De Finish

De Alliantie heeft al diverse projecten opgeleverd in de Sportheldenbuurt op Zeeburgereiland (Amsterdam Oost). De Finish is ons laatste woonblok. In dit woongebouw komen 56 sociale huurwoningen van gemiddeld 67 m, met drie of vier kamers en een mooie buitenruimte. In de plint van De Finish komt een gezondheidscentrum. De Finish is naar verwachting rond de zomer van 2020 klaar.

impressie 1

56 sociale huurwoningen

De Alliantie realiseert verschillende woningtypes in De Finish:

  • 44 driekamerwoningen
  • 12 vierkamerwoningen

De oppervlaktes variëren van circa 61 m2 tot 84 m2 (gemiddeld 67 m2).

Een deel van de woningen in De Finish wordt in april 2020 aangeboden via Woningnet

Locatie

De Finish ligt in de Sportheldenbuurt en grenst aan het Cburg College. Hoewel er nog stevig gebouwd wordt, is de Sportheldenbuurt inmiddels uitgegroeid van een pioniersgebied tot een volwaardige nieuwe stadswijk van Amsterdam. Er zijn diverse voorzieningen: van scholen tot sportvelden, van kinderopvang tot medische voorzieningen en van buurthuis tot supermarkt. Meer over de locatie vind je hier.

Openbaar vervoer en parkeren

Aan de overkant van de IJburglaan ligt de tramhalte en er stopt een aantal bussen aan de rand van de buurt. Dat betekent dat er ín de buurt zelf geen bussen rijden en dat men te voet of per fiets naar de tram- en bushalte moet. Parkeren kan door middel van een parkeervergunning, waar de huurders van een sociale huurwoning nog voor in aanmerking komen.

Deze informatie en beelden zijn met zorg samengesteld. Desondanks kun je er geen rechten aan ontlenen.

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken