Lucent

Van gesloten kantorenterrein transformeerde het Lucentterein in een levendige, duurzame, groene wijk waar starters, gezinnen, senioren en mensen met een zorgbehoefte op een prettige manier met elkaar samenleven.

Van kantorenterrein naar levendige wijk

De Lucentbewoners wonen op een bijzondere plek. Ooit stond er een verffabriek. Daarna bouwde Philips er kantoren. Het terrein stond lang leeg. Tot de Alliantie het kocht.

Levendige wijk 

Van gesloten kantorenterrein transformeerde de wijk  tot een levendige, duurzame, groene wijk waar starters, gezinnen, senioren en mensen met een zorgbehoefte op een prettige manier met elkaar samenleven.

De Alliantie is er trots op het resultaat. 

Woningtoewijzing

Uitgaande van de planning worden de eerste 30 appartementen (woningblok J) als eerste op Woningnet geadverteerd. Daarbij worden 4 te onderscheiden categorieën gehanteerd (zie hieronder). Binnen een categorie heeft degene met de hoogste ‘zoekwaarde’ voorrang.

Voorrangsregels (4 categorieën) woningblok J: 

  1. Doorstromers vanaf 65 jaar die een sociale huurwoning van de Alliantie achterlaten en die opnieuw verhuurd wordt met een maximale subsidiabele huur tot € 720,42 in Hilversum Oost (zie aanduiding kaart).
  2. Doorstromers die een sociale huurwoning achterlaten en die opnieuw verhuurd wordt met een maximale subsidiabele huur tot € 720,42 in Hilversum.
  3. Doorstromers die een sociale huurwoning achterlaten en die opnieuw verhuurd wordt met een maximale subsidiabele huur tot € 720,42 in de Regio Gooi en Vechtstreek.
  4. Overige kandidaten.

Voor alle categorieën geldt: binnen dezelfde categorie heeft degene met de hoogste ‘zoekwaarde’ voorrang.

Kaart Hilversum Oost:

Hilversum_Oost.png

Kwaliteit

Tekeningen

Situatie

Verhuurtekeningen woningblokken

Floorplanners woningen