Buiksloterham

Sociale huurwoningen

impressie B1 1

138 sociale huurwoningen
De 138 nieuwe sociale huurwoningen zijn gelegen in drie woonblokken aan de Distelweg: blok A3, B1 en B4.  De Alliantie biedt verschillende soorten huurwoningen aan in deze blokken: 
- 107 2-kamerappartementen
- 31 3-kamerappartementen

Deze sociale huurwoningen worden niet allemaal tegelijk opgeleverd. De bouw is inmiddels gestart en de eerste woningen zijn waarschijnlijk begin 2020 klaar. De laatste woningen volgen een paar weken later.

Toewijzing
De meeste sociale huurwoningen worden aangeboden via Woningnet. Een aantal van de 138 sociale huurwoningen zijn bestemd voor cliënten van Stichting Philadelphia. Naar verwachting kunt u in het najaar van 2019 reageren via Woningnet: https://www.woningnetregioamsterdam.nl/.

Voor wie?
Wonen in Buiksloterham&Co is bij uitstek geschikt voor huurders die graag zelf willen bijdragen aan duurzaamheid en circulariteit. Deel je liever een wasmachine in plaats van er zelf één te kopen? Lijkt het je handig om samen met anderen een auto te delen? Ben je nieuwsgierig hoe je op andere manieren duurzaam bezig kunt zijn? Dan is wonen in Buiksloterham&Co echt iets voor jou. En heb je zelf al ideeën, dan bekijken we graag  , zoals het delen van wasmachines in plaats van een wasmachine kopen per huishouden, maar ook om initiatieven op het gebied van auto delen samen te ontwikkelen. We zijn nieuwsgierig naar andere ideeën die jij als huurder hebt op dit vlak, om vervolgens te bekijken hoe we die kunnen bundelen en realiseren.

impressie A3

Beeld: Studio Nine Dots (bovenste impressie), DAMAST architects & Mollink-Soeters PPHP (onderste impressie). U kunt geen rechten ontlenen aan deze beelden.

 

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken