Huurincasso

Hoe kan ik mijn huur betalen?

Door middel van een automatische incasso
Via een machtiging geeft u de Alliantie toestemming om de huur rechtstreeks van uw bankrekening te incasseren op de eerste van de maand. U kunt onderaan het machtigingsformulier vinden. Het machtigingsformulier kunt u volledig ingevuld en ondertekend mailen naar div@de-alliantie.nl.
Wilt u de machtiging intrekken dan kunt u het formulier voor het intrekken van de machtiging onderaan deze pagina volledig ingevuld en ondertekend mailen naar div@de-alliantie.nl.

Bij het wijzigen van uw rekeningnummer voor de automatische incasso hebben wij een nieuw ondertekend machtigingsformulier van u nodig. Let op: mocht het machtigingsformulier niet voldoende zijn ingevuld of niet zijn ondertekend, dan kunnen wij de machtiging niet verwerken.

Met behulp van een overschrijvingsformulier of acceptgirokaart
Let op! Vermeld altijd uw klantnummer, contractnummer en adres in de omschrijving!

Door middel van internetbankieren
Let op! Vermeld altijd uw klantnummer, contractnummer en adres in de omschrijving! Tip: geef uw bank de opdracht om iedere maand de huur over te maken. Let hierbij wel op wijzigingen zoals de jaarlijkse huurverhoging.

Betalen via een buitenlands rekeningnummer
In dit geval heeft u ook het adres nodig van onze bank:
ING Bank N.V.
Foreign Operations
PO Box 1800
1000 BV Amsterdam

Door middel van pin
Onze regiokantoren zijn geopend van 8.30 uur tot en met 17.00 uur en u kunt zonder afspraak bij ons binnenlopen. Kijk voor de adresgegevens onder contact. Let op: in ons kantoor in Huizen kan niet worden gepind!

Contant
Dit doet u bij GWK Travelex. Kijkt u voor meer informatie over het GWK op www.gwk.nl.

Formulier: