Buiksloterham

Sociale huurwoningen

impressie B1 1

138 sociale huurwoningen in 'Bolder'
De 138 nieuwe sociale huurwoningen zijn gelegen in drie woonblokken aan de Distelweg. Samen noemen we deze drie gebouwen 'Bolder'. De Alliantie biedt verschillende soorten huurwoningen aan in 'Bolder': 
- 107 2-kamerappartementen
- 31 3-kamerappartementen

Deze sociale huurwoningen worden niet allemaal tegelijk opgeleverd. De bouw is inmiddels gestart en de eerste woningen zijn waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2020 klaar. De laatste woningen volgen een paar weken later.

Nieuwsgierig naar de plattegronden? Kijk bij Downloads!

Toewijzing
De meeste sociale huurwoningen worden aangeboden via Woningnet. Een aantal van de 138 sociale huurwoningen is bestemd voor cliënten van Stichting Philadelphia. Naar verwachting kunt u eind 2019/begin 2020 reageren via Woningnet: https://www.woningnetregioamsterdam.nl/.

Voor wie?
Wonen in Buiksloterham&Co is bij uitstek geschikt voor huurders die graag zelf willen bijdragen aan duurzaamheid en circulariteit. Deel je liever een wasmachine in plaats van er zelf één te kopen? Lijkt het je handig om samen met anderen een auto te delen? Ben je nieuwsgierig hoe je op andere manieren duurzaam bezig kunt zijn? Dan is wonen in Buiksloterham&Co echt iets voor jou. En heb je zelf ideeën, dan bekijken we die graag! 

impressie A3

Beeld: Studioninedots (bovenste impressie), DAMAST architects & Mollink-Soeters PPHP (onderste impressie). U kunt geen rechten ontlenen aan deze beelden.

 

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken