Blok 54

Blok 54: Prachtig gelegen naast het water!

80 nieuwbouwappartementen
Op IJburg in de nu nog lege ruimte aan het IJmeer, tussen de Pampuslaan, Marius Meijboomstraat en Wim Noordhoekkade, realiseert de Alliantie het nieuwbouwproject
Blok 54:

  • 42 sociale 3-kamerhuurappartementen (blok B)
  • 38 middensegment 3- kamerhuurappartementen (blok C)

Sociale huurwoningen liggen aan de Marius Meijboomstraat en de middensegment huurwoningen aan de Pampuslaan. Met een gebruikersoppervlakte tussen de 75 m2 en de 85 m2.

De sociale huurwoningen liggen verspreid over 7 verdiepingen en iedere woonlaag bevat 6 appartementen. De midden segment huurwoningen zijn verspreid over 9 verdiepingen met op de begane grond 2 appartementen en verder op iedere woonlaag 4 appartementen.

De appartementen maken deel uit van een groter geheel: in de punt van het plan wordt een woonhuis voor meervoudig complex gehandicapte kinderen gevestigd. Naast de huurwoningen zullen er ook woonwerkwoningen en twaalf appartementen voor de verkoop gerealiseerd worden. In de ruimte binnen het plan wordt, omringd door de appartementen en woonwerkwoningen, een ‘kijktuin’ aangelegd.

IJburg is met recht een moderne stadswijk: strakke architectonische gebouwen, lofts, winkels en restaurants. En in combinatie met de eigenschappen van wonen op een eiland maakt dit IJburg tot een ideale woonomgeving!

De verwachte oplevering is momenteel gepland eind september 2016. De sociale huur appartementen worden aangeboden via www.woningnet.nl. Om te kunnen reageren op de sociale huurwoningen moet men ingeschreven staan als woningzoekende.

De middensegment appartementen worden aangeboden via:

(zie tabblad huurprijzen voor meer informatie)

Opdrachtgever de Alliantie  Amsterdam
Architect Arons en Gelauff Amsterdam
Aannemer Slokker Bouwgroep Huizen

Op zoek naar een woning?

Ga naar woning zoeken