Terug naar overzicht

Medewerker Wonen Nieuwbouw (tijdelijk)

Wil jij werken bij een woningcorporatie die prachtige nieuwbouwprojecten ontwikkelt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Icon/Basic/Euro/Grey Copy 7/6/2019
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Almere
Icon/Basic/Euro/Grey 32 - 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy € 2.486 - € 3.019 bruto obv 36 uur

Medewerker Wonen Nieuwbouw (tijdelijk)

Bij de Alliantie zoeken wij voor het regiokantoor Almere een

Medewerker Wonen Nieuwbouw (voor 32 - 36 uur per week tot 31 december 2019)

Wat ga je doen
Als medewerker Wonen Nieuwbouw ben je primair verantwoordelijk voor de verhuur van nieuwbouwwoningen in de regio Almere. Je maakt onderdeel uit van het projectteam, dat wordt getrokken door de gebiedsontwikkelaar en levert vanuit je expertise input voor het project. Je werkt nauw samen met het overdrachtsteam en staat in verbinding met je collega-medewerkers wonen in de regio.

Je bent verantwoordelijk voor het adverteren en toewijzen van nieuwbouwwoningen en bepaalt vervolgprocedures ten behoeve van het verhuur- en mutatieproces. Je draagt zorg voor de administratieve verwerking en juiste vastlegging van klantgegevens in primaire systemen. Hierbij hoort het controleren van gegevens, het maken van huurcontracten en tijdige afhandeling van overige telefonische klantvragen op gebied van verhuur.

Naast de nieuwbouw ondersteun je de collega’s Medewerkers Wonen in het reguliere verhuurproces. Zo beoordeel je verzoeken voor Woningruil en medehuurderschap, behandel je naamswijzigingen en help je als het nodig is bij het adverteren van de woningen en de papierencontrole van de kandidaten.

"De Alliantie wil mensen een thuis bieden, een plek die bijdraagt aan een goede kwaliteit van wonen en leven. Nu én in de toekomst! Daarom werken we aan een gevarieerd aanbod van betaalbare, goede huizen in fijne buurten. Op een duurzame manier, zonder de aarde en haar natuurlijke bronnen uit te putten."

Wie ben jij
Je ziet in administratief werk een uitdaging en hebt kennis van het verhuurmutatieproces, waarbij goede communicatieve eigenschappen en een klantgerichte instelling van belang zijn om de werkzaamheden optimaal uit te kunnen voeren.

Je kunt goed functioneren in een hectische omgeving en tijdens drukte houd je het overzicht op de verschillende werkzaamheden. Je weet in projecten zelfstandig de juiste prioriteiten en grenzen te stellen die nodig zijn om de gewenste resultaten te bereiken. Je bent bovenal een stressbestendige teamspeler die in samenwerking met collega’s werkt aan het beperken van de leegstand en tevreden klanten.

Kennis van Tobias AX en Woningnet is een voorwaarde.

(In verband met de bezetting op de afdeling en de nieuwbouwplanning is het essentieel dat je in de periode juli en augustus volledig inzetbaar bent.

Wat bieden wij

  • Een goed salaris, tussen de € 2.486 bruto en € 3.019 bruto o.b.v. 36 uur per week (schaal F, conform cao Woondiensten)
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; een laptop en telefoon van de zaak, alle mogelijkheden tot flexibiliteit, die ervoor zorgen dat de privé/werkbalans goed in te richten is
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden
  • Let wel, het gaat om een tijdelijke vacature tot 31 december 2019. 

Interesse
Wil je meer weten over deze functie, dan kun je altijd contact opnemen met Sebastian Benner, senior Medewerker Wonen Almere, op telefoonnummer 06- 53709957.

Solliciteren
Wil je graag solliciteren op deze functie, dan kan dat via de sollicitatie button.