Project Noord 2.0

De Alliantie Gooi- en Vechtstreek realiseert in Hilversum Noord 166 appartementen (met lift) in de sociale huur. Met de realisatie van deze woningen wordt met een eigentijdse architectonische beleving een nieuwe impuls gegeven aan de sociale volkshuisvesting van groeiende doelgroepen in Hilversum.

Project_Noord_Algemeen.jpg

De 166 nieuwbouw appartementen zijn verdeeld over vijf woningblokken met diverse woningtypen verdeeld over meerdere woonlagen (verdiepingen). Het project wordt opgeleverd in 2 fasen.
In fase 1 is inmiddels het woningblok aan de Dasselaarstraat (blok A, 26 appartementen) en het woningblok aan de Erfgooiersstraat (blok B-C, 46 appartementen) opgeleverd.
In fase 2 (oplevering najaar 2020) worden het woningblok aan de Verschurestraat (blok D-E, 42 appartementen) en de 2 woningblokken (F en G, 2x26 appartementen) aan de Van Dijkstraat opgeleverd.

De plattegronden van de appartementen zijn eenvoudig en zeer toegankelijk. De appartementen op de verdiepingen zijn allemaal bereikbaar met een lift, hebben een privé balkon en een eigen individuele berging in het woningblok. De woningen op de begane grond hebben een privé (achter) tuin met een berging in de tuin.
De appartementen in fase 2 zijn voorzien van laagtemperatuur vloerverwarming met een collectieve Pelletkachel voor verwarming en warmwater, mechanische ventilatie en zonnepanelen. Er komen, behalve in de badkamer, geen radiatoren in het appartement. Er is alleen elektrisch koken mogelijk. Alle appartementen worden voorzien van zowel een COAX aansluiting als een glasvezelkabel. De appartementen zijn zeer goed geïsoleerd waardoor het energiegebruik en de bijkomende lasten zo laag mogelijk blijven.
Tussen de woningblokken liggen 2 parkeervelden met in totaal circa 50 parkeerplaatsen. De overige parkeerplaatsen bevinden zich op maaiveld aan de openbare straat. Er worden geen parkeerplaatsen verhuurd of aan individuele bewoners uitgegeven. 

Doelgroepen en huurprijzen
Door de grote variëteit aan woningtypen en woninggrootte leent dit project zich uitstekend voor verschillende doelgroepen: van starters op de woningmarkt tot doorstromers: van gezinnen tot één- en tweepersoonshuishoudens.
Bijna alle appartementen van fase 2 worden verhuurd als sociale huurwoning met een maximale netto huurprijs (per maand, bij aanvang huur) van € 619,00 (prijspeil 2020) (exclusief servicekosten).

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken