Kom in contact met uw buren met Mijn Buurt

Kom in contact met uw buren met Mijn Buurt

Met Mijn Buurt komt u via de Mijn Alliantie app heel gemakkelijk in contact met uw buren. Heeft u bijvoorbeeld een feestje? Waarschuw uw buren door een bericht te plaatsen op het prikbord. Of nog beter: nodig ze ervoor uit!

Mijn Buurt is in de testfase exclusief voor bewoners van De Smaragd

Hulp bij de installatie
Heeft u hulp nodig bij de installatie of bent u benieuwd naar alle voordelen van de app? Op woensdag 12 april (geveltuintjesmiddag) en zaterdag 6 mei staat in de portiek een team dat al uw vragen beantwoordt.

Laat uw mening horen
Mijn Buurt is nu al ontzettend handig, maar er kunnen ongetwijfeld dingen beter. We zijn dan ook erg benieuwd wat u ervan vindt. Deel uw mening tijdens de zomerborrel op vrijdag 7 juli of maak gebruik van de knop ‘Feedback’ in de app.

Als huurder regelt u alles met de app
Als huurder kunt u de app ook gebruiken voor het betalen en bekijken van uw huur. En is er iets stuk, maak dan meteen een afspraak met een monteur of bekijk een video waarmee u zelf aan de slag kunt.

Download Mijn Alliantie
Het downloaden en installeren van de app is heel eenvoudig. Ga naar de App Store, Play Store of de app pagina en volg de instructies. Heeft u toch een vraag? Uw beheerder Wonen heeft een antwoord: rgraatsma@de-alliantie.nl of 06 15885026.

Mijn-Alliantie-app.jpg