Noordse Bosje 14-16-18

De Alliantie Gooi- en Vechtstreek bouwt in het centrum van Hilversum Noord 57 met lift toegankelijke appartementen in de sociale huur. Deze appartementen worden gerealiseerd in het voormalig kantoorgebouw dat gelegen is aan het Noordse Bosje 14-16-18. Met het ombouwen van dit kantoorgebouw naar een woongebouw wordt op deze locatie en in deze wijk een nieuwe woonimpuls gegeven aan de sociale volkshuisvesting van groeiende doelgroepen in Hilversum.

De 57 nieuwbouw appartementen bestaan uit verschillende woningtypen die zijn verdeeld over vijf woonlagen (begane grond en 4 verdiepingen). Op de begane grond, waar momenteel nog 2 bedrijven zijn gehuisvest komen 11 appartementen. Op de verdiepingen komen 46 appartementen. De oplevering (en start verhuur) van deze 46 appartementen op de verdiepingen staat (onder voorbehoud) gepland in november/december 2018.

Noordse_Bosje4.jpg

De plattegrond van de appartementen is eenvoudig en zeer toegankelijk. De appartementen op de verdiepingen zijn gelegen aan een corridor (binnen-gang) die bereikbaar is met een lift en hebben (op een enkele woning na) allemaal een privé balkon. Iedere woning heeft en een individuele berging die zich bevindt in de, onder het gebouw gelegen, parkeergarage.

De appartementen zijn voorzien van laagtemperatuur vloerverwarming die is aangesloten op een collectieve pellet (hout) verbranding verwarmingsketel. De woningen zijn voorzien van individuele mechanische ventilatie en worden aangesloten op een aantal beschikbare zonnepanelen. Er komen, behalve in de badkamer, geen radiatoren in de appartementen. Er is alleen elektrisch koken mogelijk. Alle appartementen worden voorzien van zowel een COAX aansluiting als een glasvezelkabel. De appartementen zijn zeer goed geïsoleerd waardoor het energiegebruik en de bijkomende lasten zo laag mogelijk blijven. Omdat de appartementen worden gerealiseerd in een voormalig kantoorgebouw is gekozen voor een industriële afwerking aan de binnenzijde van het woongebouw.

Het gebouw is voorzien van een, onder het gebouw gesitueerde, parkeergarage met 38 parkeerplaatsen.. Daarnaast zijn 12 parkeerplaatsen beschikbaar op het, aan de achterzijde gelegen, parkeerdek.

Noot: een compleet overzicht van de verdiepingsplattegronden en de woningdifferentiatie (type en grootte) met woningplattegronden is opgenomen achter het tabblad 46 Appartementen (verdieping 1 t/m 4) op onze website.

Doelgroepen en huurprijzen
Door de grote variëteit aan woningtypen en woninggrootte leent dit project zich uitstekend voor verschillende doelgroepen: van starters op de woningmarkt tot doorstromers: van gezinnen tot één- en tweepersoonshuishoudens. 
Alle appartementen worden verhuurd als sociale huurwoning met een maximale netto huurprijs (per maand, bij aanvang huur) van € 597,00 (exclusief servicekosten).
De servicekosten bedragen circa € 120,- (in dit bedrag zit het voorschot voor warmwater en stookkosten van € 65,-).

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken