelzijdige baan? Reageer direct! Wat ons betreft, bij wederzijdse klik en geschiktheid, start je morgen al...
Icon/Basic/Euro/Grey Copy 12-3-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Amsterdam
Icon/Basic/Euro/Grey 32 - 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 3.159 - € 3.891 bruto obv 36 uur
Bekijk vacature

Drie beheerders wonen

Jouw wijk, jouw enthousiasme! Als beheerder wonen ben je de oren en ogen van de buurt waar je verantwoordelijk voor bent, én het aanspreekpunt voor de bewoners. Je behandelt woonzaken, zoekt de samenwerking op en bedenkt oplossingen, altijd met hart voor de huurder. Zie jij jezelf in deze rol? Lees verder!
Icon/Basic/Euro/Grey Copy 16-3-2020
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Alliantie algemeen
Icon/Basic/Euro/Grey 32 - 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 3.159 - € 3.891 bruto obv 36 uur
Bekijk vacature