Zeeburgereiland

De komende jaren wordt er nog flink gebouwd op Zeeburgereiland. Dat vraagt iets van de nieuwe bewoners. Zij zijn pioniers, die de eerste jaren in een ‘onaf’ gebied wonen. Het succes van Zeeburgereiland hangt voor een belangrijk deel af van deze eerste bewoners. Zij zien de buurt niet alleen groeien, maar krijgen ook de kans om de wijk verder vorm te geven. Natuurlijk samen met de gemeente en de ontwikkelaars.

Meetups

Sinds 2014 worden de Zeeburgereiland Meetups georganiseerd. Bewoners blijven door de Meetups niet alleen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op en rond Zeeburgereiland, maar kunnen ook in gesprek gaan met andere bewoners en betrokkenen. En heeft u een idee voor het eiland? Presenteer dat dan tijdens een Meetup! Zo bouwt u mee aan dit nieuwe stukje stad. Exacte data, tijden en verslagen van de Meetups vindt u op www.zeeburgereiland.nl.

Bewoners vinden elkaar via Connect to Zeeburgereiland

Actieve bewoners hebben een Facebookpagina aangemaakt: Connect to Zeeburgereiland. De pagina is (vooral) bedoeld om nieuwe bewoners in contact te brengen met de mensen die er al de weg weten. Nieuwsgierig? Kijk hier

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken