De Finish

De Alliantie heeft al diverse projecten opgeleverd in de Sportheldenbuurt op Zeeburgereiland (Amsterdam Oost). De Finish is ons laatste woonblok. In dit woongebouw komen 56 sociale huurwoningen van gemiddeld 67 m, met drie of vier kamers en een mooie buitenruimte. In de plint van De Finish komt een gezondheidscentrum. De Finish is naar verwachting rond de zomer van 2020 klaar.

impressie 1

De Finish ligt dichtbij de beeldbepalende silo's van Zeeburgereiland en grenst aan het Cburg College. Hoewel er nog stevig gebouwd wordt, is de Sportheldenbuurt inmiddels uitgegroeid van een pioniersgebied tot een volwaardige nieuwe stadswijk van Amsterdam. Er zijn diverse voorzieningen: van scholen tot sportvelden, van kinderopvang tot medische voorzieningen en van buurthuis tot supermarkt. Meer over de locatie van De Finish vind je hier.

Prijsvraag

Voor een deel van de 56 woningen in De Finish zijn wij op zoek gegaan naar een partij die invulling gaat geven aan een woonconcept met zorg. Een woonconcept dat past bij de rest van de buurt en met een duidelijke meerwaarde voor de buurt. Inmiddels hebben er gesprekken plaats gevonden en zijn we met twee partijen in gesprek over het vervolg.

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken