Terug naar overzicht

Trainee Vastgoedbeheer

Wil jij werken bij een woningcorporatie die prachtige nieuwbouwprojecten ontwikkelt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Icon/Basic/Euro/Grey Copy 15/5/2019
Icon/Basic/Euro/Grey Copy Hilversum, Amsterdam, Amersfoort
Icon/Basic/Euro/Grey 32 - 36 uur per week
Icon/Basic/Euro/Grey Copy

Trainee Vastgoedbeheer

Vastgoed beheren? Kies voor de Alliantie...

 

Dat was me een leuke opleiding, maar waar vind ik die nog leukere baan?

Heb je de ambitie om vastgoed te beheren? Kies dan voor een baan van twee jaar als trainee Vastgoedbeheer bij de Alliantie en onze ketenpartners. De twee jaar zijn opgedeeld in drie blokken van 8 maanden; ieder blok doe je bij een ander bedrijf leer- en werkervaring op.

De Alliantie is één van de grootste woningcorporaties in Nederland. Wij hebben goede en betaalbare huizen voor mensen met een bescheiden inkomen in Amsterdam, Almere, Amersfoort en Gooi en Vechtstreek. We vinden het belangrijk, dat onze woningen duurzaam zijn en goed onderhouden. Dat realiseren we samen met onze ketenpartners.

 

Heb je bijna je MBO-4 diploma Bouwkunde en ben je ondernemend en innovatief?

Dan krijg je als trainee Vastgoedbeheer alle ruimte om te ontdekken waar jouw talenten liggen en wat voor werk je leuk vindt. Jonge mensen met talent, ambitie en vernieuwende ideeën passen bij ons. Die bieden we graag de kans om zich verder te ontwikkelen. Het traineeship vindt plaats bij de Alliantie en twee verschillende onderhoudsbedrijven en start 1 september 2019.

 

Belangstelling?

E-mail voor 15 mei 2019 je motivatie en C.V. naar pveldhuizen@de-alliantie.nl. Meer weten over het traineeship? Bel dan met Peter Veldhuizen 06 51312299.

Heleen Smithuis

Heleen Smithuis

Recruiter

Icon/Basic/Phone/Blue 06 15 88 51 67
Icon/Basic/@/Blue hsmithuis@de-alliantie.nl