Lucent

95 Appartementen in de sociale huur- Lucent terrein Hilversum

Woningaanbod
De Alliantie Gooi- en Vechtstreek realiseert 95 appartementen in de sociale huursector op het Lucent terrein in Hilversum. Het Lucent terrein neemt een prominente positie in binnen het stedelijk netwerk van Hilversum en is onderdeel van een reeks van groene plekken in de stad. Het appartementengebouw, gelegen aan de Larenseweg, ligt op slechts 5 minuten lopen (of twee minuten fietsen) van het station. Aan de overzijde van de straat ligt winkelcentrum Seinhorst waar je terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen.

Het project is een transformatie van één van de voormalig kantoorgebouwen op het Lucent terrein tot appartementen. De appartementen liggen verspreid over zeven woonlagen (verdiepingen) en variëren in grootte van ca. 40 m2tot ca. 85 m2.GBO (gebruiksoppervlakte). Er zijn vier verschillende woningtypen die alle vier met verschillende plattegronden voorkomen. In het gebouw komen 26 éénkamer-appartementen, 52 tweekamer-appartementen, 16 driekamer-appartementen en 1 vierkamer-appartement.

De voordeur van de appartementen bevindt zich aan een corridor (binnengang) waardoor alle appartementen gelegen zijn aan de buitengevel. Alle appartementen op de verdiepingen hebben ook een eigen balkon. De woningen zijn voorzien van een woonkamer met open keuken, een badkamer, een apart toilet en hebben een eigen berging in het souterrain. De aanvangs-maandhuurprijs verschilt per woningtype en woninggrootte maar bedraagt maximaal € 710,68 per maand (inclusief subsidiabele servicekosten).

Lucent_met_licht.jpg

Doelgroepen
De appartementen zijn onder andere bestemd voor de doelgroep jongeren en starters op de huurwoningmarkt. Een aantal van de kleinste appartementen met een aanvangs-maandhuurprijs van € 409 (inclusief subsidiabele servicekosten) wordt op zoekwaarde aangeboden aan jongeren tot 23 jaar. Een aantal appartementen wordt met voorrang toegewezen aan bewoners van sloopcomplexen van de Alliantie en een aantal appartementen aan statushouders. Daarnaast worden twintig van de 95 appartementen toegewezen aan cliënten van zorgaanbieder Stichting Philadelphia. De appartementen van genoemde doelgroepen liggen verspreid over alle woonlagen in het gebouw.

Alle woningen zijn inmiddels toegewezen en verhuurd aan de geselecteerde kandidaten!

Lucent.jpg

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken