Lucent

129 Appartementen en 23 eengezinswoningen in de sociale huur- Lucent terrein Hilversum
Het Lucent terrein neemt een prominente positie in binnen het stedelijk netwerk van Hilversum en wordt onderdeel van een reeks van groene plekken in de stad. De 4 woontorens en 23 eengezinswoningen, gelegen aan de Larenseweg, de nieuwe weg op Lucent en de Ampèrestraat, liggen op slechts 5 minuten lopen (of twee minuten fietsen) van het station. Aan de overzijde van Lucent ligt winkelcentrum Seinhorst waar je terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen.

Lucent_SH_1.jpg

Woningaanbod appartementen
De Alliantie Gooi- en Vechtstreek realiseert 129 appartementen verdeeld over vier woontorens in de sociale huursector op het Lucent terrein in Hilversum. Drie van de woontorens worden gerealiseerd in de reguliere huur en één woontoren wordt ter beschikking gesteld aan een zorgcollectief en verhuurd aan haar cliënten. De woontorens variëren in 4, 5 en 7 woonlagen met 6 appartementen per woonlaag voor de reguliere huur en 8 appartementen voor de zorg. De appartementen variëren in grootte van ca. 40 m2 tot ca. 80 m2 woonoppervlak. Er zijn 4 verschillende woningtypen die alle 4 met verschillende plattegronden voorkomen. In de gebouwen komen 35 tweekamer-zorgappartementen, 68 driekamerappartementen en 26 vierkamerappartementen. De voordeuren van de appartementen bevinden zich aan een centrale binnenhal waardoor alle appartementen gelegen zijn aan de buitengevel. Alle appartementen op de verdiepingen hebben ook een eigen balkon en op de begane grond een terras. De woningen zijn voorzien van een woonkamer met open keuken, een badkamer, een apart toilet en hebben een eigen berging op de begane grond of in het souterrain.

De aanvangshuurprijs verschilt per woningtype en woninggrootte maar bedraagt maximaal € 710,- per maand (inclusief subsidiabele servicekosten, prijspeil 1 januari 2018). De appartementen zijn onder andere bestemd voor de doelgroep gezinnen en senioren (doorstromers) op de huurwoningmarkt. De appartementen worden in het tweede kwartaal van 2019 opgeleverd en verhuurd. Naar verwachting worden deze appartementen in het 4e kwartaal van 2018 op woningnet geadverteerd.

Woningaanbod eengezinswoningen
Aan de Larenseweg en de Ampèrestraat worden 23 eengezinswoningen gebouwd in de categorie sociale huur. De woningen hebben een gemiddeld woonoppervlak van 105 m2 en beschikken over een woonkamer met open keuken, een apart toilet, 3 slaapkamers en een badkamer op de verdieping. De aanvangshuurprijs verschilt per woningtype en woninggrootte maar bedraagt maximaal € 710,- per maand (inclusief subsidiabele servicekosten, prijspeil 1 januari 2018). De woningen zijn onder andere bestemd voor de doelgroep gezinnen (doorstromers) op de huurwoningmarkt. De woningen worden in het voorjaar van 2019 geadverteerd via woningnet. Start verhuur rond de zomer van 2019.

Lucent_SH_2.jpg

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken