Buiksloterham

Sociale huurwoningen

impressie B1 1

138 sociale huurwoningen in 'Bolder'
De 138 nieuwe sociale huurwoningen zijn gelegen in drie woonblokken aan de Distelweg. Samen noemen we deze drie gebouwen 'Bolder'. De Alliantie biedt verschillende soorten huurwoningen aan in 'Bolder': 
- 107 2-kamerappartementen
- 31 3-kamerappartementen

Deze sociale huurwoningen worden niet allemaal tegelijk opgeleverd. De bouw is inmiddels gestart en de eerste woningen zijn eind maart 2020 klaar. De laatste woningen volgen in de tweede helft van mei.

Nieuwsgierig naar de woningen? Kijk bij Downloads!

Toewijzing
De meeste sociale huurwoningen zijn al aangeboden via Woningnet. Een aantal van de 138 sociale huurwoningen is bestemd voor cliënten van Stichting Philadelphia. 

Voor wie?
Wonen in Buiksloterham&Co is bij uitstek geschikt voor huurders die graag zelf willen bijdragen aan duurzaamheid en circulariteit. Deel je liever een wasmachine in plaats van er zelf één te kopen? Lijkt het je handig om samen met anderen een auto te delen? Ben je nieuwsgierig hoe je op andere manieren duurzaam bezig kunt zijn? Dan is wonen in Buiksloterham&Co echt iets voor jou. En heb je zelf ideeën, dan bekijken we die graag! 

impressie A3

Beeld: Studioninedots (bovenste impressie), DAMAST architects & Mollink-Soeters PPHP (onderste impressie). U kunt geen rechten ontlenen aan deze beelden.

 

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken